Фан Клуб: Винарска Визба Тиквеш

Статус
Затворена за нови мислења.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Еве тема за ракометниот тим ВВ Тиквеш од Кавадарци,игра во супер лигата и солиден млад тим најдобри играчи му се Славјан Паунов и Милан Левов овој вториот според мене е новиот Ќире Лазаров :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc: Само вие педерот Свето да му еб*м се не дава пари и клубот тоне ли тоне:cry:....кога имаше пари паѓаше и Вардар на СРЦ Кале и кога тренер беше В'кот ама сеа.....ништо јбг се накотија педери и нема пари ами нема племето да му....:uvo:
Ајде Кавдарчани кажете нешто мене ме мрзе сеа повеќе да пишам:)

Da go ebam...nema pari Sveto de...:)
Zatoa i grozjeto na covecite ne mu go plakja.:)
Izgleda mu frla nesto sitno, kolku da opstanat, a inaku, ima talent u klubot...

Da go ebam...nema pari Sveto de...:)
Zatoa i grozjeto na covecite ne mu go plakja.:)
Izgleda mu frla nesto sitno, kolku da opstanat, a inaku, ima talent u klubot...
Епа тоа е има потенцијал у тимот само шо пари се нема и не ги земаме тиа играчите шо ги дадиме на позајмица наа сезона(мислам дека беа на позајмица у Србија или некоа др соседна земја:toe:) оти немаме пари за да му даваме плата:icon_frow а знам многу јаки биле:icon_frow
Да се најде саламен спонзор може да конкурираме за првите три места:nesum:

Ех колку убави моменти ни има пружано овој клуб, никогаш нема да ја заборавам победата над Пелистер истата година кога Битолчани станаа шампиони, какви само утакмици игравме во Јасмин со Вардар, Младост, Металург, Пелистер... Цваташе ракометот кај нас до пред 3-4 години, сега ако избориме опстанок супер ќе биде.

А само за информација првата утакмоца сезонава ја изгубивме од Пелситер во Битола со 1 гол разлика, имено нашите воделе пред крајот ама извесни лица се симнале од трибините и му кажале на судиите и на нашите дека ако победат нема да испаднат од салата, па сеа вие видете како е да играш во нашата лига на гостински терен.

Едит: Не е ова баш за темава ама да ви кажам дека Платон и Радуловиќ доаѓаат во Кавадарци во понеделник да потпишат договор со Амбалажа Кабран :)

Абе и со вардар ги еб**е судиите на гости нема шанси да се тепа судиите а еба* работата.
Ајде утре сите на утакмица ВВ Тиквеш мислам дека играат со Ресен во 19:00.

Милан Левов е 3 најдобар стрелец во лигата со 237 погодоци.:vozbud::vozbud:

Размислување шо ми се наметна... Зошто мора на името на клубот името на спонзорот да му се додаде бе?! Јеботе, реклама се прави вака и онака. Милан Опел ли се викаа, или Пирели Интер? Балкански адвертајзинг :)

Море да не видев дека е во форумот “Останати спортови“... ќе се залетав да отворам и фан клуб: Скара па да си се нагостиме ко луѓе... :)

Размислување шо ми се наметна... Зошто мора на името на клубот името на спонзорот да му се додаде бе?! Јеботе, реклама се прави вака и онака. Милан Опел ли се викаа, или Пирели Интер? Балкански адвертајзинг :)
Шо да правиме Свето си праве реклами.:toe::toe::tapp::tapp:

Море да не видев дека е во форумот “Останати спортови“... ќе се залетав да отворам и фан клуб: Скара па да си се нагостиме ко луѓе... :)
Отвори кој може да те спречи:tapp::tapp:
На Кабран почнавте тука продолживте со........серење на кило:jaj:
БТВ Сеприко во Кавадарци до пред 2 години имаше два клуба еден Тиквеш а друг ВВ Тиквеш а сеа остана само ВВ Тиквеш...правиот Тиквеш згасна поради Скопското педерче Свето:uvo:

Aбе се е во ред, дај Боже 10 клуба да има и сите да имаат капацитет и услови за играње на ниво. Како шо реков, узпат забелешка ставив за феноменот на називи на спортски клубови во Македонија.

И ние во Охрид го имаме Амак-СП (Сигурносни појаси) :) Игра клубот? Игра. Спонзорот дава пари? Дава. Успех има ли? Има. Ќе му фалеше нешто доколку се викаше само Охрид, Лихнид или шознам, Лејкерс? Немаше ништо да му фали.

Ама, вака останува само за се смееме. Посебно за тие Кабранс, прв пат да го прочитам името поим ќе немам од каде доаѓа клубот...

Еве тема за ракометниот тим ВВ Тиквеш од Кавадарци,игра во супер лигата и солиден млад тим најдобри играчи му се Славјан Паунов и Милан Левов овој вториот според мене е новиот Ќире Лазаров :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc: Само вие педерот Свето да му еб*м се не дава пари и клубот тоне ли тоне:cry:....кога имаше пари паѓаше и Вардар на СРЦ Кале и кога тренер беше В'кот ама сеа.....ништо јбг се накотија педери и нема пари ами нема племето да му....:uvo:
Ајде Кавдарчани кажете нешто мене ме мрзе сеа повеќе да пишам:)

далеку е од Кире, Левов и тоа многу...

Леле еј, кога го видов насловот мислев ќе се збираме фанови на вино во визба и ќе конзумираме...со чварки :(

Aбе се е во ред, дај Боже 10 клуба да има и сите да имаат капацитет и услови за играње на ниво. Како шо реков, узпат забелешка ставив за феноменот на називи на спортски клубови во Македонија.

И ние во Охрид го имаме Амак-СП (Сигурносни појаси) :) Игра клубот? Игра. Спонзорот дава пари? Дава. Успех има ли? Има. Ќе му фалеше нешто доколку се викаше само Охрид, Лихнид или шознам, Лејкерс? Немаше ништо да му фали.

Ама, вака останува само за се смееме. Посебно за тие Кабранс, прв пат да го прочитам името поим ќе немам од каде доаѓа клубот...
Клубот веќе постое 3-4 години а и имаат добра младинска школа една од најдобрите можам да кажам ако се знае дека девојчиња од 15-6-7 години дадиа по 2-3 гола со Кале Кичево а знаеме дека Кале Кичево се квалитетна екипа а инаку фирмата се занимава со дрвна идустрија и е една од попрофитабилните фирми во Македонија:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom