Графити ...

• Креатор на темата Креатор на темата DDvl
  • Време на започнување Време на започнување
Па, да.
Со графити две недели отприлика се заебавам а со аниме-манга, картуун карактерите скоро година..:)

Па, да.
Со графити две недели отприлика се заебавам а со аниме-манга, картуун карактерите скоро година..:)

можеш секој граффит да го украсиш со некој карактер :)

и не ги запоставувај карактерите !

Ха. До 16-ти само мислењата, нвм..
Да си репостирам јас сликите..:)
"Toy" сум уште, но осеќам, има напредок..:)

New_Toy_stuff_by_LostArtist99.jpg

Random_shit_by_LostArtist99.jpg

Супер само на првиот имаш грешки во 3д-то,
Иначе карактерите се супер :)

Ај и јас да ставам некоја скица, чекам коментари :D

Првово е Bombing :)

Еве јас истиот WhAaZz ама незнам неш не е во ред со стариот профил и еве нов ист отворив па еве си велам дека сум подобар од тогаш еве едно графитче
Vb_graff_10.jpg
мислам дека е подобро само троа ми се заеба со тоа шо е на б буквата ми се е*а црнио фломастер и да ми кажите од каде купувате маски ама у прилеп ми треба :) btw коментари за граффитчето

Еве јас истиот WhAaZz ама незнам неш не е во ред со стариот профил и еве нов ист отворив па еве си велам дека сум подобар од тогаш еве едно графитче
Vb_graff_10.jpg
мислам дека е подобро само троа ми се заеба со тоа шо е на б буквата ми се е*а црнио фломастер и да ми кажите од каде купувате маски ама у прилеп ми треба :) btw коментари за граффитчето

Чекај бе рано ти е за маска да прашуваш. :)

Vb_graff_10.jpg

оди во некоја продавница за бои и лакови и прашај!

оди во некоја продавница за бои и лакови и прашај!
ок! :)

Чекај бе рано ти е за маска да прашуваш. :)
знам само онака прашувам

Еве уште еден графит(Знам дека досадувам со заебани графити,али тоа е морам)
VB_graffitche_2010.jpg
коментари? бтв неможев да чекам да се исуши бојата па тро боите ми се заебаја шо ги комбинирав :)

ок! :)

знам само онака прашувам

Еве уште еден графит(Знам дека досадувам со заебани графити,али тоа е морам)
VB_graffitche_2010.jpg
коментари? бтв неможев да чекам да се исуши бојата па тро боите ми се заебаја шо ги комбинирав :)

GRAFFITI_LETTER_WHOLE_coloring-pages-book-for-kids-boys.gif

Момак, за да не се резилиш вака, вежбај, користи некои од буквиве, пробај да го развиеш стилов, за некое време ке ти дадам уште вакви, па почни да комбинираш.

xbdmeoxc5e.gif

2.jpg

Побарај и нешо туторијали на нет, Убоо ќе ти дојде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom