Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
цената на контрола зависи од колку има работење на пример ..ако ти менат гумички и 2те жици..се наплака 300 до 400 ден...а ако имас одлепено и изгубено некоја брикета ке ти наплатат повеке..
цената на контрола зависи од колку има работење на пример ..ако ти менат гумички и 2те жици..се наплака 300 до 400 ден...а ако имас одлепено и изгубено некоја брикета ке ти наплатат повеке..
Како најдобро (со што и на кој начин) да се исчистат забите кога се носи протеза? Дали имате совет за некоја специјална паста или четка... или можеби некоја "дополнителна опрема"...
250 евра?????:uvo:
Зашто бе јас разбрав поефтино....у п.м. ебате беља, кај растат пари???
Знам за резултатите, не се сомневам, но....250 евра:uvo:
Ај да не мрчам уште од сеа, прво ќе се распрашам убаво...ваљда ќе се најде нешто поефтино:icon_mrgr
Хехе провери си, сепак од доктор до доктор има разлика, а и зависи за што ја носиш протезата. Јас знам ко ја ставав (одамна беше) си имаше ценовник шо се ти треба за твојот проблем и ќе ти израчунаат колку треба вкупно. Сега можеби да си има некоја фиксна цена незнам, али во секој случај најверојатно можеш да ја плаќаш на рати (јас имав таква можност).![]()
Па не е гочем проблем, матичниот заболекар рече дека може да се среди и со обична протеза, ама ја не бев доволно упорна, а сега е веќе касно за таква...и плус ако даваат на рати топ...нема да мрчам хахахха
Да знам, јас прво носев еден апарат за да ми се врати долната вилица назад, а потоа носев доле фиксна. Скапо е, посебно контролите секој месец, но дефинитивно се исплатешеИначе Amateur прашај на Стоматологија во Скопје, таму е 13 000 само една, без контроли. Од време на време има попусти, па може ќе фатиш нешто
![]()
Па не се многу 13 000 во споредба со другите споменати цени.
А кога тоа отприлика има попусти?