Како влијае марихуаната на здравјето...

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
:pos2::pos2::pos2:flesbekovi nemet ama ne ti se desilo da ti zamirisa na gangja onaka od nigde.....mene cesto
Ми се дешава секој ден,ама ја живеам у Велес,така да чисто сумњам дека е до мене.:pos2:
Мислам,тешко е да не ти замириса,коа уште на излегување од дома,уште на првото ѕидче има тројца шо ролаат.Да не спомнуам за остатокот од градот:):):)
Пробајте марихуана пред да учите да видите што е концентрација на високо ниво :)
Концентрација на највисоко ниво.
Те интересира комплетно СЕ околу тебе,ОСВЕН учењето:pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2:
Дај бе молимте,не праиш муабет со деца од 10 годинки,па да не лажеш вака.
Какви ти црни флешбекови од марихуана?
Зошто мене или на никој друг кој го познавам(а сум прилично сигурен дека сите што ги познавам имаат испушено далеку повеќе канабис од тебе),никогаш не им се случил флешбек?
Затоа што си сеуште активен пушач па не можиш да ги забележиш, кога ќе направиш пауза од најмалку една година тогаш ќе ја забележиш разликата.

Ми се дешава секој ден,ама ја живеам у Велес,така да чисто сумњам дека е до мене.:pos2:
Мислам,тешко е да не ти замириса,коа уште на излегување од дома,уште на првото ѕидче има тројца шо ролаат.Да не спомнуам за остатокот од градот:):):)
Концентрација на највисоко ниво.
Те интересира комплетно СЕ околу тебе,ОСВЕН учењето:pos2:

siguren li si deka e do toa?

Што к ме боли како влијае на здравјето.. знам само дека во овој момент ми е потребна..

прашајте го фелпс ке ви каже све :pos2:
The man with the bong:pos2:
Бтњ,еден вебсајт,каде што има текст за тоа што се случува со Фелпс во моментиве...поточно дека е отфрлен од неговиот спонзор и дека нема да се обнови договорот,затоа што признал користел марихуана.
Its NORML.
NORML=National Organization for the Reform of Marijuana Laws.

Што к ме боли како влијае на здравјето.. знам само дека во овој момент ми е потребна..

Сакаш да кажиш дека си зависен? Дека ти е потребна, исто како на некој шо му е потребна цигара, алкохол, хероин?

Не му е потребна само му е опсесија...И јас истото го мислев ама видов дека се можи и без неа...А и тоа дека си влијај на здравјето..Да...знам по самиот себе...можеби одма не се осека,ама со тек на времето ќе си ги кажи последиците...

Не му е потребна само му е опсесија...И јас истото го мислев ама видов дека се можи и без неа...А и тоа дека си влијај на здравјето..Да...знам по самиот себе...можеби одма не се осека,ама со тек на времето ќе си ги кажи последиците...

Значи, како долгогодишен корисник на мара, потврдуваш дека е штетна по здравјето (исто како и работите шо ги набројав горе)? :)

Сакаш да кажиш дека си зависен? Дека ти е потребна, исто како на некој шо му е потребна цигара, алкохол, хероин?
Не.. ми беше потребна во тој момент :D, досадно ми беше.. како во депресија да бев :)

И јас би завртел да има сеа една. :mist:
threejointsyy9.th.jpg

Еве брат,ја те частам,и тоа три дури,не еден.:pipi:
И бидејќи темава е за марихуана и гледам дека веќе тоа не претставува некоја табу тема,еве неколку видови на канабис што се прилично популарни низ светот,али прво,основната поделба:
Основната поделба на канабисот е на Indica и Sativa.Овие два рода се коплетна спротивност еден од друг.
-Растенијата од родот Indica се вообичаено ниски и дебели,имаат темно-зелена боја и продуцираат воглавно stone-ефект(кој пушел,знае на шо мислам:))
-За разлика од нив,растенијата од родот Sativa,најчесто растат високо,со тенко стебло и светло-зелена боја.Нивниот ефект е најпознат низ светот и е наречен High.
-Исто така,постојат растенија кои се хибриди меѓу овие два рода,и тие се најчесто најквалитетните и најпобаруваните,бидејќи нивната потентност е далеку поголема.
Еве неколку од најпопуларните видови(во Амстердам,секако):
1.White Widow
whitewidow_wl.jpg

2.Jack Herer
bl_jack_herer.jpg

3.Cheese
cheese_fem.jpg

4.Lemon
sj_lemon.jpg

5.Purple Widow
sj_purplewidow.jpg

6.Peacemaker
sj_peacemaker.jpg

п.с Го постирам ова,за ако некој го интересира да прочита,и стварно не сакам да предизвикам Фантомлајк коментари од типот:Кој го боли курот какви видови на трава има,се е едно исто ѓубре.
п.п.с Мора да признаете дека растенијава изгледаат убаво.:)

Па штетна е ито како...Ако ја користиш не редовно и како занимација нема гајле..Ама со години користење,секој дневно...Си идат последиците неосетно...Нема да осетиш ќе те фркни нешто и ќе се скапиш чудење:nesum:
Значи дека е штетна ако се претерва без потреба...ради занимација можи да се користи не е проблем ама само да не стани опсесија и се да се врти околку неа
Еве не користам веќе ништо од дрога веќе месец дена и се живеј ептен јако :pipi:

Иначе белата вдовица е многу јако сра*е,најдоброто нешто до сега шо...:kesa:

Пис!!

ali probaj LCD ili amfetamini ili tromadoli i ke vidis sto e droga
Да проба LCD?
Немој да пробуеш LCD,али дефинитивно LSD може.:)
Другиве две наброени се едни од најголемите СРАЊА измислени од човештвото.,нем да се излажеш некад и да ги пробаш,i`m serious.
Он топик,еве уште неколку сликици:
dp_hempstar.jpg

dp_euforia.jpg

dp_greenspirit.jpg

dp_orange.jpg

dp_passion.jpg

dp_powerplant.jpg

Ако имаш вакво растение дома,воопшто не е потребно да го пушиш.
Доволно е само да го гледаш,задоволството што го причинува естетиката на растенијава е големо,бидејќи навистина изгледаат егзотично.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom