Новите пакети DUO Extreme од On.net

• Креатор на темата Креатор на темата corba666
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јави се во инфо центарот на 181 ќе ти објаснат по детално.

Кај можеш да добиеш врска тоа е бог да чува, побрзо седумка на лото ќе добијам ако немаме Лотарија во државава,него овие од Он нет да кренат слушалка.

Кај можеш да добиеш врска тоа е бог да чува, побрзо седумка на лото ќе добијам ако немаме Лотарија во државава,него овие од Он нет да кренат слушалка.
Инфо центар е тоа ќе ти кренат брзо, само јави се во работен ден.

Него n00b, не ми одговори, зашто во другите градови не се нуди Duo Extreme а се нуди Duo Plus и Duo Lite? Сепак се работи за интернет на он.нет, нели?

Него n00b, не ми одговори, зашто во другите градови не се нуди Duo Extreme а се нуди Duo Plus и Duo Lite? Сепак се работи за интернет на он.нет, нели?

Значи како што пишав погоре, јави се на 181 ќе ти кажат.

уште чекањето постои, еден мој другар чека за префрлање на телефон од т-хоме на он нет више од 3 недели сега, него ај да кажеш дека т-хоме забушаваат но се мислам дека он нет се криви тие чекаат едно 100-150 корисници па после ги носат формуларите у т-хоме. Што значи ко што гледам овој дуо пакет најбоље да се земе после нова година барем до тогаш се надевам ке се средат овие глупиве работи со чекање

уште чекањето постои, еден мој другар чека за префрлање на телефон од т-хоме на он нет више од 3 недели сега, него ај да кажеш дека т-хоме забушаваат но се мислам дека он нет се криви тие чекаат едно 100-150 корисници па после ги носат формуларите у т-хоме. Што значи ко што гледам овој дуо пакет најбоље да се земе после нова година барем до тогаш се надевам ке се средат овие глупиве работи со чекање

како ги носат??пешки или на магариња???:vozbud::vozbud:.не биди смешен.све е поврано автоматски преки база на податоци и никој ништо не носи никаде.проблемот е само до процедурата која ја има телеком.тоа е целата работа.

Така е бе,за сите проблеми у он.нет со процедури,криви се Т-хоме.
За секое паѓање на брзина на дуо-лајт,ќе биде крив можеби Елем,градел преблиску цевки до структурата.

Go2bed,со такви инсајдерски информации,сам бегаш од објективноста.
Секаде ги браниш он.нет,што би било реално,во идеална ситуација каде што он.нет никогаш не би бил крив.
Но тоа е теоретски,сите имаат пропусти,како и Т-хоме како и Кејблтел,така да останува тоа дека си пристрасен.
Причината да не ја бараме,и да не завлегуваме во персонална дискусија....

Единствено нешто што јас очекувам од темата,е реален јузер да пише мани и предности,за да знам дали да ставам Дуо Екстрим.
Промоции стварно не се потребни,барем за мене :)

Единствено нешто што јас очекувам од темата,е реален јузер да пише мани и предности,за да знам дали да ставам Дуо Екстрим.
Промоции стварно не се потребни,барем за мене :)

е ајде де, кај се корисниците на онтел, освен noob никој не пишува за дуо него само се препукуваат за WADSL. Мене живо ме интересира каков е дуо бидејќи сакам да го менувам ISP (и не само дуо и Wimax на Neotel ме интересира).

Ај глеам дека почнавте да се карате за тоа кој е крив за должината на префрлувањето на линијата. Ќе ви кажам одма: т-хоумци. Еден другар зема број од Космофон и за да го откаже тој од т-хоме чекаше 15-20 дена (или можда и Космофон чекаат 150-200 формулари па одеднаш ги носат?!). :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom