leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Не ќе глумиме лудило,сите бракови цветаат,сите се верни,птиците пеат на гранки.И после како гневен ќе плачеме по форуми,оваа мојава се ебе на сите страни,аман помагајте,курви,пачаври,ороспиии уууу,а дома не се прибрал да ја праша жена си дали е жива и како преживува со две деца,додека швалерката во некоја хотелска соба ужива во утринското сонце.Страшно е оправдувањето на ситуацијава ... Еј женки ... ебете се наоколу, шоако имате деца, шо го фермаш маж ти ... бидете Фраерки еј ... лудница ..
Никој тука не продава морал .. дебатираме за случајот кој Гневен го изнесе .. Курва или Фраерка .. тоа е и темата, и си изнесовме став околу тоа ..
Мене па најмногу шо ме иритирало е продавање и форсирање на неморал
Вака нешто:
Од моралисти преку таквото.
--- надополнето ---
:turn:Курва(без навреда кон припадничките на понежниот пол овде),е сеа зашто курва,според мене едноставно не личи за жена да оди со повеќе мажи,не личи бе не иде. Жените од секогаш биле пример за зрелост и нормално однесување во врска и општо кога станува збор за тие работи,мажите од секогаш биле така послободни да не речам помалку наивни кога станува збор за одење со повеќе жени,вие треба да сфатите дека 90% од мажите ако одат со повеќе жени го прават тоа само заради една работа,знате која нели и не внесуваат вистински емоции како кон таа една личност со која се,од друга страна кога жената оди со друг или други е тоа е веќе друго,лошо ако и жените почнат да се однесуваат како мажите отиде светов у пизду материну(не дека веќе не почнуваат). Така да жени останете си нормални затоа што и ние мажите некој ден ќе треба да се жениме,а сигурно нема да одбереме некоја која била со секој трет.