Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да знам, јас прво носев еден апарат за да ми се врати долната вилица назад, а потоа носев доле фиксна. Скапо е, посебно контролите секој месец, но дефинитивно се исплатеше
Вчера стадов фиксни.Ај со здравје да си ги носам
За 4 -5 месеци ќе ги истам и ќе сум топ:icon_cool
Ама многу ме болат сега мамата...за колку време ќе ми поминит?Само со чоколино се ранам.
Вчера стадов фиксни.Ај со здравје да си ги носам
За 4 -5 месеци ќе ги истам и ќе сум топ:icon_cool
Ама многу ме болат сега мамата...за колку време ќе ми поминит?Само со чоколино се ранам.
Ништо не правиш со 4-5 месеци![]()
Носев и пред ова неколку години фиксна.Од ко ги истадов малку ми се разделија зш не ја носев мобилната.
Значит мал е проблемот.Сеа докторот така ми рече,ако ме мамит....![]()
На 7 Септември и јас станувам iron man :icon_mrgr
Е рано ми текна на 21 година да ставам, па ќе си ја носам некои добри две години :icon_cool
прв пат отидов на контрола за еден месец откако ми ги ставија првата недела болеше ептен али после се навикнав и еве помина една година откако ги носам али воопшто не ги забележувам во уста и ич не ми сметаат , иначе за четкање најубаво ти е после секој оброк , и не заборавај да ја поминуваш гингивата околу забите со четчето тоа е филингот :smir:За колку време прв пат отидовте на контрола? Јас веќе ја носам полни 3 недели, не сум била се уште на контрола! Мене ме болеше ден два, а потоа чувстував болки само кога подолго време не сум спиена, на пример цела ноќ и цел ден и уште една ноќ...
Постојано имам чувство дека не ги мијам забите доволно или тоа го правам неправилно! :S Некој совет???
Откако носам фикса, почнав да забележувам дека и други луѓе носати навистина, НАВИСТИНА многу убаво им стојат!
Јас многу брзо се навикнав на неа а и она на мене, претпоставувам
Поздрав!
A, da prasam, dali prethodno vi napravija otpecatok od vilicata [gore ili dolu]?
Dali napravivte panoramiks?
Kolku vreme traese periodot na podgotovka? Sto se moravte da napravite/ da vi napravat pred da vi ja stavat?