Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Паника ме фака,лелелеллеле ајде бе нека почне веке еднаш тој натпревар:vozbud:
Одиме на победа,со срека Ѓаволи,покажете кој е кој...

Има време уште бе чекајте...цели 45минути има :)).Сеа Ферги најверојатно им ја кажува тактиката така да му стискам палци, дека ќе треба добра стратешка игра за да се изигра денес со оглед на нивното напаѓачко трио и општо брзината на играта.Ако ја умртвиме во првото полувреме ќе даеме гол, а ако не даеме гол мислам дека нишо не праиме.

Не сум баш преголем оптимист денес .. затоа не се ни возбудувам толку дека поважно ми е Премиер лига оваа сезона.Како и да е мислам дека ќе даеме барем еден гол.

Не сум баш преголем оптимист денес .. затоа не се ни возбудувам толку дека поважно ми е Премиер лига оваа сезона.Како и да е мислам дека ќе даеме барем еден гол.

И јас не сум оптимистички расположена ама се надевам дека се ке помине во најдобар ред...со срека гаволи.

Знаејќи ви го составот на фан клубот, ви порачувам со време да се преселите во социјалната група, за да не ме пцуете после ако ја заклучам темава заради спам.

Зошто во социјална? Челзи кај пишуват па не им ја заклучуваш темата...?

П.С: Со среќа ѓаволи...

Не ја носи темава на персонално ниво. Чомбе како најобјективен ќе каже дали ви го правам ова за подобра тема, или за да ви наштетам. На натрпевар полневте по 40 страни човече, шо е многу - многу е.

Со среќа за пола сат.

натпреварот ке биде многу тешок!составот е добар само малку ке загубиме на брзина со гигс како крило но затоа е овде брзиот и борбен андерсон!очекувам да биде демонстрирана вистинската сила на јунајтед и конечно да им се реваншираме на порто!во секој случај имам многу трема и се плашам! :duel:

П.С: Со среќа ѓаволи...
За разлика од Челзи,коишто немаат фанови ко reddevil4ever,zlatkomacedonia и остали, ние иаме и нормално дека ќе ја заклучи ако 50 души ко овие погоре пишуваат ГОООЛ, :vozbud::vozbud::vozbud:,Роналдоооо...Си имаат они 6-7 фанови шо пишуваат редовно и не спамираат ко будали на секој примен/даден гол.Шо убао би било таков да ни биде нашиов фан клуб.

Ајде ѓаволи денес да бидеме сложни,а од утре натаму ќе правиме муабет за да ја оправиме темата.
Срцето чука се посилно и посилно....Со господ напред,АЈДЕ ЈУНАЈТЕЕЕЕЕЕД !!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Glory, Glory, MAN UNITED
Glory, Glory, MAN UNITED
Glory, Glory, MAN UNITED
As The Reds Go Marching ON ON ON!!!!
Ajde Da Gi Zgazeme Tie Portugalski Balerini!!!!!!!!!

ajdee gavoli uste 15 min pocnuvamee so srekaa

Ај да се преместиме во социјална да не ни го затворат фан клубот.На полувреме пак ќе кажеме мислењето за првиот дел на фан клубов

Ај со среќа нека ни е .. за време на утакмицата сите тука..

И за крај,за вистинските фанови на Јунајтед ..

Ај со среќа вечерва момци, пошо овие Порто опасна екипа ми се видоја на првата утакмица!!!! Па се надевам дека ќе се видиме во Рим... :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom