Дали верувате во господ?

• Креатор на темата Креатор на темата word
  • Време на започнување Време на започнување
Верувам во некоја сила, но во Бог? Не баш. Некој да ти диктира како да живееш, кои работи смееш да ги правиш а кои не??? ај донт тинк соу. Сепак сметам дека религијата е нешто што го исполнува човекот душевно, полесен начин како да си ги објасни појавите.
Незнам зошто но ми изгледа како да е имало веќе таква тема:toe:

Јас сум „дете“ на Дарвин, во нешто научно не-докажано , НЕ ВЕРУВАМ!

Само верба во себе е патот до успехот. Никогаш не се лажете на политичките пропаганди наречени РЕЛИГИЈА. Религијата е како едно овчарско куче што го користат овчарите за да им ги брка овците наместо тие да трчаат.

Познатите металци рокери и слично што ги прават дрогиражи, и неверници они не веруваат ни у господ ни у ѓавол си веруваат самите себе дали е тоа праведно, и ако слушеш рок/метал и ке те направат тебе неверник, колку глуп народ има. :tapp:

Познатите металци рокери и слично што ги прават дрогиражи, и неверници они не веруваат ни у господ ни у ѓавол си веруваат самите себе дали е тоа праведно, и ако слушеш рок/метал и ке те направат тебе неверник, колку глуп народ има. :tapp:

имаше врска ова твоево со темата?:nenene:

веруваш во господ или не?

Верувам во господ, редовно одам да запаламсвека во црква...

Досадни се овие прашања нели гледате АЛО!!!!:uvo:

Не треба да видам нешто за да поверувам во него, верувам во господ , го чувствувам

Исто и јас, верувам и го чувствувам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom