Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И сеа има ли некои кои ќе се опорават за со Лузерпул(мислам за Рафаел,Невил,поточно некој десен бек)????
Рафаел нема да се врати за натпреварот со Ливерпул, треба да паузира најмалку уште 2 недели ако не се лажам.
Не сум сигурен за Невил, а и Браун не верувам да се врати.

нека летат малку ливерпул во облаци што повисоко,за кога ке ги победиме кога ке пагат да не знаат каде се наогат!а за натпреварот со интер ми недостигаа дуелите мегу виера и кин како пред неколку гофини во арсенал!:toe:

Леле гледам сте почнале финале да планирате Манчестер - Баерн. Ај да кажевте барса или ливирепул или па некој друг ама Баерн. Да го тепаа Спортинг ама кој е Спортинг баш? Да 12 - 1 на голови ама пак спортинг е ниска класа така да не може да се споредува Баерн со тимовиве што пројдоа понатаму, а имаа тимови за противници од многу повисока класа.
Сигурно дека ќе има и во 1/4 финале.Скам да паднат Челзи-Баерн,Барселона-Ливерпул,Манчестер-Порто и Арсенал-Виљареал вака освен Манчестер сите ќе бидат неизвесни.Според мене треба да се врати стариот систем на натпреварување,со 2-ри групи.Вака големи екипи како Реал и Интер не можат да го поминат 1/4 финалето,а во 1/2 финале може да ги гледаме Порто или Виљарел.

Сигурно дека ќе има и во 1/4 финале.Скам да паднат Челзи-Баерн,Барселона-Ливерпул,Манчестер-Порто и Арсенал-Виљареал вака освен Манчестер сите ќе бидат неизвесни.Според мене треба да се врати стариот систем на натпреварување,со 2-ри групи.Вака големи екипи како Реал и Интер не можат да го поминат 1/4 финалето,а во 1/2 финале може да ги гледаме Порто или Виљарел.

Па зошто да не ги гледаме Порто и Виљареал во полуфинале, ако си заслужиле? Можеби ќе им се падне меѓусебно да играат, па една од тие екипи ќе биде и во полуфинале. Факт е дека заслужиле до тука да стигнат. Кој им е крив на Интер или Реал Мадрид. Не беше доволно силен Интер па излезе втор во групата и затоа си играше со Манчестер. Ако не беше Манчестер, ќе беше некој друг од прваците во групите. А Реал Мадрид си е виновен што не си обезбеди предност на првиот натпревар. Така ќе беше подруго. Сепак и понатаму останувам на мислењето дека несреќно со (не)помош на судијата изгуби во вториот натпревар. Но тоа е тоа. Покрај добрата игра треба и среќа. Ако не беше потребна среќа, добрата игра ќе беше доволна во Милано, Манчестер да го победи Интер со 7:2.

п.с. Дали некој знае во колку часот точно ќе биде извлекувањето на двојките за четвртфиналето на лигата на шампионите?

п.с. Дали некој знае во колку часот точно ќе биде извлекувањето на двојките за четвртфиналето на лигата на шампионите?
12 часот,следниот петок,пренос на Еуроспорт...:@ Нема да можам да гледам 7 часа имам во петок :@

12 часот,следниот петок,пренос на Еуроспорт...:@ Нема да можам да гледам 7 часа имам :@

Благодарам на одговорот. Јас ќе чекам тука информација, бидејќи кај нас ја нема Еуроспорт :(

Благодарам на одговорот. Јас ќе чекам тука информација, бидејќи кај нас ја нема Еуроспорт :(
Па сигрно ќе можеш да најдеш некаде на интернет,инаку јас мислам дека е редно и на нас да ни е падне малце послаба екипа..

Јас пак не сакам слаб противник.Барса,Челзи,Ливерпл би ги сакал за противници.:back:

Па сигрно ќе можеш да најдеш некаде на интернет,инаку јас мислам дека е редно и на нас да ни е падне малце послаба екипа..

Да ти кажам право незнам која екипа ќе биде, ама знам дека ќе ја "земеме на душа"
pos23.gif
Шалата настрана, вистина дека има повеќе варијанти, но мислам дека која и да е екипа, нема да се потцени и ќе треба да се одработи пласманот понатаму. Пак ќе кажам тие "послабите" што ги велите, (да не ги именувам ама знам на кои се мисли) сепак позаслужено се пласираа понатаму отколку некои "поголеми" имиња. Не посакувам толку среќа во извлекувањето, колку што посакувам да нема несреќа во играњето, затоа што Манчестер наш може да се справи со секоја екипа, освен ако не сака топката по никоја цена да влези во голот, како со Интер во Милано. Сепак на реваншот си го добија заслуженото. Останува да причекаме па после да коментираме.

Рафаел нема да се врати за натпреварот со Ливерпул, треба да паузира најмалку уште 2 недели ако не се лажам.
Не сум сигурен за Невил, а и Браун не верувам да се врати.
и овој состав е силен за да му се справи на Ливерпул и нормално, да го ПОТОПИ!

искрено ако знам дека Виљареал не се мн јаки сепак не сакам да се паднеме со нив оти ќе бидат тоа мн досадни утакмици па нема да падне гол и за џабе ќе седиме пред тв :D ја ги сакам порто за нас:wink: барса - челзи ... баерн - ливерпул ... виљареал - арсенал:D

искрено ако знам дека Виљареал не се мн јаки сепак не сакам да се паднеме со нив оти ќе бидат тоа мн досадни утакмици па нема да падне гол и за џабе ќе седиме пред тв :D ја ги сакам порто за нас:wink: барса - челзи ... баерн - ливерпул ... виљареал - арсенал:D

и јас сакам со порто да им се одмаздиме за 2003 година кога отпаднааме од нив!но со кој и да се паднеме оптимист сум! :helou:

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4d32-8819-c0f3c9226610&ln=3&typeBack=default

:pos2: ѕвер е детево :wink:

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4d61-addf-50981662b588&ln=3&typeBack=default

полека полека сите почнаа да признаваат кој е најдобар во СВЕТОТ !!!

Glory Glory Man United !!!!

колку што знам руни како бил на проба во ливерпул но кретените не го аресале! :toe:

колку што знам руни како бил на проба во ливерпул но кретените не го аресале! :toe:
Ништо не знаеш, Руни е дете на Евертон. Од академијата, па до под 18 па до резервите па до првиот тим па во Јунајтед.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom