Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не беше крив Роналдо за голот, Еванс несмасно реагираше, му ја подари во нозе топката:toe:
Реално гледано на работите, на една скала од 1 до 10 во споредба со минатогодишната форма на Роналдо, според мене мислам дека во моментов се наоѓа на 3 или 4 негде. Последно време толку слабо игра, а згора на се е ароганцијата која ја прикажува на теренот. Мислам дека премногу си ја крена цената, и треба малце да се спушти на земја. И не е изговор тоа што го чувале 2-3ца, ако е добар колку што се "пува", не би требало да има некаков проблем и со 4ца. 50% од играта се сведува на него, а тој пак ја упропастува. 7 грешки се катастрофален показател за моментално најдобриот играч на светот.

Каква игра еј:uvo:Ферги мора нешто да прави на почеток на второ полувреме,инаку вака не бива,имаме преморени играчи,одбраната слабо...Фала ти Алвеш за подарокот...се надевам добра игра второ полувреме и како што реков да смени Ферги не на крајот последните 5 минути туку одмах...Мачеда ин Парк аут.

Абе ако трнеме офанзивно со брза игра во вториот дел на Порто им нема спас,но ако е како првиот....

Ajде почнува вториот дел...сега мораме да напаѓаме да постигнеме гол оти ако играме како во првиот дел ништо не правиме...

Момци, се глеа дека им тежат нозете на овие вашите.... сите до еден се уморени освен Руни што трча
играње бе, овие Порто - стварно ме изненадија :salut:

Момци, се глеа дека им тежат нозете на овие вашите.... сите до еден се уморени освен Руни што трча
играње бе, овие Порто - стварно ме изненадија :salut:
Во последните 3-4 натпревари во сите конкуренции Манчестер нешто слабо покажа, па незнам до што може да е тоа.
А вечерва тепаме, верувај.:)

eeee ццц осте нема ГОЛ абе ајде ДАВАЈТЕ :zid::zid::zid::zid::zid::devil2::devil2::devil2::devil2::devil2::vozbud:

Без навреда, ама ве искинаа Порто. Додуша не ве искинаа они толку многу, колку што ве искина одбраната.

Не ми се верува,готово е,Порто ке ја има предноста,какви киксови:uvo:

Таман се израдував на голот на Тевез ама ете:tapp::nesvest:да признаеме не искинаа.Ја имат предноста Порто на домашен терен а да не заборавиме дека не се поразени на домашен терен од англиска екипа.

Сосема заслужено Порто дојде до нерешен резултат. Слаба ви е играва у одбрана, Рио за колку време се враќа?

Катастрофа.
Максимално ме разочараа, посебно одбраната, аман бе што правеа? Неверојатни киксови, недозволиви за еден ваков важен меч.
Катастрофална форма во најважниот период, веќе ги нема оние лесни победи, се мачиме за голови, за пресврти, за победи..
Според мене иако Порто се послаба екипа барем на хартија, сега се со многу поголеми шанси на домашен терен.
Само надежта останува, ама многу тешко, не знам зашто сум ваков песимист.

Ај у пизду материну, да ти ебам и одбрана глупа и све! 2 гола дома да примиш...ццццц... :tapp:

Сеа ќе биде тешко у Порто, мора да се тепа.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom