Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
БУУГАРРРРРРРРРР ГЛУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУП, ПЕТААААААРДАААААААААААААААААААААААААААА!!!! ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Честитам титула, Лузерпул честито второ место, фала му на Господа веќе нема да ве слушаме како сте само вие најтрофејните во Англија. Опаа, 5-2 :)

И напоменувам дека отсега за секој оцрнувачки коментар од фановите тука за Манчестер додека не завршил натпреварот ќе давам црвенки, затоа што време е да сфатите дека фудбал се игра 90 минути. Ова денес ви е совршен доказ :)

Ова се повторува 29 септември 2001

Ај вак искрено меѓу нас.Го гледаш натпреварот?Ја виде ситуацијата или збориш напамет?
Не, јас само тебе те слушам!
И без пеналот ќе ги срушевме, ајде оди си во твојот фан клуб и плачете си малку. Поздрав и мое сочувство.

Петардаааааааааа... следно шестарда.... незнам за 7 како се вика :S (Рома можеби? :pos:)

Да не мислат дека ги мразиме Тотнем, пумпаме гол разлика за и таму да не грачат лузерите ако имаме ист број бодови:smir:

Ауууу штета што не ја глеам утакмицава зверска е од 0:2...5:2 да напраис пресврт тоа само МАЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД може никој друг после да гипостирате головите:helou::smir::vozbud:

честитки

каков пресврт па уше и петарда

од 2-0 на 5-2

ај ај барем у понеделник ке имам кој да заебавам (лузерпол ) :kesa:

Лаллли малолетникууу.Имаш нешто во гаќи за да ти пушат?Се палиш на непостоечки пенали.Тоа е не си ти крив.Дома ти кажале некој ако падне во шеснаесетник и пенал е

Што е сега,криво ви е дека од 0-2 се вративме со 5-2?Дека вашиот лузерски тим никат у историја го нема напраено тоа?:pusk:

Па и ти си нашол да збориш за фаули,фаулот од кој денес даовте гол не беше непостоечки а?Си ги сплетка нозете Бенајун и одма фаул,Алонсо во живиот ѕид и на среќа помина по вториот шут и водевте.

Абе читате најнови муабети? Тотенхем ни ја пуштиле :duel:.

Не ја гледам утакмицата,не сум во можност,слаб сум со интернет ЈБГ,ама сум ненормално под импресии од резултатот...му симнувам капа на Deno за постот на полувреме :aplauz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom