Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ме радува тоа што и во ФА - купот продолжуваат со одлични игри, иако немаше доста стандардни играчи денес. Младите играчи покажуваат дека можат да се носат со одговорноста и дека не е проблем ротацијата во екипата за постигнување добри резултати.
Инаку Руни кога се враќа?
Руни е сигурен за сабота против Блекбурн, а ако се оди добро ќе биде и замена во среда против Фулам:helou:

Да добра вест е враќањето на Руни, посебно пред мечот со Интер...иако не размислувам многу на Интер, иако се ближи...Очекувам да одиме понатака...

Честито победа Ѓаволи, да ни се множат. Сакав петарда :) ама ај здравје понатаму. А може ќе беше петарда ако судијата не го поништеше (5 мин. покасно:uvo:) голот на Роналдо, ама тоа е, важно Роналдо подоцна си стави уште еден гол на листата :).
Инаку супер изиграа, како резервите така и првотимците, мислам дека со ваква екипа ќе освоиме се живо и диво. :pipi:
Супер за Руни што ќе се врати, таман ќе влезе во форма за дуелите со Интер.

Честито победа Ѓаволи, да ни се множат. Сакав петарда :) ама ај здравје понатаму. А може ќе беше петарда ако судијата не го поништеше (5 мин. покасно:uvo:) голот на Роналдо, ама тоа е, важно Роналдо подоцна си стави уште еден гол на листата :).
Инаку супер изиграа, како резервите така и првотимците, мислам дека со ваква екипа ќе освоиме се живо и диво. :pipi:
Супер за Руни што ќе се врати, таман ќе влезе во форма за дуелите со Интер.
Не ни треба за Интер многу, и со пола тим може да ги совладаме, нека не ве лажи победата над Милан кој има очајна одбрана годинава, а и им создаде доста главоболки. Добро е што и Интер не знаат да реализираат контри:helou:

Опааа

Rooney back for Rovers :vozbud:

Wayne Rooney is set to return to action in next weekend's home clash with Blackburn – and could even be fit enough to be a substitute when Fulham visit Old Trafford on Wednesday.

Се надевам дека нема да излезе пак нешто па да не игра во Сан Сиро .. недајбоже.

Ајде малку ќе сменам тема на дискусија и ќе ја однесам кон двомечот со Интер, затоа што верувам и мислите на Ферги се свртени натаму. :)
Го гледам дербиво на Интер и можам да кажам дека коментаторов или не гледал игра на Манчестер во ЛШ или уште го држи славјето од вчера. Цитирам: „Ако игра Интер вака против Манчестер, сигурно ќе победи“. Како бе? Ова е далеку од играта која треба да го победи Манчестер. И ова е Милан, клуб со просечна возраст 45 години, а не некаде 24-5. Потоа, не знам што толку го форсираат овој Адриано, не го следам многу Интер, но човеков барем на мечов завршница има 0. Така да, ќе мораме да се пазиме од Ибра најмногу, како и од Станковиќ кој често се упикува секаде.
Па за Интер навива, што сакаше да каже, јас друго не ни очекував, тој сеуште мисли дека италијанско е најквалитетно првенство:tapp:
Ако, треба некој и на земја да ги спушти:helou:

Не ни треба за Интер многу, и со пола тим може да ги совладаме, нека не ве лажи победата над Милан кој има очајна одбрана годинава, а и им создаде доста главоболки. Добро е што и Интер не знаат да реализираат контри:helou:

Не им се плашам јас многу многу на Интер, ама сепак друго е со Руни во тимот. Не следам италијанско првенство и затоа не можам да коментирам за победата над Милан. Знам т.е. сигурна сум дека ќе ги поминеме Интер со екипата која ја имаме сега :pipi:

Честита победа!
Многу се радвам, што и во Македониjа има толку фанови на наjголемиот клуб во светот:aplauz: /сори за правописа:kesa:/

Честита победа!
Многу се радвам, што и во Македониjа има толку фанови на наjголемиот клуб во светот:aplauz: /сори за правописа:kesa:/

Добредојде на новиот член..

Ајде задутре да ги скршеме Фулам и да им докажеме на Лузерпул кој е кој во Англија и да им биде јасно дека рекордот им е израмнет.

П.С:Добро е што се врати Руни,сега пак нападот ќе ни се подобри.

Па што има врска што Интер играле така синока,рака на срце им признаа гол со рака нешто што нам не ни признаваат.Ама не значи дека ке играт така против нас...коментаторите секогаш зборат против Јунајтед,како сме постигнувале по еден гол,дека Тевез не бил убиствен и ред глупости ама тоа е што да се прави...
Ајде да се надеваме на победа против Фулам и да ги зголемеме бодовите на контото.И супер е што Руни се врака.Полека ги имаме сите на број.

Со задоцнување честитки за победата...тоа им беше за поразот...
За натпреварот со Интер што да кажам...синока беа добри против Милан ама како што кажа navivacka им признаа гол со рака.Со нас ке им биде доста тешко,колку натпревари не сме изгубиле а не па да постигнат гол против нас...Адријано беше невиден труп,ако игра така против Јунајтед нема шанси да мрдне,какви шанси пропушти:tapp:дупка невидена.
Се надевам на победа над Фулам и да се одлепуваме на врвот,добро е што се врака Руни,ке ни биде потребен повеке отколку што е.

Грешка!
Уште од старт!
Интер не се за потценување!
Статистиката во домашните првенства ни е скоро иста!
Факт е дека Интер играше подобро со Милан, отколку ние што игравме со Ливерпул и арсенал!
Богами ако игра вака интер на сан сиро победа не ваѓаме!
Е сега тоа зависи и од тоа кои од повредените ќе ни се вратат са ЛШ?!

Грешка!
Уште од старт!
Интер не се за потценување!
Статистиката во домашните првенства ни е скоро иста!
Факт е дека Интер играше подобро со Милан, отколку ние што игравме со Ливерпул и арсенал!
Богами ако игра вака интер на сан сиро победа не ваѓаме!
Е сега тоа зависи и од тоа кои од повредените ќе ни се вратат са ЛШ?!
Koга игравме ние со Арсенал и Ливирпул знаеш?
Како игравме со Челзи?
Не е само да напишиш пост!
Никој не рече дека се за потценување ама да кажеме дека се напобедливи е тоа малку потешко, Милан има најслаба одбрана од сите поголеми екипи!

Koга игравме ние со Арсенал и Ливирпул знаеш?
Како игравме со Челзи?
Не е само да напишиш пост!

Абе брату, јас глеам најреално што може!
Гледам дека сите за да се направите јаки навивачи потценувате се живо, ама јас пробувам да бидам малце реален!
Ти сигурен си дека ги тепаме Интер на Џузепе?

Абе брату, јас глеам најреално што може!
Гледам дека сите за да се направите јаки навивачи потценувате се живо, ама јас пробувам да бидам малце реален!
Ти сигурен си дека ги тепаме Интер на Џузепе?
Никој не рече дека ќе тепаме овде, врати се поназад, прочитај по страниците па ќе видиш, сите очекуваат да е тешка, но тоа што Интер се први во боранија првенство нам ни дава поголеми шанси.
Јас кажав, првата мислам дека ќе заврши нерешено со наш постигнат гол во гости!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom