Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
уште ли не е опроавен.ц ц ц сад смо наебали.само тевез напагач. :kesa:

А и на Тевез не му оди баш со формата...тешко ке биде така,мора нешто да направи Ферги.Го имаме Парк на располагање,добро ке ни дојде во тимот,Керик,Гигс,Роналдо,Флечер...Ке направи некоја комбинација Ферги, па и не е толку лошо како што изгледа,само одбраната е проблем,Вида суспендиран,Рио повреден,срека го имаме Еванс.

Има време до недела, ќе опорави некого Ферги и лекарскиот тим:helou:

Бербатов е повреден и ќе биде отсутен две недели.
Еве нешто поврзано за натпреварот во Недела.

Бербатов не е повреден таа изјава дојде неколку дена пред интернационалните натпревари затоа што Бербатов не сака да игра за Бугарија и божем повреден е ... се надевам дека повредата на Фердинанд не е сериозна и дека ќе може да игра со Вила и исто така се надевам дека конечно Нани ќе добие шанса да заигра сезонава и дека ќе докаже оти треба повеќе да биде користен од страна на Фергусон !!!

читав за таа варијанта и затоа и си помислив дека ке настапи.јас мислам дека да. :toe:

леле Мајк Рајли судија:tapp:

:nesvest:уште тоа фали,наебали смо...баш тој од толку судии:nesum:
За Бербатов и не ме изненадува дека има некоја повреда.Не е прв пат некој да се повреди при толку важни дуели.

леле Мајк Рајли судија:tapp:

Ке дели картони како мастики за џвакање...како тој судија да ни се падне бе ц цц...малер до малер:uvo:
А Бербатов во лош момент се повреди,ете зашто што поскоро треба Ферги да го купи Тевез за да не го загубиме и него на крај,секогаш треба да се има кец во ракавот.

Ке дели картони како мастики за џвакање...како тој судија да ни се падне бе ц цц...малер до малер:uvo:
До сега на 80% од дерби натпреварите тој ни има судено, како поврзани сме со него:toe:

Дали Мајк Рајли е истиот тој што ни досуди непостоечки пенал после "фаулот" на Кемпбел над Руни 2004 година???

Бев Вејн,Дими би бил пресреќен ако ги победиме Вила.:toe:

Дали Мајк Рајли е истиот тој што ни досуди непостоечки пенал после "фаулот" на Кемпбел над Руни 2004 година???

И уште 3-4 непостоечки, како и офсајд ситуации кои што не беа санкционирани, па Манчестер победувал...и уште многу смешни ситуации...како и да е, Рајли си е одамна докажан навивач на Јунајтед, така да не e тој толку битен колку што ќе треба да се покажат во шампионско светло овие торковциве, да не направат ко њукасл пред 10 години :icon_lol:

Long Live United

Бев Вејн,Дими би бил пресреќен ако ги победиме Вила.:toe:

Не се разочарувајте бе луѓе.Имаме ние коњи за трка.
Мене ме загрижува само дали Тевез ќе биде доволно физички спремен после патот од Боливија до Манчестер.Тој сега ни е единствена сигурна варијанта,а за подршка може да му бидат Роналдо (јас тоа не би го правел зошто ќе изгубиме на ширина и на комбинаторика во играта),потоа Гигс (што според мене е поисплатлива варијанта) или пак младите и неискусни Велбек или Марчеда (и двајцата се добри но се без искуство).Може и Парк да се уфрлува како што тој знае така да мислам дека ќе биде интересно да се види со кој состав ќе излезе Фергусон.
И одбраната е критична но мислам дека Фердинанд ќе се оспособи да игра.
Немојте да губиме надеж.Манчестер Јунајтед е актуелен Англиски,Европски и светски првак така да нема зошто да се плашиме кога станува збор за него и кога во него играат такви големи играчи какви што ги имаме сега.Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom