A
Auditore
Гостин
CS?dali nekoj mozhe da mi dade nekoja igra da ja simnam , online bilo kakva so tepanje da bide? D:
COD?
Иначе Корун, фала :tv:
CS?dali nekoj mozhe da mi dade nekoja igra da ja simnam , online bilo kakva so tepanje da bide? D:
epa daj kazhi kako da ja simnam sakam preku net da simnam..CS?
COD?
Иначе Корун, фала :tv:
Провери во инбокс ти пратив.epa daj kazhi kako da ja simnam sakam preku net da simnam..
Ти да не го играш првиот дел, а во јануари да излегува вториот дел?Јас ја играм "TWO WORLDS 2" Играта е Role-playing и можам да кажам дека е една од најдобрите игри од таа бранша... Не сум многу по Role-Playing игрите, ама оваа ме навлече не можам ни по 4-5 саата да се тргнам од неа... А викаат дека е многу дугачка, дури околу 160-180 саати игра... Не е тешка за разлика од другите игри од овој тип...
Чудното е тоа што на страната на PC Games пишува дека излага дури во Јануари 2011, а јас ја симнав од zamunda пред десетина дена...
Сакаш да се рокаш без да те жуља?Игра со МОТОРИ барам од којзнае кога ве молам најдете ми некој торент што работи све заебани по нетов.. Знам SBK 08/09 се одлични игри ама по 6-7 гига се
хахаха ама оди ти симни 7 гига и на крај заебан да биде торентотСакаш да се рокаш без да те жуља?
Ете си го нашол решението, нема секој ден да симнуваш по 6-7 GB, еднаш се симнува.
Не... Двојката е... Се утепав од играње, а ни до пола не сум... Неверојатна е... Ја има на Замунда и на АренаБГ...Ти да не го играш првиот дел, а во јануари да излегува вториот дел?
Што ти е толку добро во играва? Како што гледав, гејмплејот е лајно (според мене).Не... Двојката е... Се утепав од играње, а ни до пола не сум... Неверојатна е... Ја има на Замунда и на АренаБГ...