Курва или фраерка?

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
:pos2::pos2:
Братучед многу напреден ти бе...
Јеби га, тоа ти е.

Леле каков деген еј. Не ропак не го прави татко ми,затоа и јас не го правам читај ти ебам тоа ќорлето грдо па после сери,прочитај што сум пишал па после глуми им херој спасител на жениве на форумов,брзо после скриј се кај мајка ти под суќна ебате тоа грдото,тебе уште ако не те дојат еве на.

Многу мрзам вака кога некој глуми херој и кога ми вади муабет од контекст ејјј цццццццц ГРД!
Не глумам херој ама мразам фраери како тебе. Тоа што си машко не те прави да бидеш нешто над жената. Сите сме исти. А немој да мислиш дека ме навреди со тоа. Уште поише ти се ситам сега кога глеам дека те удрив на право место.

U

UniqueGirl

Гостин
Фраерка.
Фраерка бира со кој ке легне, си има свој критериум и таква може и нема да ми смета ако имала 5 или 50 партнери.
Курва односно дроља(курва е онаа што го продава своето тело) не бира со кого ке легне и то е то.
Фраерка е нашминкана курва, за разлика од "курвата".
Или да ти преведам, фраерката се ебе без да ја дознаат другите.
Курва може да биде и девица со навршена трета деценија, ако другите сакаат тоа да биде.
Јебешга, кај нас и парталот закачен на тебе ти лепи етикета.
Гомна сме.

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.379
Поени од реакции
1.968
Е затоа вашите жени ќе се плескаат наоколу додека Вие се мавате во гради каква домаќинка сте зеле.
За кое?
Не си ми баш јасна со изјавава - сакаш да кажеш дека сите жени се курви и се плескаат наоколу ?

The Wolf

I solve problems.
Член од
25 август 2010
Мислења
88
Поени од реакции
65
Курви се ебат за пари. Ороспии се ебат со сите. Битна разлика.
Проклети ороспии се ебат со сите, само не со вас.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
За кое?
Не си ми баш јасна со изјавава - сакаш да кажеш дека сите жени се курви и се плескаат наоколу ?
Тебе татко ти да не те роди?

--- надополнето ---

Јеби га, тоа ти е.

Не глумам херој ама мразам фраери како тебе. Тоа што си машко не те прави да бидеш нешто над жената. Сите сме исти. А немој да мислиш дека ме навреди со тоа. Уште поише ти се ситам сега кога глеам дека те удрив на право место.
За навредите „мажиштето“ ќе си добие.
Патем многу е убаво да се прочита вакво машко мислење.

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Курва е базичниот термин. Од курва произглегуваат мераклика, спонзоруша, ороспија итн да не ги набројувам сите епитети, многу се :)

Тоа е исто како да набројуваш грав, грашак, боранија - тоа е едно исто - зеленчук. Но најголема курва не е онаа која што го продава своето тело за пари. Тогаш што би кажале за оние кои го продаваат својот ум за пари ? Најголема курва е онаа која што изневерува без разлика за каква причина и да се работи. Сите имаме уста која служи за зборување пред се, па за се друго останато.

Ниту го сметам за фраер оној кој го прави истото, ниту ја сметам за поштена онаа која ќе се посере на врска во која некој вложувал емоционално. Од таквите квази поштени девојки многу од машките го развиле стереотипот дека секоја жена е иста и дека ако и понудиш прст ќе ти побара цела рака. Како што не важи дека ако еден варал по дифолт и останатите мажи на светот се ѓубриња кои не можат да одолеат на дупе.
(квалитетно де :) )

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Многу е деструктивен овој Балкански синдром.

Што мислите, на жените не им се ебе како на мажите?

Од една страна кога ние мажите ќе излеземе во град сакаме секоја втора да ја скинеме, меѓутоа истовремено им лепиме етикети на “курви“, епа драги мои самите си ја затварате вратата.
Затоа после не се чудете кога одредени жени си ја преценуваат вагината и ве одбиваат за секс.
Вака и двете страни губат, наместо да си уживате, вие ќе се давите во стереотипи и ќе шетате надркани.

И што е аргументов со “браков“?

Па каде е моралноста кај мажите што се впуштаат по мажени жени? Зошто па тие мора да се воздржуваат и да одолеваат на искушението додека ние мажите го вадиме пред секоја?

Доколку сакате да има верност треба да почнете да ги почитувате оние кои веќе не се слободни на “пазарот“. Но да бидам реален, кога ќе видам некоја бујна пичка како ми шета по улица не можам да си ги сопрам лигите и да не посакам да ја ебам......така?
Епа не може така, треба одма да го свртите погледот и 3 пати Оче Наш да измолите за каење.

Кога ќе се придржуваат до тоа првенствено мажите, тогаш ќе имаат “недопрени“ и “чисти“ жени, а се додека секое излегување им е со предзнак за курвање тогаш и нивните жени и девојки ќе им бидат дупени и никој нема право да се жали отпосле.

