СДСМ vs. ВМРО-ДПМНЕ - ретроспектива

• Креатор на темата Креатор на темата [acko]®
  • Време на започнување Време на започнување
СДС дефинитвно треба да си ја рефрешира листата на партиски идиотчиња...бруки :)

99-та? Ти ако имаш три чисти?

99ta godina zakonot za kolektivno amnestiranje e donesen od strana na DPBNE i DPA za da se amnestiraat uck-ite a 2000ta vekje pochnaa neredite za vo 2001va da dobieme kompletna partiska vojna.

СДС дефинитвно треба да си ја рефрешира листата на партиски идиотчиња...бруки :)

Prvo neka pochni DPBNE od svojot dvor od negovite ministri i pratenici pa neka zavrshi so DUI.

99ta godina zakonot za kolektivno amnestiranje e donesen od strana na DPBNE i DPA za da se amnestiraat uck-ite a 2000ta vekje pochnaa neredite za vo 2001va da dobieme kompletna partiska vojna.

:vozbud:Кои терористи се амнестирани 99-та и за што се амнестирани???

Prvo neka pochni DPBNE od svojot dvor od negovite ministri i pratenici pa neka zavrshi so DUI.

ВМРО-ДПМНЕ нема потреба да се реформира, затоа што истата функционира без неккои поголеми проблеми, и тоа за сега добро.

СДС НЕ ФУНКЦИОНИРА.

не е ДПМНЕ во гомна и нема дпмне 22 пратеника! дпмне за само 2 години власт си го покачи рејтингот ДУПЛО за сметка на рејтингот на сдсм. мислам дека тоа кажува дека нешто кај СДСМ не функционира а не кај ВМРО!

ubico pak pocna so gluposti tresenje kako onin 120 clenki vo eu i deka grcija ne priznala pod ustavno ime 2004?
kako so gledam jas ke treba za ucestvo vo rasprava na politika i vesti da se polaga priemen.

a bas ova so partiska vojna bese eptem smisleno c c c c

И СДСМ така правеше.

разликата е што сдсм им даваа се што ќе посакаат само за да останат цел мандат на власт, а вмро можат и без нив па така да дуи си ја немаат таа слобода што ја имаа со сдсм!

http://kirilica.com.mk/vest.asp?id=15956

Скандинавскиот андроид со лоша програма за хумор денес им ја уништи можноста на социјал демократите да уживаат во лоша критика за сопствената земја.
Па замислете дури си дозволил да каже дека има напредок.
Па каков е тој еврокомесар со такви изјави за укинување визи.
Па како сега да се убедува народ во виткање кичма.

http://kirilica.com.mk/vest.asp?id=15956

Скандинавскиот андроид со лоша програма за хумор денес им ја уништи можноста на социјал демократите да уживаат во лоша критика за сопствената земја.
Па замислете дури си дозволил да каже дека има напредок.
Па каков е тој еврокомесар со такви изјави за укинување визи.
Па како сега да се убедува народ во виткање кичма.

сеа од самоубицата и од принцот ке дојдат пак негативни коментари. и ова нема да им се свиѓа! слушај ме секогаш е така :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom