Овердрајв
Модератор
- Член од
- 5 ноември 2005
- Мислења
- 4.255
- Поени од реакции
- 570
Искочи SPORE, бујрум кој сака да ја тестира.![]()
Ама каснам.. тек сега ја видов на TL и BCG

Иначе.. wow. Не е ни 3.5GB, а е огромна (gameplay-wise)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Искочи SPORE, бујрум кој сака да ја тестира.![]()
не знам каде да го пишам постов, па овде ке го шлапнам. прашањето ми беше, дали има некое продолжение после half life 2 episode two ?
Зошто бе не ја ставаш? :smir: Една од најочекуваните игри за оваа година.
До 60% ми е torrentotИскочи SPORE, бујрум кој сака да ја тестира.![]()
Брале WoW изгуби многу оваа година ја направија како покемон онлајн ffs. Сега комотно е за деца од 4години па нагореНего јас би препорачал Warhammer Online + да не има некој некои податоци која продавница кај нас ќе ја продава ?
Излезе Mercenaries 2 за PC..
.. и е катастрофално лош порт од конзоливе. Лоша оптимизација (ама ептен), лоши контроли, лош handling на возилата, auto-targeting систем карактеристичен за конзоли, button-mashing (ќе се окозиш додека украдеш некој тенк или хеликоптер), недостаток на 16:10 резолуции (само 4:3 и 16:9.. изгледа си мислат дека секој PC гејмер игра на LCD телевизор), а ни приказната не е нешто посебно добра (Just Cause на стероиди).
Ама има секакви видови на напади од воздух и супер експлозии.. што очигледно им е доволно на америчките играчи.
Освен нели,Devil May Cry 4,Prince of Persia,Assasins Creed и Chronicles of Riddick.
Има надеж,сепак![]()