Како би реагирале ако женско ве удри?

Прво, јас не верувам дека би дозволил да стигнам до таа точка, да и станам потрчко. А ако веќе ме вара и ме ставила под нога, најверојатно ќе си ја откачам и ќе си тргнам по мој пат. Таа приказна ја затворам, нема што повеќе со неа да се замарам. Несакам ни времето да си го трошам на неа. Тоа не ми се враќа. А што корист што ќе ја претепаш? Ќе ти биде убаво кога ќе ја боксираш, тоа да, ама џабе, не вреди, само повеќе проблеми ќе си створиш.:toe:
Ma ok toa ali oni se po 45 godini i nastrana godinite ja ti vikam za momentalnata reakcija koja ke ja nparais ne ti zboam koga sedis ti doma so ladna glava i razmisluvas koj pat ke go fatis,e toa ti se vika hrabrost da uspees da se vozdrzis vo takva situacija ako stvarno toa go milsis.
-ti go povredila egoto
-te izblamirala pred kolegite i ostanatite prisutni.

@LEANDRA
-pa vo red ama znaes li deka sekogas ke treba da platis cena za sekoja tvoja reakcija,jas toa ti go zboruvam,koga veke ke moras gledaj da platis sto pomala cena,ili da ne platis ic,gledaj da izreagiras sto e mozno popametno,a ne da reagiras impulsivno,pa da zalis cel zivot za svojata postapka.

И да ме удри женско јас не би вратил, затоа што знам дека може да направам белја.

Дури и машко да ме удри, а да е во помала категорија од мојата јас не би му вратил, затоа што знам дека можам да го згазам, и затоа егото ми е полно. Eдноставно самата мисла дека можам да го згазам не ми дава да се изнервирам и да му вратам.

А додека станува муабет за машко шо е од моја категорија, или над моја категориjа е тогаш тргнувам крвнички, и не одбирам средства со што ќе вратам.

ако ме мавне женско
ја би ја бацил да ме мавне усте еднаш
па уште еднаш и уште еднаш
и на крај ке имаме сецк

Mи има залепено шлаканица женско, два пати дури, ама тоа како помали, како резултат на нефер-играрии, некаде во 6-7 одделение :pos:

Не верувам дека би придонел некогаш за да ми мавне шамар... Ако ми мавне, ќе ме фати срам прво, а потоа се зависи од која личност е упатен :pos:

Риспект. E ова е правата работа што треба да ја направиш и да изреагираш на ваква ситуација
ако ме мавне женско
ја би ја бацил да ме мавне усте еднаш
па уште еднаш и уште еднаш
и на крај ке имаме сецк

можеби би и кажал некоја пцовка, но не би ја удрил, освен ако не ми извади нож или пиштол :pos2:

Еднаш ме замаа една, ама 3 пати поголема од мене беше.... и боксерка беше... ама ај сеа нека дојде! и памтам и башка веќе сам не се шетам! :pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
А сеа ако ме мавне девојче, ќе ја боли руката! Не за друго, коа немам ренде, рендам сирење на моиве стомачни:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Не бе не, озбилно, ако ме мавне девојче... Јебига, се дешава! Битно е нешто да се дешава...... Како што би рекол Џ(еј).Џ(еј). ИТНО Е БИТНО Е... Идол ни е...:baeh: на мене и на моето друштво! исто така и потезите на Елвир Меќич!
Не бе,не, озбилно ама ако ме мавне коа ќе и бувнам една повратна.... како што би рекол Исак Њутн, за секоја акција постои соодветна реакција!:toe:
Многу сум Мачо! :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: (врска нема)
Поздрав до сите девојчиња шо неќат да се маааат (по фаца)!

ako me mavne sensko,ke i go s'snam kuceto. hahaha :pos2:
a be kaj smee da me mavne,ke si skrsi raka,so glava vo sid ne se mava. hehehehehe:pos2:

потоа до гроб ќе си има работа со мене.... :tapp:

Ми се има случено неколку пати, и тоа од различни причини...
Не сум изреагирал никако, пошто сум си го барал :) А и да не сум виновен, можи само да повишам тон и да ја предупредам да не се занесва, а нема шанси да вратам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom