Новите пакети DUO Extreme од On.net

• Креатор на темата Креатор на темата corba666
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се карајте..... кому не му се допаѓа нека си стави миле на модемот :pos2:

Не го глеј изгледот и јас кога го земав модемот реков што е ова срање. Ама модем си е модем фура нема гајле не сум го ресетирал од кога го наместив интернетот. Башка си имам и Wrt и интернетот ми фура имам сесии од по 3-4 дена што траат без дисконектирање.

Не го глеј изгледот и јас кога го земав модемот реков што е ова срање. Ама модем си е модем фура нема гајле не сум го ресетирал од кога го наместив интернетот. Башка си имам и Wrt и интернетот ми фура имам сесии од по 3-4 дена што траат без дисконектирање.

E tuka te cekam nobce kako sega ke bidat brzincinjata ke vidime a nema da tera bas 11111Kbps a? a? a?

ke ima sega pravi pacienti a modemite mozat da bidat i zeleni bas mi e gajle me interesira netot :vozbud:

I ja bev do salon da zemam DUO Extreme.

E tuka te cekam nobce kako sega ke bidat brzincinjata ke vidime a nema da tera bas 11111Kbps a? a? a?

ke ima sega pravi pacienti a modemite mozat da bidat i zeleni bas mi e gajle me interesira netot :vozbud:

Шо ти е бе тебе што проблем имаш. Ја уопште не те разбирам.
Многу чуден си.

уште никој од форумџииве наши добри не добил линија или пак се кријат затворени со црна завеса, и немаат време за форум талк од dpwnload ко лудо :vozbud:. Дека тачно е ко што гледам многу добиле модеми и опрема но што со конекцијата ?.

На сите им рекле дојдете да си ги земете модемите (колку да не испаднат они дека го прекршуваат договорот) ама за интернет ќе си почекате. Стара офнет финта.
Ќе биде бе во секој случај, што се секираш.

дај боже да биде Princ. Да го осетиме и кај нас оноа unlimited download. Јес да ќе здосади после 1-2 месеци но сепак чуството е јако :P. Но осеќам дека ќе стават некој лимит ипак, касние. :nesvest:

go dodadoa i duo plus,no nema logika za 200 denari plakanje pomalku da bides limitiran na 30Gb,bolje da go staea duo lite so 30Gb otkolku vaka.
duo-tab_0.jpg

ako nekoj znae neka napise dali moze da se migrira od extreme kon lite ili plus i obratno ako veke imas potpisano dogovor za nekoj od paketive a uste ne si pocnal da go koristish.

Ова ми личи ко некое дете да седнало пред компјутер првпат и видел форум и сеа дрка а? а? а? у право ли сум? другар ти си за лечење без навреда :)

Ова ми личи ко некое дете да седнало пред компјутер првпат и видел форум и сеа дрка а? а? а? у право ли сум? другар ти си за лечење без навреда :)

Пер, да не имаш RSS на темава? :)

Ќе те предложам за СуперМодератор.

Убаво ми рече баба ми,рече синко во живот немој да веруваш на полицаец,политичар,поп и вработен во оннет ама не ја послушав за последново.

а вчера бев малце напиен па и нормално е тоа,така ли:oftopic:

Поздрав ќе одам за бугарија деновиве да сурфам на кабелскиот таму тоа е страва нет.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom