Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Честито нека им е на Евертон...

Денес Ферги некако ич не се замараше како ќе излези резултатот на крај, но тој си кажа дека ќе се фокусира на премиер лигата и на лигата на шампиони....Бербатов незнам како можеше во средина да шутира, а и голема мрза е....Рајли не ни досуди чист пенал но тоа е....

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
И сеа демек ти си најверниот навивач а? Сеа и тие шо ги мразат Манчестер зеленко ке ти даат, причина која ја гледам како единствена за пишување на ваков глупав пост. Значи ти си задоволен што Бербатов така ноншалантно пуцаше пенал. Ај разбирам да промаши али да се потруди успат, вој одвај се движи и шутов шо го извади личеше на шут на осмоодделенец.
И тоа што не пцуеш играч кој заслужил патем, не те праи најверен навивач. Туку само слеп следбеник на тимот.

Барем да шутнеше како Кејхил,да не ми е криво да промаши :pos::pos:,ама како пи*ка да шутира-е не можам да разберам :tapp:

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Значи стварно Бербатов го мрзи да живее.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Значи стварно Бербатов го мрзи да живее.

Иако несакаше да промаши ама стварно човеков е мрза невидена,но мислам дека вината за овај порас е кај Фергусон,знам дека намерата му беше да одмара но веќе кога стигна до полу финале мислам дека требеше да ги исврли најдобрите 11 ,но тоа е тоа се треба да се освојат Лигата на Шампиони и Премиер Лигата.:duel::duel:

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
750
Поени од реакции
55
зашо се мислам дека Ферги намерно ја "пушти" утакмицата да отидеее јабана?? најверојатно со намера да го смали притисокот врз играчите дека мора се да освојат сезонава. иначе како поинаку да се објасни потегот Видиќ и Фердинанд да шутираат пенали??? со кој ум коа ги имаш и Тевез и Сколс кои можат да шутираат?? и со кој ум играш со шкарт состав ако немаш намера да изгубиш :) :) така да лет и гоу :)
Сосема се согласувам со тебе..
Ме изнасмеавте :pos2: Ќе изгубите и одма - абе попуштивме :pos2:

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Ме изнасмеавте :pos2: Ќе изгубите и одма - абе попуштивме :pos2:
Ако кажуваш нешто паметно ок..ако си за смеење тука,Гитла! зар не виде каков состав извади Фергусон,со Фостер,Фабио,Гибсон,Андерсон,Велбек,Мачеда...па дечко за тие позиции Јунајтед си има далеку посигурни играчи...така да ако сакаше сигурно да победува не верувам дека ќе ги вадеше овие!

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
750
Поени од реакции
55
Ако кажуваш нешто паметно ок..ако си за смеење тука,Гитла! зар не виде каков состав извади Фергусон,со Фостер,Фабио,Гибсон,Андерсон,Велбек,Мачеда...па дечко за тие позиции Јунајтед си има далеку посигурни играчи...така да ако сакаше сигурно да победува не верувам дека ќе ги вадеше овие!
Фергусон кажа дека ги сака сите 5 титули годинава и имаше шанси да ги земе, тоа што играл со второкласен состав негов проблем, изгуба си е изгуба!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.507
А бе не знам што се замарате со поразов од Евертон.
Куп е, разберете. Тоа е за тимовите кој немаат аспирации да се борат за шампионската титула или некој евро трофеј или за тестиранје на помалдите играчи...(тоа што го тестираше САФ на куп натпреварите оваа сезона).
Наш приоритет годинава ни е повторување на ланскиот успех, а тоа е шампиони во ПЛ и ЛШ. Зедовме Карлинг Куп, да оставиме нешто и за другите:helou: Игравме со многу помладен состав денес и тоа резултираше со оваа елиминација. Затоа не грижете се.:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фергусон кажа дека ги сака сите 5 титули годинава и имаше шанси да ги земе, тоа што играл со второкласен состав негов проблем, изгуба си е изгуба!
Изгуба? Што е па сега ова?

Инаку, ако веруваш ти на се` што ќе биде кажано во јавност, блазе си ти. Да сакаше да победи немаше да игра со втор состав ама ајде.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.091
Поени од реакции
1.654
Само една работа после утакмицава е сигурна..Македа ќе го мразат сите,исто ко Роналдо.

На 17 години,после 2 утакмици шо влегува како резерва,одбран во првиот тим на Манчестер Јунајтед - Светски,Европски и Англиски шампион,изигра 75 минути и тоа подобро од Тевез и Бербатов заедно,трчаше по секоја топка и не себичеше.Ако сметаме дека Тевез ќе си иде на лето,Бербатов ќе треба да си го испоти бугарскиот гз за да игра прва постава кога како конкуренција ќе ги има Велбек,Кико и Петручи.

Kiko Macheda
scores winners like Cantona
the kisses the camera
Kiko Macheda

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Слики од тренингот

:icon_lol:
од кој тренинг бе друже?
денес во лондон беше 20 степени и сонце пукаше. ова не се слики од денес, ако тоа ти беше целта да постираш слики од денешниот тренинг.

Денес Ферги некако ич не се замараше како ќе излези резултатот на крај
хм не би рекол. во ред е ако тоа те теши, ама судејќи според реакцијата негова кога не досудија пенал, мислам дека му беше и тоа како битно.

инаку денеска скроз заборавив дека има утакмица на вембли, па тргнав накај центар (црква, велгиден, знаете како е :) ) и поминав баш низ пределот каде беа лоцинарни повеќето навивачи на девете екипи. тоа е улица долга некој си 5-10 км ама тесна со две ленти и бавно се вози. глетката беше одлчина. сончево време, пабовите пребукирани, буквално сите до еден. еден паб цел плав, еден цел црвен. па имаше и тепачки нормално, пеење, имаше и дружење. ми беше криво што не го носев апаратот инетерсни слики ќе направев.

п.с. шалот во кола кој обично си го носам (ливерпул) од безбедносни причини си го ставиви во багажник :pos2: јеби га не сме омилени кај двете екипи. шо па ја да се праам јунак. бидејќи ќе изгледаше апла провокација

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.091
Поени од реакции
1.654
^ 17.04.2009 Моја грешка,не сум пишал.

Слики од утакмицата;

Толку можев да најдам.

EDIT: Реакцијата на Ферги после недосудениот пенал врз Велбек

Не сум го видел волку нервозен досеа.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Продолжуваме понатака :helou: (мило ми е што младите издржале во меч со првиот тим на Евертон)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
Да и мене ми е мило што младите не изгубија од првиот состав на Евертон,тоа само уште еднаш докажа дека имаме светла иднина

Сликава:pos::pos::pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom