- Член од
- 22 јануари 2009
- Мислења
- 382
- Поени од реакции
- 25
Кој се разбира од фудбал сигурно знае дека црвениот каронот небеше фер за Руни.
Овие од ФА стварно имаат нешто против вас.Само незнам една работа..Како може ФА да не прифатат промена на датумот за играње против Вила од недела во сабота?Супер,сега играме во недела со Вила и во вторник одма со ПортоПа роботи ли се играчите ај сеа кој да чува Ферги,а кој да игра?Ебате ФА,ебате!
Како бе не беше фер ај да му дадеше диркетно црвен па да не било фер ама жолт му даде е сега он што од пред тоа си имал жолт тоа си е друга работа поштено заслужен беше не требаше така да реагира ама тоа му е.Кој се разбира од фудбал сигурно знае дека црвениот каронот небеше фер за Руни.
И мене тоа ме зачуди и прво мислев дека е некоја грешка но сепак почнувам да се сомневам дека нешто е матноСамо незнам една работа..Како може ФА да не прифатат промена на датумот за играње против Вила од недела во сабота?Супер,сега играме во недела со Вила и во вторник одма со ПортоПа роботи ли се играчите ај сеа кој да чува Ферги,а кој да игра?Ебате ФА,ебате!
Знае ли некој колку натпревари е суспендиран Руни
добро е.можеше и без казна да си помине но можеше и со повеке.а сколс колку е суспениран?Преѓеска на вести на А1 кажаа,Руни бил казнет со 1 натпревар колку што се добива за втор жолт картон...![]()
Морав сликава
![]()
:pos2:
Неможе без казна да помине ако добие црвен па дали тоа било втор жолт или директен јас така мислам.добро е.можеше и без казна да си помине но можеше и со повеке.а сколс колку е суспениран?
Некогаш црвените картони се поништуваат но тоа не важи за Манчестер ЈунајтедНеможе без казна да помине ако добие црвен па дали тоа било втор жолт или директен јас така мислам.