Нови игри

Не знам целосната игра кога излегува, али има демо на замунда.

јеботе, на Рушки језик е на Замунда Стар Ворсот...
ај пуштете торен4е по пп на Енг.
на Арена викаат на енглески било, али не им верувам сеа, дајте ис`сидан торент :)

--- надополнето ---

Кај подалечните -

Languages...........: English
Installation in.....: Russian

и ај сеа 0_0

јеботе, на Рушки језик е на Замунда Стар Ворсот...
ај пуштете торен4е по пп на Енг.
на Арена викаат на енглески било, али не им верувам сеа, дајте ис`сидан торент :)

--- надополнето ---

Кај подалечните -

Languages...........: English
Installation in.....: Russian

и ај сеа 0_0

Англиски е, истата верзија е на сите торенти.
Јас симнав од Bitgamer, инсталацијата е на руски, а внатре во играта е англиски. Јесда некои се жалеа дека после cut-scene-и фалеле, ама јас не сум почнал да ја играм уште - само ја пуштив.

инсталерот е на руски, текстот во играта е на руски али тоа се мења во регистри.

32-bit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Lucas Arts\Star Wars the Force Unleashed 2\Language=ru

64-bit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Lucas Arts\Star Wars the Force Unleashed 2\Language=ru

Место ru се става en.

И некои имаат проблеми со cutscenes али ја немав.

готоо, средена работа.

15 мин. се мачев дур да го направам првиот потег, али домородецов не ги следеше командите, коа после приметив дека киборд+маус не работат дур е гејмпад активиран.
фино, достапни се читови за сајбери/аутфити.

играва грми !

Momentalno ja siminjam SW The Force Unleashed 2 od zamunda ama neso seeds kao da nema barem mene ne mi naoga poise od 10 i ja tegne so 400 kbps :S koj ke ceka u pm mnogu mi se igra igrava kecot bese zakon :D

I ke bide glupo ako ne se menjaat boite na ligthsabers kao na kecot poso kao so gleam do sea od klipovive samo plavi se...

Праи проблем FU2.

После првото ниво, кај што треба да има cut-scene, црн е екранот и после почнува нивото...

Ќути среќа што почнува нивото после, кај некој нишо не се дешавало...

Праи проблем FU2.

После првото ниво, кај што треба да има cut-scene, црн е екранот и после почнува нивото...

Ќути среќа што почнува нивото после, кај некој нишо не се дешавало...

Еве јас сум еден од тие, но пазите го ова, црн екран ништо не се дешава гасиш игра преку TASK MANAGER пушташ игра и се е во ред, но до наредниот CUT SCENE. Поминуваш неколку нивоа (иста приказна со CUT SCENE) и нешто се менува, сега на LOADING црн екрај и ништо не се дешава, но затоа CUT SCENE работи без проблем, хахахаха

Читав негде дека помага ако предтоа ги пуштите видеата во vlc бар за секунда. Ќе ги најдете во фолдерот.

Иако не ми изглеа логично.

Има и од reloaded верзија, им требаше време да го соберат кракот од русиве и да го преправат ко нивни.

decki ja igra nekoj GOTHIC 4.. sea brzo izleze

aj pomos kako da napravam magija.. da gi utepam pajacite vo peserata ???

decki ja igra nekoj GOTHIC 4.. sea brzo izleze

aj pomos kako da napravam magija.. da gi utepam pajacite vo peserata ???

И јас го имав овој проблем, се изнервирав и не ја играм веќе... Ако има некој да каже можеби и ќе ја продолжам... :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom