Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
Абе на секоја утакмица кога се плашеме завршува добро...се ке заврши утре добро,без грижа...Рио доколку игра ке им покаже местото

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
vds
osej rio vidic evra
ronaldo anderson flecer
tevez runi berbatov

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
EDIT: Колку фали чоеков не е свесен.Едвај чекам да се врати на терените

Звер е играчот,лани даде неколку погодоци кои беа одлучувачки а да не го заборавиме голот против Афронал...кога се врака точно?

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Останувам во Манчестер Јунајтед 4.05.2009.
Најдобриот фудбалер во светот за оваа година , Кристијано Роналдо излезе со констатација пред медиумите во Англија околу неговиот престоj на Олд Трафорд.

“Повеќе не мечтаам за Реал. Сите мои сонови се поврзани за новото финале во Лигата на шампионите и настапот на тој натпревар во Рим. Задоволен сум во Манчестер играм во добар клуб со добра екипа која е желна за освојување на нови трофеи“,додаде Роналдо.

Јунајтед заедно со Сер Алекс Фергусон најавија дека ќе се обидат да го задрзат поголемиот дел на фудбалери и за наредната сезона плус Ферги истакна дека ќе има едно мега засилување во Јунајтед со цел да се остане на врвот на светскиот фудбал.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Руни е незаменлив ! 4.05.2009.
Менаџерот на Манчестер Јунајтед Сер Алекс Фергусон во пресрет на натпреварот со Арсенал од Лигата на Шампионите издвои време за да го пофали својот напаѓач Вејн Руни.

“Руни е еден од оние фудбалери на кои не може човек да има замери. Во последно време се почесто игра на левата крилна позиција но тоа воопошто не му смета. Тој секогаш го дава максимумот и се обидува да помогне во одбраната. Едноставно Вејн е незаменлив. „ - изјави Фергусон
Сер Алекс најверојатно ќе остане без услугите на Тевез ова лето па со оглед на улогата на Руни во тимот се поочигледно е дека ќе се засили со уште еден напаѓач, а Бензема е фудбалерот кој се поврзува со преселба од Лион на Олд Трафорд.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
vds
osej rio vidic evra
ronaldo anderson flecer
tevez runi berbatov

Нема теоретски шанси да биде овој состав... Ферги ќе игра позатворено, со еден или двајца во нападот (како што беше со Порто) па ако Арсенал се отворат да се иди на брза контра и постигнување гол... според мене:toe:

--------------------------------ВДС-------------------------------------------

------Ошеј--------- Фердинанд------Видич--------- Евра (ако не е повреден, не дај Боже)----------

------Флечер------- Керик------- Андерсон-------- Руни------------------------------------

----------------Роналдо-------------------------------------------------------------
--------------------------------Бербатов-----------------------------------------------------------------------------

Или на местото на Андерсон да игра Гигс, ама тој играше во саботата па затоа мислам дека ќе почне од клупата за резерви :toe:

N

navivacka

Гостин
Нема теоретски шанси да биде овој состав... Ферги ќе игра позатворено, со еден или двајца во нападот (како што беше со Порто) па ако Арсенал се отворат да се иди на брза контра и постигнување гол... според мене:toe:

--------------------------------ВДС-------------------------------------------

------Ошеј--------- Фердинанд------Видич--------- Евра (ако не е повреден, не дај Боже)----------

------Флечер------- Керик------- Андерсон-------- Руни------------------------------------

----------------Роналдо-------------------------------------------------------------
--------------------------------Бербатов-----------------------------------------------------------------------------

Или на местото на Андерсон да игра Гигс, ама тој играше во саботата па затоа мислам дека ќе почне од клупата за резерви :toe:

Незнаеме дали ке е тој состав или не..би можел Ферги да не изненади како што прави некогаш со некоја формација...јас сум за да не игра Руни зашто е во опасност за картон па ако се пласираме понатаму да сме без него иако добро се снаога како крило...има добри додавања...сепак не смее Ферги да ризикува со Руни,може да го пушти при крај на натпреварот зависи од резлутатот.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
Ако е тоа точно..Супер..Мислам дека Ферги ќе игра малце поденфанзивно од прошлиот пат,но сепак дека ќе им шибнеме еден.Морам да признаам дека се плашам,а ако влезиме у финале се надевам дека мојот глупав сон нема да се оствари:uvo:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Како што има кај сите страв , морам да признаам има и кај мене.Но сепак мислам дека на крај ќе поминеме :pipi:

N

navivacka

Гостин
Абе ке ви помине утре стравот пред почетокот на натпреварот,и јас се секогаш плашам ама ми помине стравот кога почне натпреварот

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
Леле луѓе шо убаво затварање на темава,а и отварање на мова би бил пласман у финале!:vozbud:

А за Руни мислам дека ќе игра и дека ќе успее да се контролира..Ферги ќе му оддржи една лекција пред натпреварот,ќе му даде еден лексилиум и се ќе биде в ред,па шо знајте може и гол ќе даде:)..Само се надевам дека нема да биде толку непрацизен како со Боро..

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
Можи и официјално да се знае...дали ке ви игра Фердинанд...онака чисто информативно...???:..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom