Започнаа “психичките бомбардирања“ за Северна Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата ABC
  • Време на започнување Време на започнување
dali znaat? sekako deka znaat otvorena im e opcijata:(samo bezpotrebno se blamiraa i glupiraaa.ubavo rekol grkot stoe taka taka bez razlika sto koj ke prifati. so promena na ime nie ke bideme unisteni vo sekoj pogled.:(

Значи и тој МЦИ станува дел од акцијата исполнета со “психички бомардирања“ на Македонската јавност?
ima i MLADI SILI KOJ DELUVAA VO SPROTIVNO OD MCI
.A SE MISE CINI DEKA MAKEDONSKIOT NAROD NE SAMO STOE PODELEN PARTISKI TUKU VO SEKOJ POGLED .JAS BI SAKAL DA VIDIM NEKOJ VMROEC DA KAZE DEKA TREBA DA SE SMENI IMETO I SDSMOVEC DA KAZE NE NETREBA DA SE SMENI IMETO. SO NAS NI ZIGMUND FROJD NEBI IZLEGOL NA KRAJ.:toe:

Море море ум, шо 'умни' мисли прочитав...

Прво и основно, сега ништо не треба да правиме во поглед на името, до изборите во САД, тоа е тоа, треба да чекаме, кој ќе победи. Треба дома да си работиме на проблемите.

Ако победи Мекејн мислам дека ќе влезиме во НАТО без промена на име, ако победи Обама ќе треба смениме име.

Еднаш реков, МОРА да влезиме во НАТО оти има големи шанси да не НЕМА, а ЕУ баш и не ни е потребна сега засега, само максимална либерализација на визниот режим.
NA AMERIKANCITE IM E POTREBEN MEKEJN ZA SVOJTE INTERESI NAJMALKU ZA MAKEDONIJA.VO TAA PRIKAZNA NA MAGARE I SLON NIE SME NA VISTINSKATA STRANA.

Money money money ... mnogu parichki za ubavi zenicki ... money money honey :wink:

Ima ruska pogovorka vika :

Koga bedata vleguva na vrata , ljubovta bega niz prozor :smir:

I ja bi sakal da e idealno ama imame situacija koga momicki ni se prodavaat za 500 denari ... deca koi se pijancat so 100 denari po parkovi ... koi ne videle more ... doktori na nauki koi vozat taksija ... dajte PARI , PARI PARI
PARITE SE OLICETVORENIE NA GAVOLOT AKO SI ZAVISEN OD NIV NISTO SVETO NEMAS :(PARI IMA ODI KAJ BRANKO:)) STO IMA ISKRADENO NEKA GO VRATI I KAZUMU NEKA TI DADE OD MILIRADITE .:pos2::pos2:SO PARI ILI BEZ PAK 2 M POD ZEMJA KE IDES :pos2::pos2:

Зборев со другарче од Грција.

Ми вика никогаш нема да ве пуштиме во ЕУ. Ќе остане статус кво и секогаш ќе бараме скачка да ве блокираме.

И за Северна Македонија да се сложите пак ќе најдеме да бараме нешто ново, ќе нема крај пошто не е само името проблем.

Му викам, еве да се сложиме за Северна добро ли ќе поминеме? Ми одговара: Не бе, за вас многу лошо ќе биде пошто тогаш црно на бело ни давате прилика за разграничување, дека земјата и луѓето се различни. Ние ќе бидеме вистинските а вие лажните. Ќе го збориме тоа секаде и на секому а појаки сме од вас во пропаганда и дипломатија. Освен тоа сами сте се согласиле дека е така, сте потпишале документ.

Едино да верувам дека оние горе стварно знаат што прават..

Ееее.. убаво зборев ја, ама ако нека се излетаат сите прлиња на виделина, да бидеме на чисто во иднина.

ima i MLADI SILI KOJ DELUVAA VO SPROTIVNO OD MCI
.A SE MISE CINI DEKA MAKEDONSKIOT NAROD NE SAMO STOE PODELEN PARTISKI TUKU VO SEKOJ POGLED .JAS BI SAKAL DA VIDIM NEKOJ VMROEC DA KAZE DEKA TREBA DA SE SMENI IMETO I SDSMOVEC DA KAZE NE NETREBA DA SE SMENI IMETO. SO NAS NI ZIGMUND FROJD NEBI IZLEGOL NA KRAJ.:toe:

За името нема ВМРОовци или СДСовци,за промена на името се само “мекотелци“ без разлика на политичка определба.:toe:

Знаеш колку значат тие 124 земји што те признале?? Ништо. Знаеш зашто?? Дека нема шанси да се постигне дво третинско мнозинство. Знаеш зашто? Дека од продавање патриотизам а воедно водење преговори, некој нема време да лобира со останатите 4 држави што останаа да не признаат. Знаеш што друго?? Јас да сум една од тие 124 држави, кој веќе те има признаено како Р. Македонија, да те гледам како ти преговараш за ТВОЕ име...би се зачудил, што уствари имам јас признаено, и зашто???

Времето не работи за нас, сфати го тоа, не е дека ти туркам реченица за промена на име, не сум ти ја тука партиски полтрон кон гледа да си ги турка мислењата што сабајлето сум ги собрал од партиски штаб. Не ми иди на нерви, знаеш дека најреално и отворено ти зборувам...НЕМАМЕ ПЛАН чоече...обезглаени кокошки ни седат у влада, преговараат...

Преговори не чинат, преговори се ценкање...

Затоа убаво реков...

Стиснете копче, опција еден, опција два...ама стиснете сега, за да почнеме да се спремаме за иднината...а не да тапкаме на место цело време.
HAHAH 124 ZEMJI OD KOJ 3 POSTOJANI CLENKI KINA AMERIKA RUSIJA NEZNACELO NISTOOOOOOOOOOO:pos2::pos2::tapp: EEE TOA SE VIKA GOLEMA MISLA OD MALIOT MOZOK

За името нема ВМРОовци или СДСовци,за промена на името се само “мекотелци“ без разлика на политичка определба.:toe:
NEZNAM AMA AKO PRASAS NEKOGO DALI SI ZA PROMENA NA IME KE RECE DA I KOJA PARTIJA SI KETI AKZE SDSM VO TOA SUM SIGUREM MILION POSTO:(

Ne se site vistini nitu za site luge nitu za site vreminja :tv: - citat od vnuk mu na dzems bond :smir:

HAHAH 124 ZEMJI OD KOJ 3 POSTOJANI CLENKI KINA AMERIKA RUSIJA NEZNACELO NISTOOOOOOOOOOO:pos2::pos2::tapp: EEE TOA SE VIKA GOLEMA MISLA OD MALIOT MOZOK

Aко таа бројка значи било што...каде е резултатот од тоа? :) Одговори си себеси, па биди ти големиот мозок :)

Aко таа бројка значи било што...каде е резултатот од тоа? :) Одговори си себеси, па биди ти големиот мозок :)
koj rezultat? kakov rezultat 1 vo 2 ?sto izgubivme ili gubime:toe:edno golemoooooo nistooooooooooooooooooooooooooooooooooo a sto dobivame?pakkkkkkkkkkkkkkk nistooooooooooooooooooooooooo znaci rezultat e nereseno.ke igras kako keti svirat vo mometot makedonija nee taaa koja ke gi otkaze pregovorite , razgovorite kafemuabetenje i dr decko jasno e ko den nemaaaa pregovori nema razgovori nema nistoooo .:smir:docekavme april so strav pa preziveavme ajde juli pak preziveavme se eee presidno sega stoe sledno septemvri , noemvri ? kaj e krajot ako go ima ?:toe:

Daklem STATUS QUO - Winstonovite prorocanstva pak se ostvaruvaat :tv:

Abe ja u Anglija so vnuk mu na Djems Bond bev na obuka slusajte me Vie mene

Незнам зошто сите се против тебе, мене баш ми е забавно да те читам, ова твоево ме потсеќа на Монти Пајтон кога некој заеб*н ќе излезеше насред скеч, така OFF TOPIC.

kolku sto gledam na temava, po postovite sto nekoi poedinci gi prakaat, nema patriotizam tuku preovladuva ultranacionalizam.:). site se mavaat u gradi, makedonija ova, makedonija ona i me podsekate na srbite u hrvatite '89. luge toj nacionalizam ja raspadna drzavata vo koja ziveevte, i ke ja zaebete i ovaa. mislam deka ABC kaza deka drzavava ni e u downhill od '93. pa kako sakate da prosperira koa sami si mavate granica za se. sami se kolnete deka ke ziveete u blokada, ke jadete korenja i taka natamu. i posle ke se zalite ne bilo dobro ovde da se zivee. ke begate u amerika, istata amerika so sega ja kolnete i psuete. BRAVO PATRIOTI !!! sto da kazam ponatamu.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom