јас воопшто не би се чудел ако заврне. на секој концерт кој тоше го одржуваше, имаше дожд, дали пред, дали за време, дали после концертот важно имаше. е сега, друга опција :nenene: нема, а нема ни потреба за тоа. на првиот негов концерт сите беа утоп а тој велеше дека тој му е најдраг концерт баш ради тоа. така да, ќе издржиме, можеби ќе настинеме, ама за тоше вреди.прекрасна замисла...знам дека ке биде пре тажен концерт само на едно мора да се мисли што ако заврне...да се најде друга опција
тој концерт беше сред лето...јас не реков дека нема да издржам или слично ама ако има деца и по стари сепак....а не станува збор за тошејас воопшто не би се чудел ако заврне. на секој концерт кој тоше го одржуваше, имаше дожд, дали пред, дали за време, дали после концертот важно имаше. е сега, друга опција :nenene: нема, а нема ни потреба за тоа. на првиот негов концерт сите беа утоп а тој велеше дека тој му е најдраг концерт баш ради тоа. така да, ќе издржиме, можеби ќе настинеме, ама за тоше вреди.
ако има деца, би требало да се со родителите, нели? а за постари...баш толку постари на кој мислам дека алудираш, не верувам дека ќе има... и како мислиш не станува збор за тоше?тој концерт беше сред лето...јас не реков дека нема да издржам или слично ама ако има деца и по стари сепак....а не станува збор за тоше
Во право е маца, треба да ја почитуваме желбата на Тоше... И без глупости ко шо си знаеме ниеаман со тоа
ке пее ана виси и што..
ви смета што некој сака да дојде да му одаде почит..па и да пее било на македонски, англиски па и на грчки не треба да има свирежи
сепак е концертов посветен на тоше
и ана секаде изјавуваше дека го сака многу тоше, особено откако ја испеа зајди зајди во емисија каде и двајцата беа гости и он ја сметаше за пријателка
место да докажеме колку го сакаме и почитуваме, да ја направиме таа вечер најубава за сите, да им покажеме на сите колку ни значел
ние како народ само си се понижуваме:uvo:
па и желба на тоше беше да има мир во светот, да не се делиме според националноста и верата, да шириме љубов насекаде и да бидеме сложни
ајде да му ја исполниме таа желба:smir: