Идеја за лого/амблем

• Креатор на темата Креатор на темата GORAZDS
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Една молба до сите оние кои се разбираат или бават со графички дизајн.
Имам фирма која е во сверата на градежништвото , и се работи за сечење на бетонски сидови , како и за симнување на бетонски подови ,и отварање дупки во истите.Името на фирмата е GBLS .Инаку се работи со машини кои имаат дијамантски глави ,ова го кажувам како податок кој би можел да се користи со употреба на дијамантот во логото.
За појасно може да ги погледнете клиповиве да знаете отприлика за што се работи
сечење на бетонски сид/
симнување на бетонски под :http://www.htc-sweden.com/ariadne/files/flash/guidegrind/index.html

сечење на под:
Однапред благодарам за секоја идеја:helou:

Немој однапред да благодариш, одврзи ќесе :smir:

Пиши приватна ќе исконтактираме :wink:
И баш вака фино што имаш објаснето, брејнсторминг ми доаѓа.....ако си заинтересиран за комплетен графички дизајн т.е. идеа+реализација [лого/корпоративен идентитет] ако ти одговара пиши приватна ќе правиме муабет за ќесето и начинот на примање праќање податоци

Ете, така се прави бизнис :smir:

Точкест, пошо сум ти сводник, сакам проценат.
Пиши ми пп ќе се договориме :pos:

Ај да не испадне цигански моабетов ,настрана пазарот не е важно со кого ке биде , ама со сите кои ке дадат некој предлог може и една пијанка и мезалк екстра во некоја биртија заедно ,уште првиот пат кога ке дојдам доле :wink:

Да нема недоразбирање и лутење, ама во македонијава одамна не се работи графички дизајн за пијанка :toe:

дизајнот за пијанки ни ја ебаа вистинската креативност

Да нема недоразбирање и лутење, ама во македонијава одамна не се работи графички дизајн за пијанка :toe:

дизајнот за пијанки ни ја ебаа вистинската креативност
Другар не си прочитал убаво , реков НАСТРАНА ПАЗАРОТ + пијанка :)
Значи не се клошарам по форумов некој да сработи нешто за без пари:nenene:

Па мозам да изработам добро лого + Интро ако имас рекламен материјал и такви работи мозам да ти помогнам со визитки каталози такви работи !!

Писи овде или адд ме на mihajlovski.aleksandar@hotmail.com

auu heheh ne vidov koagae postirano :P:P

И колку си сигурен дека некој би сакал ти да му брендираш фирма кога имаш едвај 13 години, седи учи дизајн и вежбај само, не се фали и не се нуди сериозно да работиш :wink:

имам добра помош ја висам по форуми наака внавака ама друг работи !!

Само ти виси по форуми... само немој на крај да направиш лого на некоја фирма со помош на cooltext.
Иначе може канта или клуч...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom