честа
Спор
Па, да.
Со графити две недели отприлика се заебавам а со аниме-манга, картуун карактерите скоро година..
Со графити две недели отприлика се заебавам а со аниме-манга, картуун карактерите скоро година..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па, да.
Со графити две недели отприлика се заебавам а со аниме-манга, картуун карактерите скоро година..![]()
можеш секој граффит да го украсиш со некој карактер
и не ги запоставувај карактерите !
Фала, има само некои мали грешки али тоа е на брзинка бешедобар троу уп![]()
Фала, има само некои мали грешки али тоа е на брзинка беше![]()
Еве јас истиот WhAaZz ама незнам неш не е во ред со стариот профил и еве нов ист отворив па еве си велам дека сум подобар од тогаш еве едно графитчемислам дека е подобро само троа ми се заеба со тоа шо е на б буквата ми се е*а црнио фломастер и да ми кажите од каде купувате маски ама у прилеп ми треба![]()
btw коментари за граффитчето
Еве јас истиот WhAaZz ама незнам неш не е во ред со стариот профил и еве нов ист отворив па еве си велам дека сум подобар од тогаш еве едно графитчемислам дека е подобро само троа ми се заеба со тоа шо е на б буквата ми се е*а црнио фломастер и да ми кажите од каде купувате маски ама у прилеп ми треба![]()
btw коментари за граффитчето
Чекај бе рано ти е за маска да прашуваш.![]()
ок!оди во некоја продавница за бои и лакови и прашај!
знам само онака прашувамЧекај бе рано ти е за маска да прашуваш.![]()
ок!
знам само онака прашувам
Еве уште еден графит(Знам дека досадувам со заебани графити,али тоа е морам)
коментари? бтв неможев да чекам да се исуши бојата па тро боите ми се заебаја шо ги комбинирав![]()
![]()
коментари?![]()
Да Jazz 98!Зш?Дали тагот е Jazz?