- Член од
- 20 август 2007
- Мислења
- 2.252
- Поени од реакции
- 312
Ami folk festivalon Valandovo? Aiiii koja muda e to.Valandovo 2009ta vo Sk.уште Струшките вечери да ги земите ебаго:nenene:
Ili Makfest Shtip.Dobri idei imam,sigurno nekoj ke gi ostvari
Ami folk festivalon Valandovo? Aiiii koja muda e to.Valandovo 2009ta vo Sk.уште Струшките вечери да ги земите ебаго:nenene:
А што има ова врска сеа што кажа?Uf uf...kolku samo skopjani te nekaaaat.Ti namesto da me branish ti me napagash:smir: Po celi temi se otvarale za NEturizam na Oh i NEodenje na odmor vo Oh.Zarem malku ti se celi temi na forumov za gnasenje na tvojot roden grad? Eve ushte ednash :smir: Razmisli podobro,imash vreme do narednata turistichka sezona
Druze,sigurno deka nemash drugo osven da pravish sporedba so svetot.Za Makedonichkava nasha e cela diskusija.Ne se sekiraj ti za toa,ima koj da mu ja misli vo Cheshka za pivski festivali,primer de.
само сум реален...Uf uf...kolku samo skopjani te nekaaaat.Ti namesto da me branish ti me napagash:smir: Po celi temi se otvarale za NEturizam na Oh i NEodenje na odmor vo Oh.Zarem malku ti se celi temi na forumov za gnasenje na tvojot roden grad? Eve ushte ednash :smir: Razmisli podobro,imash vreme do narednata turistichka sezona
ако јас сум бил првиот кој направил ваков пијалок во македонија тоа не значи дека петко не може да направи петко-кола.кога јас ќе направам црн газиран безалкохолен пијалок и го крстам јофе-кола тоа не е топла вода
тоа е копија на кока кола
крај на дискусија
А бе за то во право си,ама ај да бидиме малку реални...мислам...што му требаше сеа ПивоФест во Скопје.....демек да го турна нашио???само сум реален...
ако јас сум бил првиот кој направил ваков пијалок во македонија тоа не значи дека петко не може да направи петко-кола.
ако направи јас не би требало нишо да му викам бидејќи идејата не е моја, и јас сум ја украл од негде...
впрочем во случајов би требало од кока-кола да ни бапнат по една тужба и на двајцата
Добро де кој ќе го турне Прилепскиот Пивофест ??А бе за то во право си,ама ај да бидиме малку реални...мислам...што му требаше сеа ПивоФест во Скопје.....демек да го турна нашио???
Чим ти не не браниш,немаш Прилепска Жичка :baeh:Епа ако може секој да си направи пивофест, нека си направи....повеќе пиво за мене, за тебе и за ситеееее
ЦЦЦ...Ова прилепчаниве значи одам да се степаат. Добро де...имам и јас по малце прилепска жичка
Поздрав
Бидејќи Македонците не знаат како и што за Октоберфест,а многу добро го знаат прилепскиот.Zashto ne kazavte pred da postiram,tuku odma udrivte na: KE VIDITE VIE PRILEPCHANI SHTO E TOA PIVOFEST.Da pishevte: ke vidite vie shvabite shto e Oktoberfest!!!I toa vo Septemvri.
Па да, оригиналната е веројатно Германска, незнам на кој му текнало прво. Али ајде вие гевгеличани да дадете една оригинална идеја, па да дојдеме во Гевгелијаврти сучи сепак неоргинална идеја....
И да напра Калинка-фест,зна дека од другата година че му го зема Скопјаниве..и че реча,не раста само во Гевгелија калинки:baeh:Па да, оригиналната е веројатно Германска, незнам на кој му текнало прво. Али ајде вие гевгеличани да дадете една оригинална идеја, па да дојдеме во Гевгелија
Поздрав
А бе шприцер не беше бело вино со киселавода???Eve vi originalna ideja: Shpricer fest. Sto ima vrska ako e neoriginalna idejata, ako bide super na nikoj ne mu e gajle toa. plus ke ima pivo