- Член од
- 5 мај 2005
- Мислења
- 4.454
- Поени од реакции
- 178
Nisto licno ...ti mene za moite od sever ja za tvoive so zastavive ... fita fita :smir:
Jas ne go pisav ova nego nekoj drug od tvoite neli pa koa veke me vleces za jazik za suverenitetot bujrum
Ama ke kazam ne se Albancite krivi tuka ama ich :smir:
PS zamisli i ja igrom slucaja se vrativ , dal se zaebav vremeto ke pokaze :baeh: :helou: a toa dal znam znam ...gledam tuka ziveam i jas ...do koga pojma nemam aj da vidime sto ke podelat zivotnite karti u slednata ruka na delenje
Се местиш сам на пенал, убаво ти кажа Пико..
На сликата можеш да видиш како Албанците го славеа денот на знамето...Таа слика е од лани..
Така требаше и македонскиот народ да се организира. Да дели бесплатни знамиња во Македонија, а не во Мелбурн. Да има организација, шминкерашиве што се нарекуваат пеачи да искочат да испеат нешто без да бараат хонорар...да се собере народот, да види што е држава..
Но, имаме момент кога државата ич не се секира дали ќе има знамиња или не, поважно е друга држава да ти го слави празникот, отколку самите да си го славиме..
Ама нејсе, момче македонче нели, трпи, живее...ќе трпиме пак, ќе преживееме и овој 8ми без убава организација, никому ништо..
Само немој на 28ми после да се буниш кога ќе видин еден тон знамиња на Бит Пазар...тие барем ги даваат бесплатно