Martin_GSM
бившиот torrent
- Член од
- 13 април 2006
- Мислења
- 2.076
- Поени од реакции
- 68
а за бт има или уште не
Не знам што се дига фама околу овие пакетиве на он.нет !?!... cabletel веќе 3 месеци нудат 10mbps!!! иначе ја користам cabletel profi ( 8mbps/1mbps ) и 24/7 брзината е иста... али таа брзина со http и ftp сервери нема никогаш да ја искористиш.... единствено доколку уклучиш 20 torrent-и ќе ја стигнеш....
Добро бе дечко што е толку проблемот уште од првиот момент кога излезе понудада само се жалиш бе нешто да му ебам мајката смири се аман докажа во минатите постови дека не ги сакаш на он нет и гледам цело време само се жалиш ова не чини тоа не чини.Ако сакаш да ја користиш услугата имај гз направи договор и види дали чини или не новата услуга и ако не чини тогаш може да збориш овака само пукаш на слепо а чим не ја користиш оваа услуга доста се противиш.Ако се заебеме се заебеме ти не правиш договор голема работа али ти го направи ова ако земеме од он нет како да ке сме се врателе на диал уп.Олади малце жити сe.
брат ти на Duo Lite да не си?!
Ај ако не те мучи фрли некој торент скриншот да видиме како симиња од торент
Не може да биде на DUO Lite дека на тој пакет максимална брзина е 4 Mbps а од тестовите се гледа дека дечково околу 6 Мбпс конекција има.брат ти на Duo Lite да не си?!
пошо вака слаби резултати од Екстрим не очекувам.