MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 септември 2007
Мислења
8.174
Поени од реакции
8.255
Чекај по линкот што го пиша треба да ти стасува од контакти ? и ако го симнеш тогаш ти е заразен компјутерот тие вируси од контактите се парќаат стави ги на блок тие контакти што ти праќаат вируси и крај ако ти си заразен скенирај со некој антивирус ESET,Kaspersky и готово
nod скенирав ама пак не помага

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
nod скенирав ама пак не помага
Ај обајсни малце овој линк што го пиша треба да ти стасува од контакти ? контактите треба да ти го пракаат

како некој да ти пише на мсн, уместо да ти пише нешто ти стасува линк со вирус така ?

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.174
Поени од реакции
8.255
Ај обајсни малце овој линк што го пиша треба да ти стасува од контакти ? контактите треба да ти го пракаат

како некој да ти пише на мсн, уместо да ти пише нешто ти стасува линк со вирус така ?
да ама проблемот не е до мене до него(што ми го прака тој линк) е сеа пошто не се разбира пробав све да направам да го тргнам тоа .Нод , спуваре мснвирус преинсталција на мсн и пак истото ми го прака. тоа е проблемот

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
да ама проблемот не е до мене до него(што ми го прака тој линк) е сеа пошто не се разбира пробав све да направам да го тргнам тоа .Нод , спуваре мснвирус преинсталција на мсн и пак истото ми го прака. тоа е проблемот
епа тоа викам ја немаш ти проблем тој што ти го праќа тоа тој има проблем сеа ако не ти треба толку контактот можеш да го ставиш на блок некое време додека не си го среди проблемот

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.174
Поени од реакции
8.255
епа тоа викам ја немаш ти проблем тој што ти го праќа тоа тој има проблем сеа ако не ти треба толку контактот можеш да го ставиш на блок некое време додека не си го среди проблемот
Проблоемот е што треба јас да му г осредам ова што се случува затоа и викам има некое чаре пошто све пробав останува уште Формат и нов виндос

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Прво смени го пасвордот на акаунтот, да знаеш дека нема да ти го снема.

Гледам си го пробал msn virus remover, има и други слични алатки, ако не ти е мука пробај ги и нив. Бесплатни се

Download MSNFix: MSNFix.zip
Download Clean Virus MSN: cleanvirusmsn.zip
Download MSNCleaner: MSNCleaner.zip
Download MSN Virus Cleaner: Setup.zip

И стај подобар антивирус, касперски...

N

navivacka

Гостин
Имам проблем со мснто:uvo:

Кога го вклучувам ми се појавува прозорче со порака:You can not use Windows Live Messenger at this time beacuse your contact list is not available please try again later што да сторам за да ми се вклучи а пред тоа кога бев логирана не ми правеше таков порблем,кога се исклучивв и пак се вклучив почна да ми прави така.

:tapp::tapp::tapp:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Help !
Одамна го инсталирав најновиот Месенџер 2009 и се беше во ред, но по некое време ми ги снема емотиконите. Во ред се единствено кога пишувам статус, можам да си ги видам. А и додека зборувам сите останати можат да ми ги видат, емотикона како емотикона... ама јас можам да ги гледам само вака :D :P <o) ^o) ... итн. Сакам да кажам само знаците, неможам да си ја видам правилно емотиконата. А долу ми стојат дека се употребливи и се тоа, само додека зборувам неможам да ги читам ниту туѓите а и моите ги гледам како :D на пример.
Го реинсталирав месенџерот,го избришав и пак го инсталирав истиот и пак не сака. А сакам да ја имам најновата верзија бидејќи ми одговара. Имам и Мсн плус инсталирано ако е од некаква помош.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Имам проблем со мснто:uvo:

Кога го вклучувам ми се појавува прозорче со порака:You can not use Windows Live Messenger at this time beacuse your contact list is not available please try again later што да сторам за да ми се вклучи а пред тоа кога бев логирана не ми правеше таков порблем,кога се исклучивв и пак се вклучив почна да ми прави така.

:tapp::tapp::tapp:
Here you go
Ова се појавува кај бета верзијата, значи имаш проблем со твојата листа на контакти и затоа неможеш да се логираш. Направи вака,
оди во [FONT=&quot]C:\Documents and Settings\[/FONT][FONT=&quot]твоето име[/FONT][FONT=&quot]\Contacts\[/FONT][FONT=&quot]Messenger_e-mail_address [/FONT]и избриши ги сите фајлови во овој фолдер. Следно најди го овој фолдер, [FONT=&quot]C:\Documents and Settings\[/FONT][FONT=&quot]твоето име[/FONT][FONT=&quot]\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts
[/FONT]
исто и овде избриши ги сите фајлови ( и оние hidden files што се ) и пробај да се логираш :)

Напомена: Прво мораш да ја уклучиш онаа опција Show hidden files and folders за да ги најдеш сите овие фолдери
[FONT=&quot]
[/FONT]

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Help !
Одамна го инсталирав најновиот Месенџер 2009 и се беше во ред, но по некое време ми ги снема емотиконите. Во ред се единствено кога пишувам статус, можам да си ги видам. А и додека зборувам сите останати можат да ми ги видат, емотикона како емотикона... ама јас можам да ги гледам само вака :D :P <o) ^o) ... итн. Сакам да кажам само знаците, неможам да си ја видам правилно емотиконата. А долу ми стојат дека се употребливи и се тоа, само додека зборувам неможам да ги читам ниту туѓите а и моите ги гледам како :D на пример.
Го реинсталирав месенџерот,го избришав и пак го инсталирав истиот и пак не сака. А сакам да ја имам најновата верзија бидејќи ми одговара. Имам и Мсн плус инсталирано ако е од некаква помош.
Tools -> Options -> од лево бираш Messages -> штиклирај Show emoticons и show custom emoticons

Michealangelo

•TMNT•
Член од
26 август 2009
Мислења
112
Поени од реакции
17
Help !
Види;

1. Tools
  2. Options
  3. Messages
  4. Show Emoticons (штиклирај)

Член од
15 јули 2007
Мислења
32
Поени од реакции
1
Mi donesoa nov lap top go ukluciv i sakav da se uklucam na msn simnav najnova verzija ama nikako nemozam da se uklucam celo vreme mi dava error koj sto vika :Your Contact list is not available right now please try again later. ama dzabe kolku pati i da probam nemoze da vlezam koristam vista business help pls

S

SSS-Stolica

Гостин
Значи вака...
Кога слушам песна преку WMP на топик не ми ја покажува а во опшнс ми е штиклирано тоа...зш така?!

Член од
31 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
38
Значи вака...
Кога слушам песна преку WMP на топик не ми ја покажува а во опшнс ми е штиклирано тоа...зш така?!
Исклучи ја музиката и плагинот и вклучи ги одново треба да се среди.Барем кај мене така се средуваше кога ми правеше така. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom