Сонови, раскажете што сонувавте

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Незнам, ама многу јаки соништа, можам ептем јаки филмчина да направам ако ме примат во Холивуд и тоа од Комедија до Хорор:pos2:
 

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.971
Поени од реакции
143
Јас пред малко станав и пак сонував оти сум летал, и сум бил некој негативец како да сум сакал да му нанесам зло на човештвото :uvo:
 

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Јас греота 300 глупости се изнасонував нокеске, де караници , де некои луге шо се починат...ама не сум спиела ич ме мачи нешто изгледа па сонувам свашта
 
Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
auuu...imam dva sona so sakam samo da gi podelam so vas mislam oti na poveketo od vas vi see pojavuval istiot son: od edna4 se navajgas na nekoe mn poznato mesto i pocnuvate da begate a begate od nekoj star covek ili nes dr. taj so ve gone e nooogo brz vii probuvate da izbegate tr4ate so cela silaa i koo ke se zavrtate i on e oste zad vasa i ne mozate da mu izbegate i stalno se potam koga ke go sonuvam tava =D =D
a isto taka da pajgam od nogo visoko i pred da tresnam od zemjata ili ke me razbude brat mi ili sam ke stanam ili jas ke tresnam od kreveto :D:D:D:
 
Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.117
Поени од реакции
825
Порано сонував секакви глупави комбинации од сонови, нереални и непостоечки нешта, а последниве неколку години почнав да сонувам вистински ситуации со вистински луѓе што ги знам. Обично се некакви комбинации од луѓе кои ги знам сега, меѓутоа на места што сум ги посетувал порано, или па заедно сонувам ситуации со луѓе што сум ги запознал скоро и некои што ги знам од порано. Ретко сонувам лоши сонови, претежно се некои најобични.

Неколку пати имам сонувано како одам бос на училиште, плачам, липам ама пак продолжувам да одам натака; и тоа како починала мајка ми, а само јас се кинам од плачење.
 
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.838
Поени од реакции
23.081
највише пати сум сонувал дека паѓам од некоја височина, ама свекоаш пред да треснем ко палачинка доле се будим :uvo:
 
Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Porano sekogas sonuvav kako si gi gubam patikite i celo vreme gi baram i sabajle koga ke stanam, ke vidam deka se tuka i ke si kazam deka pak sum sonuval gluposti.
 
Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
Најчесто сонувам работи кои се во мојата потсвест и кои истите не сакам да ги признаам... Па затоа во сонот ме мачат :nesum: :devil3:
...сејм....
.. аа да и еден земјотрес сонуам више поише време...ауу се плашим од тоа!!:nesvest:
 
Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Sonuvam obicni gluposti,bezznacajni,trivijalni,sekojdnevni nesta,nevredni za pamtenje.Ona sto mi se slucilo vo tekot na denot go sonuvam vo nekoja zabegana verzija.Nisto nevoobicaeno i spektakularno.
Dobro,odvreme navreme imam i nekoi ispadi kako na primer sonuvam deka letam kako Supermen,ama mnogu retki se..:pos:
Inaku da sonuvam nesto sto bi imalo nekakva smisla,nesto sto bi mozelo da mi navesti nesto...mnogu tesko.A,imase eden period,vo prva godina sredno,abe se sto ke sonuvav mi se ispolnuvase.I togas bea gluposti,ama mi se slucuvase da sonuvam kako nekoe devojce ke ja smeni frizurata,sto ke dobie na test,deka vecerta ke me zaboli zab i ke moram na zabolekar,kakvi cizmi ke si kupam int.Duri pocna da me plasi:)..Za zal mnogu kratko traese i ottogas celo vreme gluposti sonuvam.:icon_frow
 

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
pari, pari, pari...
Баш се мислев што сонувам најчесто добро ме потсети!
Дефинитвно најчесто сонувам пари сега не толку често како поарно... порано најмалку 3-4 пати во неделата сонував пари!!:nesvest:
 
Член од
27 мај 2008
Мислења
54
Поени од реакции
9
Пријателите и другарите најчесто ги сонувам. И кога ќе сонувам некој најчесто или ќе се слушнам со него наредниот ден или ќе се сретнеме некако случајно.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom