- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.959
Гуд лак Девлс ...
И јас не сум оптимистички расположена ама се надевам дека се ке помине во најдобар ред...со срека гаволи.Не сум баш преголем оптимист денес .. затоа не се ни возбудувам толку дека поважно ми е Премиер лига оваа сезона.Како и да е мислам дека ќе даеме барем еден гол.
Зошто во социјална? Челзи кај пишуват па не им ја заклучуваш темата...?Знаејќи ви го составот на фан клубот, ви порачувам со време да се преселите во социјалната група, за да не ме пцуете после ако ја заклучам темава заради спам.
Не ја носи темава на персонално ниво. Чомбе како најобјективен ќе каже дали ви го правам ова за подобра тема, или за да ви наштетам. На натрпевар полневте по 40 страни човече, шо е многу - многу е.Зошто во социјална? Челзи кај пишуват па не им ја заклучуваш темата...?
За разлика од Челзи,коишто немаат фанови ко reddevil4ever,zlatkomacedonia и остали, ние иаме и нормално дека ќе ја заклучи ако 50 души ко овие погоре пишуваат ГОООЛ, ,Роналдоооо...Си имаат они 6-7 фанови шо пишуваат редовно и не спамираат ко будали на секој примен/даден гол.Шо убао би било таков да ни биде нашиов фан клуб.Зошто во социјална? Челзи кај пишуват па не им ја заклучуваш темата...?
П.С: Со среќа ѓаволи...