MIKI1
Поставувач на неодговорени прашања.
- Член од
- 10 јануари 2008
- Мислења
- 20.396
- Поени од реакции
- 3.398
Средбата со Бога воедно значи почеток на вер(б)ата во Бога.Teбе не да те посетил.
Ќе ти текне....
Средбата со Бога воедно значи почеток на вер(б)ата во Бога.Teбе не да те посетил.
Нема што да одговорам на вакви или слични прашања (провокации), одговорот за себе јас си го знам и токму затоа имам таков став и нема што да наметнувам мислење на други. Јас си се придржав до тоа што го бара темата, да кажам зошто не сум религиозен, и така и ќе си остане...
Мислам дека кадешто цитирав бев јасен каде се провокациите. И убаво си кажа, јас за себе одгворот си го имам и најдено, и разјаснето, и ако таков го дадов на оваа тема... Дали ќе го прифатите вие или не, е ваше...Ne se provokacii,zosto taka gledas?Ti postaviv prasanje,na koe nemas odgovor ili pak ne ti se dopaga odgovorot,pa ne go ni spomnuvas.No dobro,sekoj za sebe....ne ni moras da mi doobjasnuvas slicni nesta,ali na tvoe mesto barem licno bi si go postavil prasanjeto i bi pobaral odgovor sam na sebe,razumen,a ne besmislen....
Нешто сме љубоморни:kesa:...значи, нив Бог ги посетил и сакал да им даде поглема слава на Небесата.
-Zosto prasanjeto za toa dali ti mozes da si ja iskreiras smrtta e provokacija za tebe?Мислам дека кадешто цитирав бев јасен каде се провокациите. И убаво си кажа, јас за себе одгворот си го имам и најдено, и разјаснето, и ако таков го дадов на оваа тема... Дали ќе го прифатите вие или не, е ваше...
Љубомората го турна Деницата од престолот Божји во овој свет..опасна работа е тоа.Нешто сме љубоморни:kesa:
Зш толку не веруеш у ништо, толку мн си разочаран од животов ?verata ke ti trae dur ne umres, posle se ke zaboravis i deka si postoel i sto si veruval...