vlatko_95
Чоек
Го имам читано ова на гсммкд мн. е добро
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала Луѓе овие ќе ми користат за у трета сеа...Хммм...Каква лли би и била фацата на Ленка*?Гарант Би била ваква: :ija:ЗЛОСТОРСТВО И КАЗНА
Некојси студент бил стално сјебан пошто морал да плаќа за стан пошто пред тоа ваљда го попушил за у Студентски. У една прилика коа бил скроз даун, улетал кај некоја баба пуна ко брод и ја оверил. После упаднал у фрка со сам себе, као се плашел дека пандурите ќе го провалат. У ствари, он не бил некоја фаца туку обична пичка па на крај сам се пријавил у мурија.
ПРОЦЕС
Типов ко фаќаат цајкани за крив кур и у цела книга го дркаат сè дур не го сјебат до коска.
Фала Луѓе овие ќе ми користат за у трета сеа...Хммм...Каква лли би и била фацата на Ленка*?Гарант Би била ваква: :ija:
*Ленка - најозлогласената професорка бо ЈБТ , а воедно и моја професорка по Македонски![]()
навре... :pos2:Еве како се рецитира песната ЛЕНКА од Кочо Рацин:
Откако Ленка почна да стенка во жутата пченка дојде Ставре да и го...
Шо е толку чудноо пеер?! Ја вака сите дела ги раскажуев, пошо немав у прва една книга прочитано, незнам ни како се викаше книгата (логично пошо не ја прочитав), морав да дадам нешо напишано и си почнав: Си бил еден зајак, заборавил да дише и умрел, после тоа дошла мечката и го онаквела, после тоа шутиравме шишиња у ходник за време на мал одмор, пошо беше досадно ептен и дојде од горе овој стројникот или управител на смена неам поим како го викаат и не однесе кај директорката да каже дека сме шутирале шишиња у ходник, стварно без везе, а потоа од неа следеше говор како треба да го чуваме училиштето, демек ќе сме скршеле нешто па не дај боже да летне нешто и ќе повреди некое дете, а да и укор дека ќе ни пише ни кажа (жива вистина)...и си тресам јас на долго и на широко у тетраткава, и незнам шо и текна на таа прв пат да чита што сме напишале, и фаќа чита лудачата, и кога почна да скренува, ти вака ти онака, и го викна типов шо е управител, истиот од пред тоа што не однесе горе кај директоката, чита типов и и вика, ОВА Е ЖИВА ВИСТИНА, не лаже детето :pos2: прееска беше ова, и фати оваа пошо беше скрената ми даде пак да ја прераскажам, нит ја прераскажав нит ништо и ми се смени типката, у втора имав нова по македонски јазик и кај неа све живо и диво прочитав!и 5-ка имав!
![]()
Фала Луѓе овие ќе ми користат за у трета сеа...Хммм...Каква лли би и била фацата на Ленка*?Гарант Би била ваква: :ija:
*Ленка - најозлогласената професорка бо ЈБТ , а воедно и моја професорка по Македонски![]()
ma ne ja "obozavame" naj naj od site tamu ni e.kosmari dobivam koa ke mi tekne na nea
Еве како се рецитира песната ЛЕНКА од Кочо Рацин:
Со дозвола на некој надлежен целата песна ќе ви ја напишам![]()
Еве како се рецитира песната ЛЕНКА од Кочо Рацин:
Прашај кого сакаш од 6-ката, генерација 2003-2007 во ПТТ, шо има да лажам ! :baeh:Mozi i ti gi raskaza ovie?