Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
Разочаран сум.Катастрофална игра, не се знаеше ни кој јаде ни кој пие.Сите раштракани на сите страни беа, многу неорганизирано.И аман Бербатов, кога и да добие топка мора да ја забави акцијата.
Играта им беше супер, ама реализацијата . . . Акциите што беа направени пред шансите на Руни доволно зборат за играта , а и шансата на Роналдо . :toe:

N

navivacka

Гостин
Прво честитки за деби голот на Рафа...:zver:е дечкото...сега да кажам и јас нешто.Како прво во последно време Ферги многу греше со составот,Рафаел уште на почетокот требаше да игра исто како и Тевез...свака му часта на Тевез се бореше за секоја топка...Руни промаши се што можеше...имавме многу шанси ама не и срека...Ако не му пишам меил на Југославицата јас те...абе малер е ептен...колку победи имаме само од него кога тој коментира

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
без навреди
Победивме али морам да ви честитам добра игра
и само да кажам респект до ziak92 за постовите на наш фан клуб
:helou:
и секако дека се гледаме повторно април мај незнам точно кога:smir:
Така е и јас го мислам истото...
п.с. респект за ziak92....така треба да се навива...

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Како прво, нека му е честит првиот гол на Рафаел, мора да игра во првиот тим.
Како второ, ептен сум разочаран од поразот, шансите оваа сезона полека се намалуваат, али уште е рано за прогнози, али на овој начин не иде... Значи двете од трите големи дербија во првиот дел ги губиме. Абе таман помислуваме влеговме во форма, еве што ни се дешава. Па уште загубивме од еден Арсенал кој е во лоша форма, ем без Адебајор и Ван Перси.
Ферги направи катастрофална грешка со Невил денеска значи, се гледа мотивацијата, а и талентот и добрата игра кај Рафаел. Понекогаш искуството не игра голема улога.
На почеток моравме да искористиме некоја шанса од тие што ги имавме. Премногу фрустрации и нервоза кај Руни, му смета премногу карактерот. Не знам каде да го барам поразот.. сепак до реализацијата ќе да е.

И ве молам да не пишуваме сега: Ако, сезоната е долга, ќе бидеме шампиони, најдобри сме ова, она. Можда претеруваме кога ќе помислам подобро.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Одличен е Рафаел. Иднина на Манчестер. Плус брат му Фабио ако заигра во Манчестер и ке биде убиствени во иднина.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
без навреди
Победивме али морам да ви честитам добра игра
и само да кажам респект до ziak92 за постовите на наш фан клуб
:helou:
и секако дека се гледаме повторно април мај незнам точно кога:smir:
Така е и јас го мислам истото...
п.с. респект за ziak92....така треба да се навива...

A бе треба да бидеме фер,тоа е тоа.Не можеме ништо да смениме и да се убедуваме ако се караме по форумов...

Него сега САФ треба малу да се замисли.Ова во последниве 3 утакмици е катастрофа.Јест да погодивме 4 пати со Хул,ама примивме 3.Гери Невил не треба да игра.Или Браун или Рафале треба да добиваат шанса.Бербатов нека почне неколку пати од клупата.Да се бори за својот статус.Денес права мрза беше на теренот.Треба тек од другото коло да добива повеќе шанса Тевез.Да научи Бербатов дека за да биде меѓу првите 11 треба да се помачи малу.Средината беше солидна.Роналдо и Парк фантастични,само реализација им фалеше.Ајде сега со Стоук наредното коло да го туриме сиот гнев.поздрав

N

navivacka

Гостин
Не ја догледав, ми се плаче ! :jaj:
И мене ми се плаче ама што е тоа е...Фергусон стварно треба да мисли нареден пат како ке поставува...и брат ми е за Манчестер и верувајте ке го скршеше телевизорот...а судијата беше повеке за Арсенал...Рафа :zver:,дефинитивно од наредниот натпревар во првиот состав

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Реализација НУЛА,катастрофа,играта не беше лоша.
Со оглед на тоа што на Арсенал им фалеа толку играчи, победата им е и повеќе од заслужена.
Со ваков пристап задоволен ќе сум оваа година и со 4-то место!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Реализација НУЛА,катастрофа,играта не беше лоша.
Со оглед на тоа што на Арсенал им фалеа толку играчи, победата им е и повеќе од заслужена.
Со ваков пристап задоволен ќе сум оваа година и со 4-то место!

И јас исто...исто како лани Барса.Само врти околу гол,без реализација.Мора промени.Рафаел и Тевез ИН,Невил и Берба Оут едно 4-5 утакмици.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Дали полека прифаќаме дека на овој начин нема да сме први во Премиерлигата? Реално, да.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Штета за поразот. Имаа мноооогу убави, али само една влезе у гол и тоа во самиот финиш од натпреварот.

Задоволен сум од играта, али не и од ефикасноста ... :nesum:

Треба да се извлечат поуки од овој пораз и да се увидат грешките кои не чинеа 3 бода ...

N

navivacka

Гостин
Дали полека прифаќаме дека на овој начин нема да сме први во Премиерлигата? Реално, да.
Полека,има уште време бидете оптимисти,сигурно дека Челзи или Ливерпул нема да победуваат до крај...уште порано реков дека Тевез е за во првите 11,дозволивме еден Насри да ни даде 2 гола,првиот гол заслуга на Невил.Абе забравил да игра фудбал...

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Абе ај не се разочарувајте, не е ова Football Manager, ова е реален свет, не е ова прв пораз, не може да газе Јунајтед нон стоп, факт е тоа, ќе постојат и гнили натпревари, па и сезони. Берба од кога е купен не е седнат на клупата, Руни ако промаши во првата акција потоа нема шанси да постигне гол затоа што се фрустрира лесно, и може само фаули да прави и да удира со цела сила по топката и со тоа да промашува стативата. Невил, ВДС и Гигс треба да се пензионираат на крајот од сезоната, подобро за нив, ќе се сеќаваме на нив како шампиони а не како дедовци со кои секој си игра мајтап на теренот. Оваа сезона нека ја истуркаат и нека размислат убаво за наредната. Рафаел треба да игра во прв состав, не гледам Невил да игра нешто подобро од Рафаел, така да нека игра Рафа и полека нека се вклопува во првиот тим.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom