Дали жените посакуваат секс со жени?

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Ако пробуваме се и сешто за да знаеме дали ни чини или не каде ни е крајот

И ако нешто уште на почеток не ме привлекува немора со сила да го пробувам па да видам дека може и ќе ми се свиѓа

Абе во право си, за да пробаш нешто, треба пред тоа барем малку да те привлекувало, фала богу нешто што не ми се свиѓа воопшто нема ни да го пробам. :smir:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не бе никогаш, ниту сум посакала, ниту сум замислила. А бе тоа ми е крајно неприродно, не би посакала никогаш, ниту пак би пробала.
И да, викам НИКОГАШ. И не ми се фрлајте сеа со изреки од типот “Никогаш не вели никогаш“ или „Ако не пробаш нема да знаеш дали чини“.
Подобро никогаш да не дознаам дали чини, отколку да пробам нешто кое ми е...одбивно.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Сакам да пробам :) И би го направила тоа... Можеби сега не, али понатаму да :) А зашто? Незнам, сакам... Ме интересира како е :)

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
јас би...
ако не пробаш нешто нема да знаеш дали ти чини или не.. така да би пробала... едно искуство + .. а може и ќе ми се бендиса... што го знаеш..
Vicot go znaesh neli: OD EDEN PAT PEDER NE STANUVA taka da i od eden pat lezbejka ne se stanuva a ako ti se dopadne ne prashash: A DALI OD TRET PAT SE STANUVA LEZBEJKA :pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
4 август 2008
Мислења
48
Поени од реакции
0
Две жени во порнич, можат да бидат доста еротични.. зошто самата жена е еротика.. но во реалноста воопшто не е така. Во една лезбејска врска, секогаш едната жена е мажествена, што е многу одвратно бар за мене.. значи таа се чувствува толку мажествено што има потреба од жена.. а, за таа другата сака нешто мажествено ама да е жена.. мене тој спој ми е одвратен, поради мажествениот однос на жена.. ми делува просто одвратно..

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Па посакуваат, може не толку практично, колку теориски, барем јас. Тоа значи дека во реалност најверојатно никогаш нема да имам секс со жена, ама во сексуалните фантазии се случувало да се јави и женска фигура.
Иам во една тема кажано дека сите жени се бисексуалки, повеќе или помалку. Сфаќањата, воспитувањето и околината ги прават геј или стрејт. Што не е случај и со мажите, кај кои што е или црно или бело.
Секоја жена има потенцијал сексуално да се возбудува од друг женски субјект. Жените со поголем таков потенцијал се со хомосексуална ориентација. Жените со помал таков потенцијал се со хетеросексуална ориентација, но зависно од сфаќањата, традиционалниот начин на воспитување, ставовите, вкусот и други фактори, во животот можеби ќе пробаат секс со жена, а може и не.
Без оглед на тоа дали ќе пробаат, сите барем еднаш се запалиле на помислата/сликата на лез-сцена и тоа е факт. Тие што истото не го признаваат, веројатно или имаат мал потенцијал (од тој што го спомнав претходно), или не си ги истражувале доволно сексуалните желби и фантазии, или лажат. :toe:

Ама да не давам јас груби претпоставки, кога сепак можеби грешам (иако во моите очи шансите да грешам се 1:1.000.000 :icon_lol: ) .

Член од
30 август 2008
Мислења
83
Поени од реакции
7
еххх, кој бар еднаш не помислил???

Искрено неможам за себе да кажам дека ме привлекуваат девојки, но...
Сепак мислам дека неколку пати си имам направено филм. Искрено еднаш и се имам запалено на истиот. Се мислам дека секој од нас барем еднаш се замислил со партнер од истиот пол. Ова не значи дека го оправдувам истото:smir:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
јас лично никогаш ни сум посакала ни сум помислила на тоа тоа ми е ептен ужасно и одвратно бљакккк

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
бљак бљак бљак...
ептен ограничени сте пм... јас као по опен мајндед ко ќе пробам ќе ви пренесам искуства.. али џабе ионака вас ќе ви се гади да прочитате... џабе да ја трошам тастатурата

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Па посакуваат, може не толку практично, колку теориски, барем јас. Тоа значи дека во реалност најверојатно никогаш нема да имам секс со жена, ама во сексуалните фантазии се случувало да се јави и женска фигура.
Иам во една тема кажано дека сите жени се бисексуалки, повеќе или помалку. Сфаќањата, воспитувањето и околината ги прават геј или стрејт. Што не е случај и со мажите, кај кои што е или црно или бело.
Секоја жена има потенцијал сексуално да се возбудува од друг женски субјект. Жените со поголем таков потенцијал се со хомосексуална ориентација. Жените со помал таков потенцијал се со хетеросексуална ориентација, но зависно од сфаќањата, традиционалниот начин на воспитување, ставовите, вкусот и други фактори, во животот можеби ќе пробаат секс со жена, а може и не.
Без оглед на тоа дали ќе пробаат, сите барем еднаш се запалиле на помислата/сликата на лез-сцена и тоа е факт. Тие што истото не го признаваат, веројатно или имаат мал потенцијал (од тој што го спомнав претходно), или не си ги истражувале доволно сексуалните желби и фантазии, или лажат. :toe:

Ама да не давам јас груби претпоставки, кога сепак можеби грешам (иако во моите очи шансите да грешам се 1:1.000.000 :icon_lol: ) .

Се согласувам.
Можеби никогаш не би пробале практично, ама можам да гарантирам дека секоја жена во нејзините сексуални фантазии има вклучено уште една девојка, и и` се допаднало исто онолку колку кога во нејзината фантазија е вклучен мажот.
И не знам зошто лажат.. Не ми е сфатливо.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
бљак бљак бљак...
ептен ограничени сте пм... јас као по опен мајндед ко ќе пробам ќе ви пренесам искуства.. али џабе ионака вас ќе ви се гади да прочитате... џабе да ја трошам тастатурата
Наречи ме ограничена, наречи ме затупена, не сум помислила, ниту пак сакам да помислам...
Не гледам ништо привлечно кај жени. И не се согласувам дека секоја девојка е повеќе или помалку бисексуалка и дека само кај мажите е црно бело.
Не е така и не се согласувам.
Никогаш не би посакала секс со жена, ни на крај памет не би ми паднало.

Како може да кажете дека СИТЕ жени лажат? и дека СИТЕ жени фантазираат секс со друга жена?
Тоа воопшто не е точно, а јас немам никаква причина ниту да лажам, ниту да измислувам.
НИКОГАШ не би сакала да имам секс со жена!

Преку глава ми е од глупи генерализации.:nerv:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Се согласувам.
Можеби никогаш не би пробале практично, ама можам да гарантирам дека секоја жена во нејзините сексуални фантазии има вклучено уште една девојка, и и` се допаднало исто онолку колку кога во нејзината фантазија е вклучен мажот.
И не знам зошто лажат.. Не ми е сфатливо.
сите прсти на рацете не се исти така и сите жени не размислуваат исто и немаат исти замисли и ако ти едно нешто мислиш не значи дека и некој друг на тоа мисли:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom