Reds United
Invictus
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 4.548
- Поени од реакции
- 2.272
A се сеќавате на светското првенство кога незнам кој судија беше, на ист играч 3 жолти што му даде?
Греота

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа нема врска со судиска грешка, такви си се правилата...п.с за мечот Уругвај-Гана Суарез со рака игрше пред гол линијата не само што беше исклучен туку и требаше да го признаат голот а не да судат пенал,пеналот не значи и гол конкретно во овааа ситуација.
A се сеќавате на светското првенство кога незнам кој судија беше, на ист играч 3 жолти што му даде?Греота
![]()
знам дека не е судиска греска тоа што го цитираше.Тоа нема врска со судиска грешка, такви си се правилата...
potseti se na svetsko prvenstvo juzna afrika anglija germanija pri 2-1 za germancite na anglicanite mu ponistija cist gol,togas ke se smenea rabotite od korenАндерлехт - Партизан
Непризнаен чист гол на Лукаку, наводно офсајд.
Гол кој ќе значеше (95%) понатамошен пласман на Андерлехт
Абе ајде, има многу грешки кои иритираат, ама без грешки, фудбалот не би бил интересен.Грешките иритираат моментално, но со тек на времето, се прифаќа реалноста.
Плус, не знам дали е случајност или не, ама секоја грешка, се враќа на тимот кој добил помош.
Еве, на пример, ова што многу го спомнувате како најголема грешка(не дека стварно е најголема, ама ајде), непризнаетиот гол на Лампард против Германија, беше само израмнување на правдата после признаетитот гол на Англија во финалето од СП 1966 против Западна Германија, кога судијата Готфрид Динст им поклони гол на Англичаните.
Исто така, ако лани Овребо го оштети Челзи и ја протурка Барселона во финалето, оваа година Бенкеренча и Де Блекере ја оштетија Барселона и го протуркаа Интер до финалето.
Судиски грешки?
Гледајте го мечот помеѓу Челзи и Барселона пред две сезони и све ќе ви стане јасно.
Овребо може книга да напише за тој дуел,и да му биде ептен читана.
Значи сеа треба ние да ги помакедончиме турските жени, пошо они пред 100 години ги потурчуваа нашите?
Има разлика од 40 и од 3 години бе друже.Го виде некаде зборот 'ТРЕБА' во мојот пост. И што е битно ако финалето е '66, пред 44 години(а не 200) или е пред 12??
Уствари од догодина веќе грешките на Овребо, Бенкеренча, Де Блекере или некои други за 2-3 години веќе нема да ги сметаме за грешки??
Али ајде, 'твоите' Англија и Челзи се оштетени малку поскоро и тоа е сега на мода. И онака за некое време ќе заборавите.