Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки како ни оди...не сум во можност да ги гледам...имаме ли добра игра?

ajde crveni gjavlocina davajte link ne mozam da gi gledam na tv onie majkami i tatkomi gledaat opercija triumf

Мора да ја подобриме реализацијата, у пичку материну веќе ова не се трпи. :nerv:

po60 nikoj ne mi dava link eve vi gledajte http://www.livescore99.com/

e u pm ovoj fletcher veke ne se trpi mora zimava da go dademe ubava para ke zarabotime i aj ovoj ronaldo neka ja svati za poozbilno rabotava za da ne e ko so stoke

dobro e promasi downing
lele beeeeeeeeeeee so promasi ronaldo

poooooooooooo be ebati srekata nasa dobro e ajde prasanje na vreme e koga ke dojde golot

Еве сме на нов почеток, сосема нов почеток, како и за темава која прва како никоја друга исполни 1000 страници, онака чисто да се знае кои сме, што сме, кои се шампионите. И како што реков, шамипиони сме и шампиoнски ќе продолжиме натака и покрај неколкуте слаби игри на почетокот на сезоната. Продолжуваме кон многу нови победи.

MANCHESTER UNITED FOREVER !

Линк кон старата тема: почетокот ТУКА и крајот со феноменални 1000 страни ТУКА[/quot

Може ли некој да ми даде линк за ман.утд и мидо.

:@:@:@:@ гледам ко буљаш на лајвскор. зашто факинг неможат да бапнат 2 гола у прво полувреме, па раат да сум понатаму?! зашто мора нерви да кинам?
што е работава?!?!?!?

:@:@:@:@ гледам ко буљаш на лајвскор. зашто факинг неможат да бапнат 2 гола у прво полувреме, па раат да сум понатаму?! зашто мора нерви да кинам?
што е работава?!?!?!?

Со 142134534 шанси...нема ниеден гол...слаба реализација + ТРНБОЛ брани како луд !:tapp:

Мора да излеземе од кризата што побргу...не смееме сега да си дозволеме кикс баш сега... по вчерашниот кикс на Челзи.

OMG,
Ова е најверојатно најлошата пас игра во цела сезона.Да не можело 3 паса да се склопат ко шо треба.Роналдо и Видич најголеми дупки до сеа,роналдо само пага како и секат и бара фаул а видич неможе да исфрли ко шо треба...последните 5-6мин. беше топ играта,дајбоже таква да биде цело време у второ.Ебате еден парк,рафаел и руни играат само добро...другите ништо.

Мора да излеземе од кризата што побргу...не смееме сега да си дозволеме кикс баш сега... по вчерашниот кикс на Челзи.

Која криза, победувате се живо и диво....

П.С Ќе им дадете 2 во второ

јаооо оној погатец мора да го јаде!!!!колку ме нервира..се на се добра игра со многу шанси..ајде уште цело полувреме има..со ваква игра сигурно ќе им брцнеме два три гола

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom