Курва или фраерка?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Страшно е оправдувањето на ситуацијава ... Еј женки ... ебете се наоколу, шоако имате деца, шо го фермаш маж ти ... бидете Фраерки еј ... лудница .. :tapp:

Никој тука не продава морал .. дебатираме за случајот кој Гневен го изнесе .. Курва или Фраерка .. тоа е и темата, и си изнесовме став околу тоа ..
Мене па најмногу шо ме иритирало е продавање и форсирање на неморал :tapp:
Не ќе глумиме лудило,сите бракови цветаат,сите се верни,птиците пеат на гранки.И после како гневен ќе плачеме по форуми,оваа мојава се ебе на сите страни,аман помагајте,курви,пачаври,ороспиии уууу,а дома не се прибрал да ја праша жена си дали е жива и како преживува со две деца,додека швалерката во некоја хотелска соба ужива во утринското сонце.
Вака нешто:

Од моралисти преку таквото.

--- надополнето ---

Курва(без навреда кон припадничките на понежниот пол овде),е сеа зашто курва,според мене едноставно не личи за жена да оди со повеќе мажи,не личи бе не иде. Жените од секогаш биле пример за зрелост и нормално однесување во врска и општо кога станува збор за тие работи,мажите од секогаш биле така послободни да не речам помалку наивни кога станува збор за одење со повеќе жени,вие треба да сфатите дека 90% од мажите ако одат со повеќе жени го прават тоа само заради една работа,знате која нели и не внесуваат вистински емоции како кон таа една личност со која се,од друга страна кога жената оди со друг или други е тоа е веќе друго,лошо ако и жените почнат да се однесуваат како мажите отиде светов у пизду материну(не дека веќе не почнуваат). Така да жени останете си нормални затоа што и ние мажите некој ден ќе треба да се жениме,а сигурно нема да одбереме некоја која била со секој трет.
:turn:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Не ќе глумиме лудило,сите бракови цветаат,сите се верни,птиците пеат на гранки.И после како гневен ќе плачеме по форуми,оваа мојава се ебе на сите страни,аман помагајте,курви,пачаври,ороспиии уууу,а дома не се прибрал да ја праша жена си дали е жива и како преживува со две деца,додека швалерката во некоја хотелска соба ужива во утринското сонце.
Вака нешто:

Од моралисти преку таквото.
Никој не рече дека сите бракови цветале, сите се верни бла бла ..
Знаеш ти дали се прибрал или не ...

незнам кој ти е филмот ама очигледно неможеш да дискутираш непристрасно ... твој проблем ..
Од неморалисти па и оправдувачи на неморалот преку таквото :toe:

инаку како шо пишав Курва е маж/жена кој/а http://forum.kajgana.com/showthread.php?1462-Курва-или-фраерка/page29

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Пак накај таа тема идеш, јас не сум тема на топиков, него е член на дисфункционално семејство. Ова е јавен форум и на сите теми се пикаат главите во туѓи задници. Јас одамна се имам погледнато во огледало, дали ти имаш негативен став за тоа или не мене не ме интересира. Моментот на дискусијава е дека ти настапуваш со феминистички пристап а јас ги судам луѓето без да се фокусирам на пол. Ја пикам главата во проблемот на комшиите зашто гледам деца како страдаат, сакам деца и не ми е сеедно. Ако тебе ти е сеедно за твоето опкружување, и проблемите на луѓето без разлика за која свера од животот се работи тоа не значи дека и јас морам да имам таков став или дека тоа е погрешно, поготово кога се работи за некого што го знам цел мој живот.
Феминистички поглед? Друга етикета или немате на лагер покрај богатиот речник од пријатни зборови :)
Децата па децата,стварно планираш да ме расплачеш.

--- надополнето ---

Никој не рече дека сите бракови цветале, сите се верни бла бла ..
Знаеш ти дали се прибрал или не ...

незнам кој ти е филмот ама очигледно неможеш да дискутираш непристрасно ... твој проблем ..
Од неморалисти па и оправдувачи на неморалот преку таквото :toe:

инаку како шо пишав Курва е маж/жена кој/а http://forum.kajgana.com/showthread.php?1462-Курва-или-фраерка/page29
Како ќе ве распалам ами на темава :icon_lol:

--- надополнето ---

Поради лошата клима :)))

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Феминистички поглед? Друга етикета или немате на лагер покрај богатиот речник од пријатни зборови :)
Децата па децата,стварно планираш да ме расплачеш.

--- надополнето ---

Како ќе ве распалам ами на темава :icon_lol:

--- надополнето ---

Поради лошата клима :)))
Не, не не е феминистички, само случајно во секој пост се фокусираше на тоа како мажите плукаат по жените, нели и случајно напиша дека нормално било жена/мајка која покажува цицки на интернет дека е фраерка ако и мажот е фраер кога прави слични работи :)

Иначе нема врска со феминизам!!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не, не не е феминистички, само случајно во секој пост се фокусираше на тоа како мажите плукаат по жените, нели и случајно напиша дека нормално било жена/мајка која покажува цицки на интернет дека е фраерка ако и мажот е фраер кога прави слични работи :)

Иначе нема врска со феминизам!!
Ставањето на равенство помеѓу мажот и жената не е феминизам.Никаде не е ставена жената над мажот само е израмнета.Кога може овој јебачов да биде фраер,тогаш и она во равенство ќе биде фраерка.Кога он ќе биде морон што шврља,ќе биде и она моронка.Гледаш едноставно е.

T

the Carpenter

Гостин
Можеби има еднаквост, а и треба, но ... во една работа се состои целата разлика. Постоењето, употребата и последиците од тоа ја прават целата приказна. Не може да се зборува за еднаквост и тука. Некој е, некој е е, да не пишувам - 18 коментари.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Ставањето на равенство помеѓу мажот и жената не е феминизам.Никаде не е ставена жената над мажот само е израмнета.Кога може овој јебачов да биде фраер,тогаш и она во равенство ќе биде фраерка.Кога он ќе биде морон што шврља,ќе биде и она моронка.Гледаш едноставно е.
Со една разлика, што јас никаде не кажав ништо лошо за жените нити ги ставив на тема, како што реков претходно. Што значи, каде е логиката да го форсираш тој став/тема кога јас цело иницирав на сосема друга проблематика ( луѓето поточно семејствата.)

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
Abe na klada da se palat ili ko Talibancite so praat e taka, a so ako ne platam smetki ke mi prostat? Sto mi sudat koa i oni se gresni? A sudat! Epa toa e toa, najgolema kazna ke i bide sto ke ostari i ke se zguzva i nikoj nema da ja saka i sto ke ja nadzivee svojata mladost a moze i ne ako umre od rak ili neso drugo, Edno e jasno nikad svetot nema da se smeni ako se tolerira zloto, ne vikam deka moze no mora posto ima pomali i pogolemi prestapi, postojat zakoni i toa sto kaj nas e ostaveno na moralna osuda bidejki ne sledi sankcija so tek na vreme ne dobiva ni moralna osuda zasto? zatoa sto nema pravna sankcija? a nekade i se kaznuva i e praven prekrsok. Ne mi zborete mene jas sum bil ostaen na 2 meseca bebe od taa sto me rodila poso ona bila epten hipie fraerka i sea so, treba da ja tuzam sto mi go sjebala zivotot? Nema takov zakon, ostaveno e na moralna osuda no kako sto gledam ona za sto ne sledi sankcija ne dobiva ni moralna osuda. Abe za vas Iran, Homeini!
Znaci posto sme site gresni aj sea da siluvam po ulica i da im vikam koj ste vie da mi sudite koj e bez grev toj prv neka udri??!!!

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
^ Ууууууууу еј, убацуење у муабет ко Чак Норис ><

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Курва(без навреда кон припадничките на понежниот пол овде),е сеа зашто курва,според мене едноставно не личи за жена да оди со повеќе мажи,не личи бе не иде. Жените од секогаш биле пример за зрелост и нормално однесување во врска и општо кога станува збор за тие работи,мажите од секогаш биле така послободни да не речам помалку наивни кога станува збор за одење со повеќе жени,вие треба да сфатите дека 90% од мажите ако одат со повеќе жени го прават тоа само заради една работа,знате која нели и не внесуваат вистински емоции како кон таа една личност со која се,од друга страна кога жената оди со друг или други е тоа е веќе друго,лошо ако и жените почнат да се однесуваат како мажите отиде светов у пизду материну(не дека веќе не почнуваат). Така да жени останете си нормални затоа што и ние мажите некој ден ќе треба да се жениме,а сигурно нема да одбереме некоја која била со секој трет.
А ако татко ти го праи ова? Иде со некоја друга? Убао ќе ти биде? Со тоа ја цени мајка ти?

Дај бе немојте да живеете во 17 век кај шо поим за жена е седење дома, чување деца, правење јадење за мажот, чистење, перење.

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.379
Поени од реакции
1.968
А ако татко ти го праи ова? Иде со некоја друга? Убао ќе ти биде? Со тоа ја цени мајка ти?

Дај бе немојте да живеете во 17 век кај шо поим за жена е седење дома, чување деца, правење јадење за мажот, чистење, перење.
:pos2::pos2:

Братучед многу напреден ти бе...

Равенство нема.Нити во догледно време ќе има.Нас,на мажите ни е од интерес да биде вака,како што е, а жените,освен во изолирани ситуации(како ти на темава),се премногу љубоморни и завидливи една на друга за нешто да сменат..

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
:pos2::pos2:

Братучед многу напреден ти бе...

Равенство нема.Нити во догледно време ќе има.Нас,на мажите ни е од интерес да биде вака,како што е, а жените,освен во изолирани ситуации(како ти на темава),се премногу љубоморни и завидливи една на друга за нешто да сменат..
Е затоа вашите жени ќе се плескаат наоколу додека Вие се мавате во гради каква домаќинка сте зеле.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Многу е деструктивен овој Балкански синдром.

Што мислите, на жените не им се ебе како на мажите?

Од една страна кога ние мажите ќе излеземе во град сакаме секоја втора да ја скинеме, меѓутоа истовремено им лепиме етикети на “курви“, епа драги мои самите си ја затварате вратата.
Затоа после не се чудете кога одредени жени си ја преценуваат вагината и ве одбиваат за секс.
Вака и двете страни губат, наместо да си уживате, вие ќе се давите во стереотипи и ќе шетате надркани.

И што е аргументов со “браков“?

Па каде е моралноста кај мажите што се впуштаат по мажени жени? Зошто па тие мора да се воздржуваат и да одолеваат на искушението додека ние мажите го вадиме пред секоја?

Доколку сакате да има верност треба да почнете да ги почитувате оние кои веќе не се слободни на “пазарот“. Но да бидам реален, кога ќе видам некоја бујна пичка како ми шета по улица не можам да си ги сопрам лигите и да не посакам да ја ебам......така?
Епа не може така, треба одма да го свртите погледот и 3 пати Оче Наш да измолите за каење.

Кога ќе се придржуваат до тоа првенствено мажите, тогаш ќе имаат “недопрени“ и “чисти“ жени, а се додека секое излегување им е со предзнак за курвање тогаш и нивните жени и девојки ќе им бидат дупени и никој нема право да се жали отпосле.

Двојни стандарди - стара тема.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Види, факт е дека џенцките (било кои) полесно го наоѓаат патот до сексот или врска.
Како што има кажано еден жабарски писател Жан Љебеље Лауреат Де Франсуа (не помнам како се викаше ама нешто слично на ова е, гуглајте можеби ќе го најдете), тој вели дека за да освоиш женско срце треба да си пред се џентлмен, да ја носиш на романтична вечера, да и подаруваш по една роза секој ден (нешто симболика љубов аааа ууу), да и пееш серенади, да пишуваш и да и читаш поезија, ако си талентиран да ја насликаш... така требало ваљда во негово време.

А што вика за машкото срце ?
Накратко...
Соблечи му се, и твој е !

Е сега види кој е по курва хехе курва.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
абе шо ги напаѓата жените бе ало !!! си имаат потреба од секс,нормална работа,патем и си се фраерки,па секоја задоволна жена си се чувствува фраерка,не дај боже да не е задоволена,бегај подалеку од неа

Kajgana Shop

На врв Bottom