Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога ќе си видам тилот,тогаш.:back:
Пак е некоја измислица,Јунајтед нема шанси да го продаде Видич.А и никогаш не ги продавал најдобрите фудбалери :)
Пред некое време, од Манчестер си замина може и најдобриот дефанзивец тоа време-Јап Стам, Фергусон изјави дека мислел дека е стар, ама тој и на 34-5 години кога играше во Милан, беше избиран во идеалните тимови...:pipi:

Не ме сфаќајте погрешно, се насмеав малце на веста.:tv:
ПС да ти дадам огледало?:)

Мене па воопшто не ме изненадува ако му пратат понуда,што сакате го има секаде на теренот,главен виновник за тоа што ВДЦне примал13 натпревари гол,не за џабе беше прогласен за најдобар играч во Англија,секој сака да има таков играч...ама не верувам дека Ферги ке го пушти Вида.

Роналдо плукачот!

Објективите на фотоапаратите го "уловија" Кристијано Роналдо како го плука противничкиот играч Роби Севиџ за време на нивниот меѓусебен дуел од ФА Купот.

ronaldo_pluka.jpg
Сепак, Севиџ беше скромен во изјавата во врска со оваа слика која ги преплави весниците во Англија.

"Ништо не се случи. Немам никаков проблем со него", изјави Севиџ.

Пред некое време, од Манчестер си замина може и најдобриот дефанзивец тоа време-Јап Стам, Фергусон изјави дека мислел дека е стар, ама тој и на 34-5 години кога играше во Милан, беше избиран во идеалните тимови...:pipi:

Не ме сфаќајте погрешно, се насмеав малце на веста.:tv:
ПС да ти дадам огледало?:)
Па нормално,34-5 години играчи ќе ги продаваме на Милан .(пензиоерски дом:pos2::pos2:)
Огледало не ми треба,ако Вида дојде кај вас јас сам ќе си го видам.
п.с Аватарчето добри ти стои:back:

Па нормално,34-5 години играчи ќе ги продаваме на Милан .(пензиоерски дом:pos2::pos2:)
Огледало не ми треба,ако Вида дојде кај вас јас сам ќе си го видам.
п.с Аватарчето добри ти стои:back:
Не ни го продадовте нас Стам, на Лацио го продадовте, а па Лацио нас...:smir:
Почни да вежбаш за да си го видиш тилот.:baeh:
ПС ФАWA:back:
@MaNu, не изненадува Роналдо....

Не ни го продадовте нас Стам, на Лацио го продадовте, а па Лацио нас...:smir:
Почни да вежбаш за да си го видиш тилот.:baeh:
ПС ФАWA:back:
@MaNu, не изненадува Роналдо....
Значи ќе бидам искрен знам дека Стам играл за нас,ама немам гледно многу натпревари од него го знам ќелав и дека беше како стуб во одбраната,а после дека го продадовме незнам ама сеедно на 35 години отишол во Милан,многу јасно.Пред залезот на кариерата,сите во Милааан:vozbud::vozbud::vozbud:

Значи ќе бидам искрен знам дека Стам играл за нас,ама немам гледно многу натпревари од него го знам ќелав и дека беше како стуб во одбраната,а после дека го продадовме незнам ама сеедно на 35 години отишол во Милан,многу јасно.Пред залезот на кариерата,сите во Милааан:vozbud::vozbud::vozbud:
Te molam ne pisuj vekje koga ne se razbiras. Mora li da napises deka ne go znaes Stam koga e ocigledno radi tvoeto godiste.

Хаха се испокаравте,ајде доста!!!:smir:
Шо ќе биде ќе биде,топката се врти и ништо не се знае.Да се потсетеме на Финалето Милан-Ливепрул или на мечот Милан-Ла Коруња,затоа после првиот натпревар не е се завршено,само голем хендикеп ќе ни биде тоа шо Вида нема да игра.Ај имаме уште една недела,само лошо е што распоредот,во последниве 1,2 месеци ни е густ,затоа Ферги би требало некој да одмара со Фулам или пак со Блегбурн.

Следниот натпревар на Манчестер Јунајтед е против Фулам, а не против Интер. До Интер има уште една недела а до тогаш имаме два многу важни натпревари во Премиер Лигата.
Затоа ајде малку да обрниме внимание на утрешниот натпревар против Фулам.

Следниот натпревар на Манчестер Јунајтед е против Фулам, а не против Интер. До Интер има уште една недела а до тогаш имаме два многу важни натпревари во Премиер Лигата.
Затоа ајде малку да обрниме внимание на утрешниот натпревар против Фулам.
Јас утре очекувам сигурна победа,само да влезе со 100% на натпреварот до 60та минута да направиме 2-0,па да можат да се одморат некој 3ца.

До крајот на сезоната има уште многу,ќе видиме.А најреално до сега наш најдобар играч е НЕМАЊА !

Видич рече дека му е супер во Манчестер а и плус има сонародници сега, Милан се само заинтересирани не значи дека ќе го земат.

Видиќ кандидат за играч на сезоната :vozbud:
Ако подолжи како што играше до сеа не му бега наградата.Игра супериорно,не му дава на човек да помине крај него,макар тоа било врвен напаѓач или аматер.Пу,пу да не го урочиме..Единствен кикс му беше црвениот картон против Лузерпул.

Мене па воопшто не ме изненадува ако му пратат понуда,што сакате го има секаде на теренот,главен виновник за тоа што ВДЦне примал13 натпревари гол,не за џабе беше прогласен за најдобар играч во Англија,секој сака да има таков играч...ама не верувам дека Ферги ке го пушти Вида.

Роналдо плукачот!

Објективите на фотоапаратите го "уловија" Кристијано Роналдо како го плука противничкиот играч Роби Севиџ за време на нивниот меѓусебен дуел од ФА Купот.

ronaldo_pluka.jpg
Сепак, Севиџ беше скромен во изјавата во врска со оваа слика која ги преплави весниците во Англија.

"Ништо не се случи. Немам никаков проблем со него", изјави Севиџ.

Од сликава како може да се констатира дека Роналдо плука во Севиџ, мислам ова се глупости. Ако приметувате Роналдо плука во тревата, а не во Севиџ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom