Препораки за игри

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
препорачајте некоја игра со возење.. да не бара некоја претерана конфигурација ( да можам да ја играм на медиум :Р ) и да не е поголема од 4-5 ГБ.

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Serious Sam HD
Добро познатата хрватска пуцачина, најдобра на сите времиња, ќе ја пуцаме во High Definition :vozbud:

Погледнете за што се работи. Се шушка дека на 11 Ноември ќе ја има, па видечемо. :)

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Продолжение на Freedom Fighters.
Незнам дали ќе излегува играва, на gamespot пишува release: Canceled :toe:

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
препорачајте некоја игра со возење.. да не бара некоја претерана конфигурација ( да можам да ја играм на медиум :Р ) и да не е поголема од 4-5 ГБ.
World Racing II :)

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
Препорачајте некоја што се игра со двајца, да биде голема до 1.5 гб, по можност авантура.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Imate laptop i ne e dobar za novi igri? Sakate nesto slicno kako Diablo i ne mozete da go cekate sledniot del?

Ne gubete mnogu vreme i slegnete si ja Torchlight! Naj nova Diablo like RPG igrica sto se faka na skoro sekakov kompjuter :)

Ако имаш добар торент најдено за играва стај линк на мојот профил. И благодарен ке ти сум довека :pos2:

Eragon...само поголема е од 1.5гб мислам :toe:

Последна таква добра игрица покрај ерагон е господарот на прстените 2те кули и враќањето на кралот.Стара е јебига али е топ во тој фазон

ps-Најдов торент за играта позз

H

HCL

Гостин
ps-Најдов торент за играта позз
Пред да се заебеш, види дали е за верзија 1.12, бидејќи за таа верзија целосно ја преработуваат, па ќе треба од ново да ја симнеш и реинсталираш новата верзија ако сакаш да ја пачуваш. Ако ти треба рапид линк спомни.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Освен различен прозиводител има ли нешто различно помеѓу NBA Live 10 и NBA 2K10???
Има.. NBA 2K10 е едно десет пати подобра. Пореална, со подобра графика, одлични движења.. Пробај ги и двете, истото ќе го мислиш. Иначе, ја нема NBA Live 10 за компјутер.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Излезе демото за DiRT 2.

Од графички аспект лудница, гејмплеј аспект не знам баш, треба привикнување. Најмногу ми е жал што овде in-car камерата е неупотреблива, бидејќи ем е предалеку поставена и ептен е намалена видливоста, плус ретровизорот слабо се гледа, а и кога ќе пројдете низ вода се прави со кал и треба да пројдат бришачите.
Значи, ептен ве оневозможува тој поглед, за разлика од Shift, каде што беше перфектно направен и балансиран.

Kajgana Shop

На врв Bottom