Дали жените посакуваат секс со жени?

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Не сум ни ограничена нити пак старомодна ама ни на крај памет не би ми паднало нешто вакво камо ли па да помислам да пробам,зошто би го направила тоа?!хммм,зошто има мажи?!Бегаааајјјј беееее,што имам да пробувам неприродна работа!!!Затоа Господ си создал машко и женско два посебни пола кои си се надополнуваат,задоволуваат и така натаму ама тоа си е природно!!!

Член од
11 септември 2008
Мислења
224
Поени од реакции
6
Не сум ни ограничена нити пак старомодна ама ни на крај памет не би ми паднало нешто вакво камо ли па да помислам да пробам,зошто би го направила тоа?!хммм,зошто има мажи?!Бегаааајјјј беееее,што имам да пробувам неприродна работа!!!Затоа Господ си создал машко и женско два посебни пола кои си се надополнуваат,задоволуваат и така натаму ама тоа си е природно!!!
Уште си мала, можеби ќе се премислиш со тек на време....
хахахаха

...шала....

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47
абе посакувале или не нивна работа нема што ние машките да се мешаме

него може ако има такви проби женско-женско

нешо камера слики Youtube ....... да понесете ?

да се образуваме сите

или ако несакате сите може само мене да ми пратите нема да издавам
жими папагалот

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
:eek:ftopic:

сакав да кажам, дека тие повеќе мислат за секс, отколку ние, само не кажуваат:vozbud::toe:
нема везе,еве кажуваме,мислиме на секс,охооо...
и нема некоја голема разлика,може да се запалиме на мисла,настан,да не возбуди некоја слика,видео.....
многу нормално е да мислиме на секс,и нас ни урлаат хормоните,и знаеме дека сексот е забавен,амааааа кога жена збори толку отворено,мажите некако чудно реагираат,не им се интересни таквите девојки,ги сметаат а перверзни,лесни итн.

он топик.

не сум посакала,но сум размислувала(читај:фантазирала)за тоа.
ама сепак не ми се привлечни девојките како што ми се привлечни мажите.
женита се понежни а не ме привлекува тоа,така да не посакувам да пробам такво нешто барем не во блиска иднина
повеќе би се согласила дека жените фантазираат за секс со жена отколку дека посакуваат секс со жена.

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Si ja znam mojata opredelba odnosno me vozbuduvaat mazi,samo so zena ne bi probala zs mi e nekako bezveze ali sum imala nekoja fantazija za vo 3 ,toa mi e nekako povozbudlivo od kolku zena so zena.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
A koga fantazirate kakvi zenski vi se vrtat u glava nekoja TOP ko Monika Beluchi ili nekoja ko traktorista BUCH so brkovi ???? :toe:

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
јас би...
ако не пробаш нешто нема да знаеш дали ти чини или не.. така да би пробала... едно искуство + .. а може и ќе ми се бендиса... што го знаеш..
Изгледа сестро само јас и ти сме искрени овде :pos2::pipi:
Јаоо Мими ме изненаџујеш :pos:

Еве и ја ви се приклучувам во искреноста... Искрено би пробала... :)

Мими ти пази, знаеш што викаат, еднаш пробуваш и више нема враќање :icon_lol:

П.с. И баш ми паѓаат во очи постовите со тоа неприродно.. Па мене и не ми изгледа толку неприродно :)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Хммм...интересно...
Има два става...би и не би со друга... (кај девојкиве на форумов), што и го разбирам...нели, секој со своето, како ќе му текне, и како си сака...
Туку...пак до девојкиве, со двајца би прифатиле веднаш, нели? А би размислиле за ФФМ тројка...

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Како може да кажете дека СИТЕ жени лажат? и дека СИТЕ жени фантазираат секс со друга жена?