Двојни стандарди - стара тема.
Единствената тема на која целосно се согласуваме е секс :icon_lol:
Титаник,ова е суштината на мојот муабет :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Rabotava e sto, nie maskite nema da ja nareceme kurva takvata devojka, bas nie ke ja "pocituvame" poveke od ostanatite devojki, tuku devojkite samite ke ja narecat kurva.

devojka1: uuu vidi ja onaa, se e*ava so site, bas e kurva

devojka2: totally!!

"kurvata": im having so much fun with my vag! :D

maskata populacija treba da e blagodarna na vakvite. Ajde sea fraerite tuka na forum koj non stop ebat neka me demantiraat, a i devojkite koj ke se cuvaat za prvata bracna nok neka me demantirat.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
За навредите „мажиштето“ ќе си добие. Патем многу е убаво да се прочита вакво машко мислење.
Сеедно ми е дали ќе го добие "мажиштето" или не. Ниедна казна нема да го смени неговото шовинистичко мислење. Жена не е само да ја ебеш и да иде по тебе. Почитувањето треба да биде обострано. Ако жени што се ебат со многу мажи се курви, тогаш мажите што се ебат со многу жени што се?

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
дали тоа читам дека неверството т.е. причината поради која секоја жена би станала ФРАЕРКА е неверството од страна на партнерот ?!:uvo:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Курва е за пари, а фраерка е бесплатно.

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.379
Поени од реакции
1.968
leandra;3746298]Тебе татко ти да не те роди?
Не ма,мајка ми се плескала наоколу со кој ќе стасала па од некого се фанало..

Титаник,ова е суштината на мојот муабет
Суштината на твојот муабет е во тоа што те нервира немањето равенство..Епа нема,нити во догледно време ќе има ама тоа не значи дека поради тоа немање равенство сите жени се плескаат наоколу со кој ќе стасаат.Некои го прават тоа и таквите ги нарекуваме курви,некои не,ама ниедна не го прави тоа поради немањето равенство,двојни стандарди и сл. работи..

А за тоа што нема равенство,не сум ја крив,нити пак се криви мажите.

Па нема ја да се борам за равенство на жените,ме заболе мене,самите жени си се криви за тоа - кажав и претходно,премногу се завидливи и љубоморни една на друга.
Колку пати си слушнала жена да нарекува курва друга жена?Ти не си нарекла курва некоја девојка?Ја како маж дури и ја немам таа опција - на таков начин да навредам друг маж,не постои збор кој би бил еквивалент на курва..

И нема ова врска со балкански менталитет,заостанатост и сл. работи,како што прочитав во некои од претходните постови,исто е и во америка,така да ова е глобален феномен.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не ма,мајка ми се плескала наоколу со кој ќе стасала па од некого се фанало..

Суштината на твојот муабет е во тоа што те нервира немањето равенство..Епа нема,нити во догледно време ќе има ама тоа не значи дека поради тоа немање равенство сите жени се плескаат наоколу со кој ќе стасаат.Некои го прават тоа и таквите ги нарекуваме курви,некои не,ама ниедна не го прави тоа поради немањето равенство,двојни стандарди и сл. работи..

А за тоа што нема равенство,не сум ја крив,нити пак се криви мажите.

Па нема ја да се борам за равенство на жените,ме заболе мене,самите жени си се криви за тоа - кажав и претходно,премногу се завидливи и љубоморни една на друга.
Колку пати си слушнала жена да нарекува курва друга жена?Ти не си нарекла курва некоја девојка?Ја како маж дури и ја немам таа опција - на таков начин да навредам друг маж,не постои збор кој би бил еквивалент на курва..

И нема ова врска со балкански менталитет,заостанатост и сл. работи,како што прочитав во некои од претходните постови,исто е и во америка,така да ова е глобален феномен.
Гледаш каде се разминуваме? Што во мојот поглед нема неравенство,јас сум рамноправна потполно со секој маж во мојот живот.Во твојот сеуште си над жените,што значи јас и ти или живееме во два различни светови или жените кој ти ги среќаваш незнаат да се изборат за равенство.А жена која е незадоволна од својот статус лечи фрустрации на многу начини,жал ми е што си пораснал во таква средина,сигурно ти било тешко,а во иднина ќе ти биде уште потешко.
Незнам за мајка ти,не ја познавам :)

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Курва или фраерка ич не ме боли само поштена да е, кога ке немам ситни да ми врати кусур!!!! Евентуално ако е многу скапа да даде на рати.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.018
Поени од реакции
24.570
Ги жалам момците од помладите генерации (не дека мојата е многу поарна ама новиве...) ако/кога ќе одбираат сопруга (девојка за озбилно).

Kajgana Shop

На врв Bottom