MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чекај по линкот што го пиша треба да ти стасува од контакти ? и ако го симнеш тогаш ти е заразен компјутерот тие вируси од контактите се парќаат стави ги на блок тие контакти што ти праќаат вируси и крај ако ти си заразен скенирај со некој антивирус ESET,Kaspersky и готово

nod скенирав ама пак не помага

nod скенирав ама пак не помага

Ај обајсни малце овој линк што го пиша треба да ти стасува од контакти ? контактите треба да ти го пракаат

како некој да ти пише на мсн, уместо да ти пише нешто ти стасува линк со вирус така ?

Ај обајсни малце овој линк што го пиша треба да ти стасува од контакти ? контактите треба да ти го пракаат

како некој да ти пише на мсн, уместо да ти пише нешто ти стасува линк со вирус така ?

да ама проблемот не е до мене до него(што ми го прака тој линк) е сеа пошто не се разбира пробав све да направам да го тргнам тоа .Нод , спуваре мснвирус преинсталција на мсн и пак истото ми го прака. тоа е проблемот

да ама проблемот не е до мене до него(што ми го прака тој линк) е сеа пошто не се разбира пробав све да направам да го тргнам тоа .Нод , спуваре мснвирус преинсталција на мсн и пак истото ми го прака. тоа е проблемот

епа тоа викам ја немаш ти проблем тој што ти го праќа тоа тој има проблем сеа ако не ти треба толку контактот можеш да го ставиш на блок некое време додека не си го среди проблемот

епа тоа викам ја немаш ти проблем тој што ти го праќа тоа тој има проблем сеа ако не ти треба толку контактот можеш да го ставиш на блок некое време додека не си го среди проблемот

Проблоемот е што треба јас да му г осредам ова што се случува затоа и викам има некое чаре пошто све пробав останува уште Формат и нов виндос

Прво смени го пасвордот на акаунтот, да знаеш дека нема да ти го снема.

Гледам си го пробал msn virus remover, има и други слични алатки, ако не ти е мука пробај ги и нив. Бесплатни се

Download MSNFix: MSNFix.zip
Download Clean Virus MSN: cleanvirusmsn.zip
Download MSNCleaner: MSNCleaner.zip
Download MSN Virus Cleaner: Setup.zip

И стај подобар антивирус, касперски...

Имам проблем со мснто:uvo:

Кога го вклучувам ми се појавува прозорче со порака:You can not use Windows Live Messenger at this time beacuse your contact list is not available please try again later што да сторам за да ми се вклучи а пред тоа кога бев логирана не ми правеше таков порблем,кога се исклучивв и пак се вклучив почна да ми прави така.

:tapp::tapp::tapp:

Help !
Одамна го инсталирав најновиот Месенџер 2009 и се беше во ред, но по некое време ми ги снема емотиконите. Во ред се единствено кога пишувам статус, можам да си ги видам. А и додека зборувам сите останати можат да ми ги видат, емотикона како емотикона... ама јас можам да ги гледам само вака :D :P <o) ^o) ... итн. Сакам да кажам само знаците, неможам да си ја видам правилно емотиконата. А долу ми стојат дека се употребливи и се тоа, само додека зборувам неможам да ги читам ниту туѓите а и моите ги гледам како :D на пример.
Го реинсталирав месенџерот,го избришав и пак го инсталирав истиот и пак не сака. А сакам да ја имам најновата верзија бидејќи ми одговара. Имам и Мсн плус инсталирано ако е од некаква помош.

Имам проблем со мснто:uvo:

Кога го вклучувам ми се појавува прозорче со порака:You can not use Windows Live Messenger at this time beacuse your contact list is not available please try again later што да сторам за да ми се вклучи а пред тоа кога бев логирана не ми правеше таков порблем,кога се исклучивв и пак се вклучив почна да ми прави така.

:tapp::tapp::tapp:

Here you go
Ова се појавува кај бета верзијата, значи имаш проблем со твојата листа на контакти и затоа неможеш да се логираш. Направи вака,
оди во [FONT=&quot]C:\Documents and Settings\[/FONT][FONT=&quot]твоето име[/FONT][FONT=&quot]\Contacts\[/FONT][FONT=&quot]Messenger_e-mail_address [/FONT]и избриши ги сите фајлови во овој фолдер. Следно најди го овој фолдер, [FONT=&quot]C:\Documents and Settings\[/FONT][FONT=&quot]твоето име[/FONT][FONT=&quot]\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts
[/FONT]
исто и овде избриши ги сите фајлови ( и оние hidden files што се ) и пробај да се логираш :)

Напомена: Прво мораш да ја уклучиш онаа опција Show hidden files and folders за да ги најдеш сите овие фолдери
[FONT=&quot]
[/FONT]

Help !
Одамна го инсталирав најновиот Месенџер 2009 и се беше во ред, но по некое време ми ги снема емотиконите. Во ред се единствено кога пишувам статус, можам да си ги видам. А и додека зборувам сите останати можат да ми ги видат, емотикона како емотикона... ама јас можам да ги гледам само вака :D :P <o) ^o) ... итн. Сакам да кажам само знаците, неможам да си ја видам правилно емотиконата. А долу ми стојат дека се употребливи и се тоа, само додека зборувам неможам да ги читам ниту туѓите а и моите ги гледам како :D на пример.
Го реинсталирав месенџерот,го избришав и пак го инсталирав истиот и пак не сака. А сакам да ја имам најновата верзија бидејќи ми одговара. Имам и Мсн плус инсталирано ако е од некаква помош.

Tools -> Options -> од лево бираш Messages -> штиклирај Show emoticons и show custom emoticons

Help !
Види;

1. Tools
  2. Options
  3. Messages
  4. Show Emoticons (штиклирај)

Mi donesoa nov lap top go ukluciv i sakav da se uklucam na msn simnav najnova verzija ama nikako nemozam da se uklucam celo vreme mi dava error koj sto vika :Your Contact list is not available right now please try again later. ama dzabe kolku pati i da probam nemoze da vlezam koristam vista business help pls

Значи вака...
Кога слушам песна преку WMP на топик не ми ја покажува а во опшнс ми е штиклирано тоа...зш така?!

Значи вака...
Кога слушам песна преку WMP на топик не ми ја покажува а во опшнс ми е штиклирано тоа...зш така?!

Исклучи ја музиката и плагинот и вклучи ги одново треба да се среди.Барем кај мене така се средуваше кога ми правеше така. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom