Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
dajte nesto za pc mi se igra mi se umira dzabe kupiv pc :(

sea zemav dobar laptop,gi igrav mafia i cod:black ops,i od togas nisto,ve molam dajte kazete nekoja igra koja da igram samo da ne bide sci fi so zombinja itakvi stvari moze i postara samo da vredi preporacajte nesto ve molam puknav od dosada :)

GTA IV си играј бе чим имаш таков лаптоп тепај досада..

Без коментар овајпат. Не „открива“ многу трејлерот.

За Duke Nukem Forever читам веќе десет години. Околу ова име се вртеа не знам колку многу развојни тимови и издавачи, кои „работеа“ на играва која „само што не излегла“. Затоа се` си мислам дека е многу веројатно и сега да не ја биде...

За Duke Nukem Forever читам веќе десет години. Околу ова име се вртеа не знам колку многу развојни тимови и издавачи, кои „работеа“ на играва која „само што не излегла“. Затоа се` си мислам дека е многу веројатно и сега да не ја биде...

Не бери гајле, играта ќе [post=3762005]излезе[/post]. А заедно со трејлеров беше објавен и датумот на излегување, 3ти мај.

А колку што сум информиран, на играва работело само едно студио, 3d Realms се додека не се затвори во 2009та. А во 2010 ни кажаа дека Gearbox ја презема работата.

pa simnav 10 verzii potrosiv 100 gb nikako nemozam da ja napraam da mi funkcionira normalno i d amozam da ja sejvnam.i iam uste eden problem ama ne e hardverski,igrata mi lizga sve top top i od ednas mi zakocuva na 1 sec i prodolzuva,ne e klasicno seckanje tuku u intervali...mozes li da mi kaze chare kaj da ja simnam ili pratimi mi pp od link od torentot i pisi mi so da napraam.i edna mala tajna,laptopov go kupiv specijalno za gta a nikako ne uspeav da ja izigram :( :(

sea zemav dobar laptop,gi igrav mafia i cod:black ops,i od togas nisto,ve molam dajte kazete nekoja igra koja da igram samo da ne bide sci fi so zombinja itakvi stvari moze i postara samo da vredi preporacajte nesto ve molam puknav od dosada :)

За тепање време Super Meat Boy.
Инаку би ти ги препорачал : Sid Meier's Civilization V,Star Craft 2: Wings of Liberty.

Mass effect-небаре играш филм.Ако си љубител на space opera жанрот ова и тоа како ќе ти се допадне.
Knights of the Old republic-ако си Star wars фан
King's bounty:The legend-потезна стратегија со јака доза на RPG елементи
Titans quest-Diablo клон+грчка митологија
Starcraft-ако си загорен по стратегиите
Red alert 1,2-исто така одличи стратегии
Prince of Persia:The sands of time trilogy-најдобра авантуристичка игра ever!

Assassin's Creed
Assassin's Creed II

ПОМОШ!!!!!!!!! заглавив на brothers in arms на 2 мисија мислам...се накурчив ептен... prees and hold " to bring up the command.Than move to point command ring into the nearby garden and release "to issue a" move" order воа ми го вика? буквален превод никако да најдам...де кој играл нека помага?
v

Mishap 2: An Intentional Haunting

Графикава во играва е :drk:. Надреалистична со широк спектар на бои.
Е сега самата игра е од кежуал групата, игра за тепање време, што е кажано дури и во првиот трејлер, ама сме играле такви (zuma, luxor, peggle...) и една плус не е лошо.

Излезе Test Drive Unlimited 2 за Xbox360. Не е AP2.5. :)

5343510294_e511eed655_z.jpg

Само 30-40 автомобили ќе има или не е познат сеуште вкупниот број на автомобили?

Dajte preporacajte mi nekoja western igra kako red dead redemption .. ama za pc !! Osven call of juarez taa ja imam igrano :) Fala ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom