Сонови, раскажете што сонувавте

Misha

шмизлеТО
Член од
28 март 2010
Мислења
44
Поени од реакции
1
Сонувам како летам, и црно бело сонувам, тоа ми се случува последните 2 месеци. И кога ќе се разбудам обично не ги чувствувам рацете, здрвени се и ми лазат мраФки по нив. :toe:
 
Член од
21 декември 2009
Мислења
131
Поени од реакции
26
А што е со она, свеќата што ќе ја запалиш на Велигден. после треба да ја ставиш под перница, и ќе го сонуваш тој за кој ќе се мажиш/жениш?
Сте пробале?
... Иначе муабетот би беше дека сонував очи [свеќата ми беше под перница:helou:]... значи човек, кој цело време во очи сум го гледала, и со другарка сме кометирале дали ни се свиѓаат очите ... големи, и црни очи. :wink:
 

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
Abe so znaci da pusis cigari vo son? (nepusac sum inace)
 

Milla*

100% Milla
Член од
15 јуни 2009
Мислења
254
Поени од реакции
41
Како помала често сонував еден ист сон, како фамилијарно седнуваме на маса да јадеме и одеднаш лебот почнува да рсте и излегува од врата и прозорци:pos2: и постојано само тоа ништо друго и многу се плашев од тој сон :pos2:
Подоцна почнав да месечарам, секоја вечер во сон излегував надвор и сонував како домашниот телефон има нозе и ми бега, подоцна мајками почна да го крие клучот навечер од мене:pos2:
Во последно време имав само грди кошмари и почнав секој ден да идам во црква да палам свеќа, не знам зошто, ама гадни сонови имам :(
Исто и мене ми се дешава да сонувам еден сон и после подолго време тој ист сон да го сонувам како продолжува....
Само најинтересно ми е кога во сонот некои работи дури како да се во реалност, толку може да се почуствува нешто и кога се будиш се изнервираш зашто е сон :vozbud:
Или кога сонуваш дека паѓаш и чуствуваш како се влечеш по креветот!
:helou:
 

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.971
Поени од реакции
143
Мене многу пати ми се има случувано да сонувам како летам, гледам во небо и се појавува НЛО.
Јас пред малко станав и пак сонував оти сум летал, и сум бил некој негативец како да сум сакал да му нанесам зло на човештвото :uvo:
И јас тоа најмногу го сонувам затоа и ја отворив оваа тема.
А јас знам ако сонуваш како леташ тогаш имаш некои неостварени желби...
Веќе по незнам кој пат сонувам како летам. Ја отворив оваа тема само заради тоа. :nesvest: Во сонот летав како супермен но неможев да летам повисоко само 2-3 метри од земјата. Се сеќавам можев да поминував и преку зидови - односно како невидлив бев.
Изгледа на мене животна желба ми е да летам :toe: Пред некој ден пак сонував оти летам, но чудно беше што летав само вертикално нагоре и по малку хоризонтално :uvo: Нешто во стилот на Мр. Бизон од Стрит Фајтер


После 5:20... :pos:
 

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
И јас често сонував порано дека летам... Не многу високо но летав.... во последно време ми се нема случено да сонувам таков сон.
 

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.662
Поени од реакции
4.728
Ланци , рѓосани синџири , јо-јо, циркуско џуџе , калуѓерка , пони коњ и баба ми како вози точак ..се у едно :uvo:
 

Кент

Професионалец
Член од
16 февруари 2010
Мислења
255
Поени од реакции
15
Во последно време соновите ми се празни. Нема негативни сонови, нема позитивни сонови. За чудо се будам одморен и свеж.

п.с. Не е дека не се сеќавам што сум сонувал :)
 

genius_kma

I am the best!
Член од
24 април 2010
Мислења
22
Поени од реакции
1
ednas kompjuterot mi bese na servis 1 nedela a prettoa bev na ekskurzija cela nedela i nemav fateno kompjuter i internet dve nedeli. lele posledniot den sonuvav mnogu dolgo kako sedam na msn i na facebook i se dopisuvam, lajkuvam i sve toa znaci tolku realno izgledase sto mislev deka gotovo kompjuterot mi e doma i sabajleto koga stanav ke puknev od maka sto se toa bilo samo son :violent1: ali posle nakaj pladne otidovme da go zememe od servis konecno :D i okapav na nego 24 casa :D
 
Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
п.с-Само немој да ме направите ненормална..хх
Сонови-за мене нешто прекрасно..Не знам на кому треба да заблагодарам..ама многу често она што го сонувам ми се исполнува..Така,да можам за нешто неочекувано да се подготвам..Прво вака-Пред да го правиме претпоследниот тест физика сонувам како има прашање-Од што зависи атмосф.притисок.Одговорот не го научив бидејки беше многу специфичен..15 минути пред тестот,вадам тетратката,го учам одговорот..На тест ми се пада прашањето..Носи 10 поени..Без тие сум немала да имам 5..Правиме поправен хемија,јас сакав од 4 на пет..Сонувам пак прашање и сега го учам одговорот уште од дома.(среќа бев втора смена,сабајле имав време)..Прашањето ми се пада на тест.Вадам 48 поени со него,а од 48 е 5...Без тоа прашање би добила 4 и ништо од поправен..Следно тест-македонски..Сонувам професорката е отсутна,нема да правиме тест..Не пипам книга(тотално се потпрев на сонот)..Утредента на една другарка и велам,дека нема да правиме тест..не ми верува..и доаѓа др.професорка за замена а тестот е одложен..Океј,сега има некој да знае да ми објасни нешто??Што всушност е ова??:pipi:Имам зборувано за ова само со баба ми,ама она ми има кажано дека тоа е лошо со таквите сонови и ништо повеќе:toe:
 

Генијалец

генијално
Член од
10 јули 2010
Мислења
58
Поени од реакции
4
jas da vi kazam sto sum sonuval ce padnete od stol. sonuvav kako sum bil na najvisokata planina mont everest i sum skoknal od tamu i sum se vrtel nagore pa nadole i na kraj pred da padnam sum se svrtel nadole i sum se zadrzal na race. i posle koa stanav se najdov so racete nadole od krevetot
 

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.402
Поени од реакции
6.022
Сонував дека со другарите се тетовираме,и тоа кај албанец...необјасливо
 

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Идам по една тесна уличка, одеднаш почнува толпа луѓе да ме брка, немам излез и се качувам по скали .. еден човек ме фаќа за нога и јас паѓам и падот го чуствувам врз мене и се будам. Најчестиот сон на кој не можам да му најдам значење.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom