www.macedonia.com WTF?

• Креатор на темата Креатор на темата DarkCore^
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ви хинт:
Registrant:
Neon Network
P.O. Box 750402
Forest Hills, New York 11375
United States

Domain Name: MACEDONIA.COM
Created on: 17-Oct-95
Expires on: 15-Oct-09
Last Updated on: 09-Jan-08

Administrative Contact:
Spiliopoulos, Dimitri
Neon Network
P.O. Box 750402
United States
(718) 274-3769 Fax --

Technical Contact:
Spiliopoulos, Dimitri
Neon Network
P.O. Box 750402
United States
(718) 274-3769 Fax --

Domain servers in listed order:
NS27.1AND1.COM
NS28.1AND1.COM

Можда ако упатите протесни писма до 1анд1, и дека ќе платите за следните неколку години, ќе се смилуваат и ќе ви го дадат.

Нема шанса "да го дадат", знаеш дека не се прави така тоа :)
Туку името и домашната адреса на регистрантот можат да помогнат за гранатирање :icon_lol:

Или може.... некако да ги натераме да инсталираат јумла... за после да ги хакираат од македонската сајбер елите :vozbud:

Нема шанса "да го дадат", знаеш дека не се прави така тоа :)
Туку името и домашната адреса на регистрантот можат да помогнат за гранатирање :icon_lol:

Или може.... некако да ги натераме да инсталираат јумла... за после да ги хакираат од македонската сајбер елите :vozbud:

Или да аплицира некој со компјутерски познавања во Неон нетворкс, па да му стане колега на Димитрис, и да му плукне во кафето (како и да му ги украде шифрите, и да го пререгистрира) :pos2:

ЕДИТ:
http://www.google.com/search?q=Dimi...s=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
Ако некој сака да го начека, и да му објасни зошто е лошо да се регистрираат битни домејни.

Аман бе, како може да се дозволи ова да macedonia.com биде грчки сајт
Треба некој да им врати на грциве...:pishtoldz
Ама КОЈ ???:toe:

ајде ЛАВОВИ МАКЕДОНСКИ хакнете нештооо

Ако Кевин Митник & folowers се во таа група која ја спомна Пио... можеби :)

Во случајов пишувате:
ping 74.208.37.65 -t -l 15000

Ваљда ќе успее :P:pos2:

Каде сте хакерчињааа? Каде сте кај отидовтеее???? Леееј грциве (ај да не опцујам да не ме санкционираат админите)...

сајтот е стар 13 години.
Expires on: 15-Oct-09
. дајте да собереме пари и ако е можно за година дена да го откупиме. еве ја 2 долара че дам.

сајтот е стар 13 години. . дајте да собереме пари и ако е можно за година дена да го откупиме. еве ја 2 долара че дам.
Ејјј супер
Ја 20 долари иам дадено ако треба уште 10 че даам ама шо е воа кај се парите од знамето шо го продадоа а? :sakas_ust:sakas_ust:sakas_ust

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom