SCORPIO__20
Your sex is on fire
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 4.380
- Поени од реакции
- 71
На крај краева, бидејќи вие 2 сте искрени, еве ви можност да се пробате и да добиете искуство + :pos2:Изгледа сестро само јас и ти сме искрени овде :pos2:
На крај краева, бидејќи вие 2 сте искрени, еве ви можност да се пробате и да добиете искуство + :pos2:Изгледа сестро само јас и ти сме искрени овде :pos2:
Ако пробуваме се и сешто за да знаеме дали ни чини или не каде ни е крајот
И ако нешто уште на почеток не ме привлекува немора со сила да го пробувам па да видам дека може и ќе ми се свиѓа
сакав да кажам, дека тие повеќе мислат за секс, отколку ние, само не кажуваатА шо, демек ти кога си напален посакуваш секс со мажи?
Vicot go znaesh neli: OD EDEN PAT PEDER NE STANUVA taka da i od eden pat lezbejka ne se stanuva a ako ti se dopadne ne prashash: A DALI OD TRET PAT SE STANUVA LEZBEJKA :pos2::pos2::pos2::pos2:јас би...
ако не пробаш нешто нема да знаеш дали ти чини или не.. така да би пробала... едно искуство + .. а може и ќе ми се бендиса... што го знаеш..
Па посакуваат, може не толку практично, колку теориски, барем јас. Тоа значи дека во реалност најверојатно никогаш нема да имам секс со жена, ама во сексуалните фантазии се случувало да се јави и женска фигура.
Иам во една тема кажано дека сите жени се бисексуалки, повеќе или помалку. Сфаќањата, воспитувањето и околината ги прават геј или стрејт. Што не е случај и со мажите, кај кои што е или црно или бело.
Секоја жена има потенцијал сексуално да се возбудува од друг женски субјект. Жените со поголем таков потенцијал се со хомосексуална ориентација. Жените со помал таков потенцијал се со хетеросексуална ориентација, но зависно од сфаќањата, традиционалниот начин на воспитување, ставовите, вкусот и други фактори, во животот можеби ќе пробаат секс со жена, а може и не.
Без оглед на тоа дали ќе пробаат, сите барем еднаш се запалиле на помислата/сликата на лез-сцена и тоа е факт. Тие што истото не го признаваат, веројатно или имаат мал потенцијал (од тој што го спомнав претходно), или не си ги истражувале доволно сексуалните желби и фантазии, или лажат.
Ама да не давам јас груби претпоставки, кога сепак можеби грешам (иако во моите очи шансите да грешам се 1:1.000.000 ) .
Наречи ме ограничена, наречи ме затупена, не сум помислила, ниту пак сакам да помислам...бљак бљак бљак...
ептен ограничени сте пм... јас као по опен мајндед ко ќе пробам ќе ви пренесам искуства.. али џабе ионака вас ќе ви се гади да прочитате... џабе да ја трошам тастатурата
сите прсти на рацете не се исти така и сите жени не размислуваат исто и немаат исти замисли и ако ти едно нешто мислиш не значи дека и некој друг на тоа мислиСе согласувам.
Можеби никогаш не би пробале практично, ама можам да гарантирам дека секоја жена во нејзините сексуални фантазии има вклучено уште една девојка, и и` се допаднало исто онолку колку кога во нејзината фантазија е вклучен мажот.
И не знам зошто лажат.. Не ми е сфатливо.