Преку глава ми е од глупи генерализации.:nerv:
Тоа е исто како што СИТЕ жени мочкаат, СИТЕ жени имаат сексуални фантазии, СИТЕ жени имаат потреба да си ги услишат нагоните за секс (освен асексуалните, што е медикал кондишн, а со тоа и исклучок, значи не се важи).
Едноставно е во биолошката природа на жената. И нема ништо погрешно во тоа. :)

Значи не е од типот на глупи генерализации, како што е „сите жени се опседнати со шминки“ или „сите жени се лоши возачи“.

Ова во никој случај не треба да се сфати во смисла дека сите жени на светов се лезбејки. Едноставно сите имаат фантазии за секс со други жени once in a while, некои повеќе- некои помалку, ама тоа не значи дека сите реално би ги спровеле истите фантазии во реалност.

И не знам веќе колку пати го спомнав зборот „сите“, ама ти почна. :icon_lol:
И не се плаши, тоа што ти ги меркав и пипкав цицките оној пат во Ин не беше од лезбејски побуди, туку чисто ради споредба, истражување, статистика :pos: Знаеш, да се истражи мекост, големина, подложба на гравитација... :pos:

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47
Тоа е исто како што СИТЕ жени мочкаат, СИТЕ жени имаат сексуални фантазии, СИТЕ жени имаат потреба да си ги услишат нагоните за секс (освен асексуалните, што е медикал кондишн, а со тоа и исклучок, значи не се важи).

Значи не е од типот на глупи генерализации, како што е „сите жени се опседнати со шминки“ или „сите жени се лоши возачи“.

Ова во никој случај не треба да се сфати во смисла дека сите жени на светов се лезбејки. Едноставно сите имаат фантазии за секс со други жени once in a while, некои повеќе- некои помалку, ама тоа не значи дека сите реално би ги спровеле истите фантазии во реалност.

И не се плаши, тоа што ти ги меркав и пипкав цицките оној пат во Ин не беше од лезбејски побуди, туку чисто ради споредба, истражување, статистика :pos: Знаеш, да се истражи мекост, големина, подложба на гравитација... :pos:

многу опасно ме палиш кога збориш вака :vozbud:

жени сакат со мажи

мажи сакат жена+жена+маж

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413

Фала Богу дека сите имаат сексуални фантазии, ама немаат сите жени сексуални фантазии да имаат секс со друга жена, тоа го гарантирам.:):):)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Кога две жени се пипаат и папата дрка:pipi:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Фала Богу дека сите имаат сексуални фантазии,ама немаат сите жени сексуални фантазии да имаат секс со друга жена,тоа го гарантирам.:):):)
Никогаш не си имала такви фантазии значи...Добро, само немој да кажеш дека никогаш нема ни да имаш.
Не можеш да бидеш сигурна.Знам оти еднаш рече дека кога ти велиш никогаш-навистина е никогаш.Но...:)
И...не знам зошто, но ми изгледа невозможно ниту еднаш да си немала таква фантазија, макар и 5 секунди да траела.:)
Не велам дека лажеш, туку ит ис хард ту билив...:toe:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Никогаш не си имала такви фантазии значи...Добро, само немој да кажеш дека никогаш нема ни да имаш.
Не можеш да бидеш сигурна.Знам оти еднаш рече дека кога ти велиш никогаш-навистина е никогаш.Но...:)
И...не знам зошто, но ми изгледа невозможно ниту еднаш да си немала таква фантазија, макар и 5 секунди да траела.:)
Не велам дека лажеш, туку ит ис хард ту билив...:toe:
Не знам дали е тешко да се верува, ниту пак ќе терам некој да верува.
Јас немам никаква причина да лажам, не сум имала такви фантазии, ниту пак гледам нешто убаво во тоа две женски да се лапаат или да имаат секс.
Не би можела ниту да замислам да размислувам на тоа.
Тоа е тоа, тоа сум јас, сеа дали некој ќе ми верува или не - тоа си е негов избор.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
И јас не сум имал фантазии за со машки :nesum:...сепак различно е...вие сте поповрзани една за друга :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom