Која верзија на Windows Live Messenger ја имаш точно, и кој Windows го користиш?Џабе, уште ми стои мени бар-от
Да не си се испобунил нешто?Version 8.5 2008 година и користам Windows Xp SP3... Али стварно нервира ова, многу е грдо...а до вчера не ми беше вака, кога го запалив компјутерот така ми се направи и така ми остана...
Не ми се свиѓа новата верзија затоа не ја симињам 8.5 од секад ја користам таа 9-та Betta е некако.. незнам... А има решение за ова или слабо ?Да не си се испобунил нешто?
Во секој случај, симни си ја најновата верзија, таму се е во ред.
1. Кажи зашто не ти се свиѓа... ама убаво објасни во што е полоша од 8.5 верзијатаНе ми се свиѓа новата верзија затоа не ја симињам 8.5 од секад ја користам таа 9-та Betta е некако.. незнам... А има решение за ова или слабо ?
Windows LiveНекој да може да ми даде линк од НАЈНОВАТА верзија на мсн да го симнам !!!
Mногу е поразлична, иконите не ми се свиѓаат и тоа што све е преместено, а за тоа дали е бета или не, незнам пошо имаше и нова верзија Бета и затоа така пишав...1. Кажи зашто не ти се свиѓа... ама убаво објасни во што е полоша од 8.5 верзијата
2. Од каде дека е BETA??
Ова е вирус немој некој да го симнал Бриши го линкот од другарот што ти иде линкот он е заразен со вируси и кај тебе се праќаат не ги симнуј игнорирај ги само или стави го на блокЗнае ли некој како да го избришам ова нонстоп се појавува и се исклуцува мсн па пак уклучува пробав со spywere, go preinstalirav ali pak isto
спас нема ли за ова или сеа морам нов Виндос да ставам?Ова е вирус немој некој да го симнал Бриши го линкот од другарот што ти иде линкот он е заразен со вируси и кај тебе се праќаат не ги симнуј игнорирај ги само или стави го на блок
Чекај по линкот што го пиша треба да ти стасува од контакти ? и ако го симнеш тогаш ти е заразен компјутерот тие вируси од контактите се парќаат стави ги на блок тие контакти што ти праќаат вируси и крај ако ти си заразен скенирај со некој антивирус ESET,Kaspersky и готовоспас нема ли за ова или сеа морам нов Виндос да ставам?