Упорен еј!Како што на плажа нема две исти камчиња така нема две исти жени на светов ... ама камен си е камен а жена си е жена ти прај што сакаш :smir:
Грешка си и тоа МНОООГУ!Ме разочарале , сум разочарал ама било поминало ... тоа не е причина да ги мразам жените
Не сум многу по религијава ама нели вас жените ве имаше запоставено или грешка сум :smir:
Е ајде де беља работа.....ЖЕНИ:helou:Da ne ja zemevte jabolkata se uste ke bevme u rajskata gradina.
Na zborovi site ste kao: "Mene parite ne mi se vazni, vazna mi e ljubovta"Epa za zalenje si ako treba da ostavas pari na zena! :pos2:
СЕ слагам со се!"Од жените барам да изгледаат скромно. Да се облекуваат едноставно и пристојно. Да не привлекуваат внимание со дотерување на косата, скапи облеки или накит од злато и бисери. Жените што тврдат дека веруваат во Бог треба да привлекуваат внимание со добри дела." (1. Тимотеј 2:9-10)
"А на жената и рече: ,Ќе ти ги умножам и преумножам маките кога си бремена; со болки ќе раѓаш деца, и ќе бидеш под власта на мажот свој, и тој ќе ти биде господар!-" (1. Мојсеј 3:16)
"Но има нешто што сакам да го знаете: Секој маж има свој поглавар, а тоа е Христос, и секоја жена има свој поглавар, а тоа е нејзиниот маж. И Христос има свој поглавар, а тоа е Бог." (1. Коринт 11:3)
"Жените не треба да говорат на богослужбите. Тие треба да молчат и да слушаат, како што наложува Мојсеевиот Закон." (1. Коринт 14:34)
"Но се плашам вашите умови да не бидат заведени и да не отстапите од вашата целосна и чиста посветеност на Христос. Се плашам да не бидете измамени онака како што змијата со итрина ја измами Ева." (2. Коринт 11:3)
"Жените треба да ги слушаат своите сопрузи, онака како што Го слушаат Господ." (Ефес 5:22)
"Треба да бидат тивки и покорно да примаат поуки."
(1. Тимотеј 2:11)
Е и ти си за жалење....маж ми не работеше, ни па имаше изгледи дека ќе најде работа кога решивме да се земеме, не е нешто богат, па го сакам и го сакав и решив да влезам во брак со него.....значи првата грешка ете ти ја....Na zborovi site ste kao: "Mene parite ne mi se vazni, vazna mi e ljubovta"
U realnost najjakite picki se lepat na tipovi so zlatni lanci, besni koli/motori, skapi mobiljki/obleka/whatever, samo grdite ne prebiraat, posto, let's face it, ne ni mozat.
Zosto te citirav? Zatoa sto si greska, deckoto ne e za zalenje, on si naprail zdelka koja sto verojatno mu odgovara, pari za ubavina. A nie sto nemame pari ke morame da se zadovolime so grdi devojki.
Личниот ситем од вредности е во прашање, луѓееее...Е и ти си за жалење....маж ми не работеше, ни па имаше изгледи дека ќе најде работа кога решивме да се земеме, не е нешто богат, па го сакам и го сакав и решив да влезам во брак со него.....значи првата грешка ете ти ја....
Второ ако за тебе е добра женска, некоја со силикони, без грам мозок, што мисли само да го продаде телото на некој богат чичко за луксузен живот додека не цркне чичето, тогаш ДА ти требаат пари.
Се надевам ќе налеташ на некоја која ќе те разубеди, зашто јас лично знам многу случаи како мојот, само тие девојки се христијанки!