A
Auditore
Гостин
CS?dali nekoj mozhe da mi dade nekoja igra da ja simnam , online bilo kakva so tepanje da bide? D:
COD?
Иначе Корун, фала :tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
CS?dali nekoj mozhe da mi dade nekoja igra da ja simnam , online bilo kakva so tepanje da bide? D:
CS?
COD?
Иначе Корун, фала :tv:
Провери во инбокс ти пратив.epa daj kazhi kako da ja simnam sakam preku net da simnam..
Јас ја играм "TWO WORLDS 2" Играта е Role-playing и можам да кажам дека е една од најдобрите игри од таа бранша... Не сум многу по Role-Playing игрите, ама оваа ме навлече не можам ни по 4-5 саата да се тргнам од неа... А викаат дека е многу дугачка, дури околу 160-180 саати игра... Не е тешка за разлика од другите игри од овој тип...
Чудното е тоа што на страната на PC Games пишува дека излага дури во Јануари 2011, а јас ја симнав од zamunda пред десетина дена...
Игра со МОТОРИ барам од којзнае кога ве молам најдете ми некој торент што работи све заебани по нетов.. Знам SBK 08/09 се одлични игри ама по 6-7 гига се
Сакаш да се рокаш без да те жуља?
Ете си го нашол решението, нема секој ден да симнуваш по 6-7 GB, еднаш се симнува.
Ти да не го играш првиот дел, а во јануари да излегува вториот дел?
Не... Двојката е... Се утепав од играње, а ни до пола не сум... Неверојатна е... Ја има на Замунда и на АренаБГ...