Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.091
Поени од реакции
1.654
хахаха какво чувство на сликава коа ја видов

N

navivacka

Гостин
Абе ЛУЗЕРИ ај гитла од тука и не спамирајте многу...тепавме можеме си...мака ли ви е?нека ви е јасно и гласно дека макар и со преполовен состав тепавме,а првото место е наше а не ваше...се надевам дека уште долго нема да освоите титула,поточно кажано Have you ever seen Djerard win the premier league?
кој е прв?МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
вака не сум се радувал уште од финалето во ЛШ!!!!
иако со пола тим, успеавме да победиме.
ова е шампионски тим. роналдо се докажа дека и покрај слабата игра (освен 2-та гола не направи ништо посериозно) знае да не спаси кога е најпотребно. за мачеда немам зборови. некако откога бараше пенал, знаев дека има нешто во него, дека тој денеска ќе биде man of the match. дека ќе не спаси од амбисот. и не згрешив.
за тевез немам што да кажам. мислам дека ова лето ќе лета од манчестер.

како што кажаа погоре за оваа љубов вреди да се живее, за овој тим вреди да се навива.

LONG LOVE UNITED!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
вака не сум се радувал уште од финалето во ЛШ!!!!
иако со пола тим, успеавме да победиме.
ова е шампионски тим. роналдо се докажа дека и покрај слабата игра (освен 2-та гола не направи ништо посериозно) знае да не спаси кога е најпотребно. за мачеда немам зборови. некако откога бараше пенал, знаев дека има нешто во него, дека тој денеска ќе биде man of the match. дека ќе не спаси од амбисот. и не згрешив.
за тевез немам што да кажам. мислам дека ова лето ќе лета од манчестер.

како што кажаа погоре за оваа љубов вреди да се живее, за овој тим вреди да се навива.

LONG LOVE UNITED!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Само нека постигнува по 2 гола друго ништо не е битно :smir:

Со Порто мислам ќе бидеме комплетни,само Бербатов нема да игра и очекувам победа барем со 2-0 за помирен реванш .

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
М А Ч Е Д А

Детево ни донесе 3 поени,кој може и цела титула да вредат..Браво за него!
Честито победа до фановите на Манчестер.Гледам еден прешува дали имало писмени тука..Ама мене како што ми стои тие Лузерите се понеписмени,не прават разлика меѓу Фан Клуб Манчестер Јунајтед и Фан Клуб Ливерпул,ама така е кога не знаат да читат..
Иначе Мачеда ме спаси од самоубиство..Ќе се убиев за малце

П.С. Баш ме интересира каков аватар ќе носи Хелз..

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.091
Поени од реакции
1.654
Првиот гол во High Quality(Стиснете на HQ) - Аплоадирано од мене

Голот на Кико во High Quality + Луд бразилски коментатор(Стиснете на HQ) - Аплоадирано од мене

Ако сака некој за download головите нека ми пише на мсн/ПП.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Колку е само важен голот на Мачеда. И за самодоверба и за бодови и за се... Алал да му е на детето. Деби гол во вистинско време. Гол кој може да се покаже пресуден, ако Јунајтед ја освои ПЛ.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.161
Поени од реакции
6.026
Како што се израдував кога Мачеда го даде голот, не сум се радувал уште од кога тепавме во Лига на Шампиони. Уште кога влезе во игра детево, го видов каква опасна Италијанска фаца е, си викам ќе биде нешто од него. Кога Роналдо го даде израмнувачкиот гол му реков на брат ми: "Пази сега Мачеда 3:2!" и би Мачеда за 3:2. Оваков гол не се дава секој ден. Едноставно нели, за вакви моменти се живее фудбалот.

За на крај еден голем поздрав за сите хејтери, а посебно за навивачите на Ливерпул. Редно време беше и ние еднаш да тепаме во судиско продолжение.

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Честито победа, што да кажам... Ај се надеваме следен пат ќе кикснете :)

Поздрав

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
Ова денеска беше нешто бозбудливо:vozbud:аман бе полудев низ дома кога го даде Мачеда победничкиот гол,17 години ама го реши натпреварот...изгледа ке има долг разговор помегу него и Ферги...сакам да игра во Вторникот против Порто уште на почеток...важно се вративме на позицијата каде што треба,табелата изгледа поубаво.

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Без клучните играчи играта ни е катастрофа..али и без нив понекогаш можеме.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Честито победа, што да кажам... Ај се надеваме следен пат ќе кикснете :)

Поздрав
Фала на честитките, и ние се надеваме дека уште 10 години нема да освоите титула во ПЛ:)

Поздрав...

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.832
Поени од реакции
5.647
Федерико МАЧЕДААААААААААААААААААААААА :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
не ми се верува дека дочекавме жабар да не извади:vozbud:
како и да е, секоја чест момче:)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.507
Звездата е веќе родена. Мачеда ќе биде она што Јунајтед веќе долго време го бара во другите клубови...Има само 17 години и во иднина ќе биде зверотиња. Имав некое предчуство дека тој ќе тој ќе го реши мечот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom