Serpico
Сковинистратор / I'm Batman
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 11.166
- Поени од реакции
- 691
ИМА... и тоа МНОГУМИНА... за жал... и ќе победат на референдум...
Како ќе гласа мртвиот ми прадедо на референдумот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ИМА... и тоа МНОГУМИНА... за жал... и ќе победат на референдум...
нашите мртви нема да гласаат... ама кај албанезите и мртвите гласаат... а “нашите“ баш тогаш ќе бидат на одмор во грција... а затоа што нашите предци се БОРЕЛЕ за оваа МАКЕДОНИЈА, денешниве генераци (кои пушка не виделе) немаат НИКАКВО право да одлучуваат за името Македонско...Како ќе гласа мртвиот ми прадедо на референдумот?
Тоа е клучот. Сам да си потпишеш :wink:.„Ако Македонија сака да биде Македонија ние тоа го признаваме, вели Меккормак и додава, ако Македонија реши пред меѓународната заедница да го смени своето име и ако тоа е со полна поддршка од македонската влада и од македонскиот народ, не верувам дека ние нема да се сложиме со тоа“.
Зар е можно Србија и Босна да се подобри?
Зар е можно Србија и Босна да се подобри?
?????????????? zarem ima nekoj od Makedonija i na Mars????![]()
Silen kako e klimata...ima voda ???
Можно е друже, и те како е можно.
Подолу во постот имаш статистика.
Гадно, ова тонењево брзо одело. Значи сега на Косово спаднавме. Ај Србија ама Босна??? Не ми оди во глава.
Биди попрецизен. Нашите претци се бореле за Обединета и Независна Македонија. Ова парче денешна Македонија е само парче од таа Македонија. А, секоја генерација, треба и мора да одлучува сама во момент кога живее. Кога ти треба да купиш стан, да правиш куќа да бираш на кој факултет ке се запишеш, преку медијација со духовите на твоите предци тоа го правиш, или одлуките ги донесуваш сам и заедно со твоите живи членови од семејството. Се друго е демагогија , митологија и малку патетика.нашите мртви нема да гласаат... ама кај албанезите и мртвите гласаат... а “нашите“ баш тогаш ќе бидат на одмор во грција... а затоа што нашите предци се БОРЕЛЕ за оваа МАКЕДОНИЈА, денешниве генераци (кои пушка не виделе) немаат НИКАКВО право да одлучуваат за името Македонско...